15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Det moderne kysthuset av “Stelle Architects”

Den fabelaktige “Flying Point Residence” i Southampton, New York

Det moderne kysthuset av Stelle Arkitekter

Det er friskhet og villskap i den fantastiske beliggenheten til ‘Flying Point Residenz’. Atmosfæren i området er livlig, men samtidig fantastisk avslappende. Dette moderne badehuset var et utstillingsprosjekt av “Jobbarkitekter”, som beskriver det slik:

“Hus- og hagedesign vil være en bro mellom to forskjellige vannformer: den milde Mecox -bukten i nord og det ville Atlanterhavet i sør …”

det moderne sjøhuset av Stelle Architects

moderne hus ved sjøen ved Stelle Arkitekter

Det er gjort alt for å etablere et sterkt visuelt forhold mellom huset og det naturlige landskapet. Den utemmede kvaliteten på sanddynelandskapet blir et imponerende naturlig trekk ved dette moderne hjemmet. “Flying Point Residence” er omgitt av et hav av sanddyner. Dette er et virkelig misunnelsesverdig sted på kysten. Bildene som presenteres her fremhever dette idylliske sommerstedet. Det moderne hjemmet var designet for å gi en familie et sted å slappe av og glemme stress og belastninger i det moderne livet. Frisk luft, sjø og sol er alle uendelig tilgjengelige naturressurser, og maksimal tilgang til disse har vært sentralt i arkitektoniske opplegg.

Det moderne sjøhuset og det naturlige landskapet

moderne hus ved siden av arkitekter

Dette prosjektet representerer en massiv og dramatisk ombygging av et eksisterende hjem. Når det gjelder bærekraft, var resirkulerbare bygningsmaterialer og eksisterende strukturer viktige for å opprettholde prosjektets integritet og det endelige utseendet til denne fantastiske moderne boligen. Bærekraftige, miljøvennlige materialer ble brukt til å skape en ytterligere visuell kobling mellom arkitekturen og miljøet i kystregionen. Husets utvendige design, selv om det er minimalistisk og kantet, er ikke prangende i det hele tatt. Den har en vektløs kvalitet og det naturlige trepanelet gjør geometrien skånsom.

Flying Point bolig og sanddyner

Flygende punkt bolig sanddyner

Det praktfulle interiøret i dette moderne hjemmet er luksuriøst romslig, lyst og luftig. Atmosfæren ved sjøen ser ut til å flomme inn i hele interiøret. Det moderne kysthuset og innredningen er hovedsakelig basert på hvite toner for å maksimere den oppløftende romfølelsen. Møblene er stort sett moderne, men presenterer en eklektisk blanding av moderne stiler. Arrangementet er tilfeldig elegant. Store møbler er gruppert sammen, men blandingen av teksturer og stiler reduserer enhver tendens til regulering. Kraftige visuelle tegn på kystlokasjonen blir introdusert gjennom smakfulle abstrakte kunstverk. Dette vil også legge til pulserende farger til noen få utvalgte fokuspunkter.

Flying Point Residence Dune Grass Patio

Flying-Point-residence-dune-grass-patio

Flere fysiske forbindelser gir tilgang til avslappende uterom. Massive skyvevinduer åpner ut mot romslige terrasser. Det forskjøvne arrangementet av arkitekturen inkluderer luksuriøse rom for avslapning og underholdning. Noen er komfortabelt skyggelagt, mens andre, for eksempel bassengområdet, drar nytte av den deilige sommersolen. Det moderne kysthuset tilbyr det perfekte stedet for en familie å lage mange fantastiske minner. “Flying Point Residenz” er et energisk hus fullt av glamour og tilsynelatende fullt av liv.

av Jaz

bolig-interiør-abstrakt-maleri

moderne spisestuemøbler

moderne-spisestue-møbler

det moderne-kysthuset-bassengområdet

 Uteservering

Flying Point uteservering

møbler-arrangement-moderne-kyst-hus

Spisestue design i kysthuset

spisestue design sjøen hjem

moderne stuemøbler

moderne kjøkken marmor benkeplate

Det moderne kysthuset av “Stelle Architects” – planer

Det moderne kysthuset fra Stelle Architects-planen

Det moderne kysthuset av “Stelle Architects”

Det moderne kysthuset ved Stelle Arkitekter i første etasje

Det moderne kysthuset av “Stelle Architects”

Det moderne kysthuset ved Stelle Arkitekter i andre etasje Det moderne kysthuset ved Stelle Arkitekter-tverrsnitt

Previous Post
Imponerende moderne kunstinstallasjon inspirert av Lotus
Next Post
5 flotte frisyrtips som hjelper deg med å redde frisyren