15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne fotokunst for veggene dine: klassisk skjønnhet nyfortolket

© Renaud Delorme – Kate Moss (Lumas.de)

Moderne fotokunst -Renaud-Delorme-wande-kate-moss-collage-hverdagsobjekter

Enten det gjelder musikk, mote eller kunst: fortiden fungerer alltid som inspirasjon og mal. Fotokunstneren Renaud Delorme har tatt berømte stilikoner fra forrige århundre som modell og iscenesatt deres skjønnhet i sitt arbeid på en moderne og uvanlig måte. Moderne fotokunst som kan forskjønne dine bare vegger og fylle dem med følelser.

Moderne fotokunst tolker kjente stilikoner på nytt

© Renaud Delorme – Nastassja Kinski (Lumas.de)

Moderne fotokunst -Renaud-Delorme-wande-Nastassja-Kinski-collage-kabel-batterier

Hvem kjenner ikke de klassiske skjønnhetene som har formet hele generasjoner. Unforgotten: Bildet av Marilyn Monroe, som symboliserte det glamorøse utseendet til en hel æra med den verdensberømte hvite draperekjolen fra filmen “The Seven Year Itch”. Eller de onde fotografiene av Brigitte Bardot, hvis tanngap og pute ble sexsymbolet på 1960 -tallet. De mange fotografiske minnene om Romy Schneider, hvis tragiske karriere fra berømt skuespillerinne til ødelagt kvinne, er også tidløse. Disse ikonene er fremdeles et forbilde for mange kvinner i dag, ettersom de ble udødelige selv da med sin unike eleganse, sitt spesielle utseende og makeløse tilstedeværelse.

I løpet av de siste årene har fotografier av Monroe og Co. blitt tolket på nytt av mange kunstnere, inkludert legender som Andy Warhol, og har prydet mange gallerier rundt om i verden. Den franske kunstneren Renaud Delorme forvandler også klassiske kvinnebilder til nye, spennende kunstverk i sine tolkninger. På utgavegalleriet LUMAS du kan for øyeblikket kjøpe en begrenset utgave av kunstverkene hans. Vi presenterer tre bilder som kan fremkalle et snev av Hollywood -eleganse i stuen din.

Hollywood -glamour: Marilyn Monroe

Moderne fotokunst wande-marilyn-monroe-collage-mosaikk-farger

© Renaud Delorme – Marilyn Monroe (Lumas.de)

Kunsten Delorme omtales på LUMAS nettsted som “grensesnittet for popkunst, resirkuleringskunst og datagrafikk”, og dette er akkurat det du kan se i hans collage av den verdensberømte skuespilleren Marilyn Monroe. Ansiktet til den vakre blondinen brytes opp av en mosaikk av farger, former og komposisjoner – ikke uten å skape et harmonisk helhetsbilde til slutt. Den klassiske skjønnheten beholdes, mens det uvanlige arrangementet fremstår som moderne og futuristisk.

Vekkelse fra 1960 -tallet: Brigitte Bardot

Moderne fotokunst wande-Brigitte-Bardot-computergrafik-resirkulering

© Renaud Delorme – Brigitte Bardot (Lumas.de)

Blondens flytende hårhår er representert i tennisballer og den ellers feilfrie hudfargen med plastemballasje. Og til tross for arbeidets uvanlige tekstur, kan du fortsatt se Brigitte Bardots ekstraordinære ansikt i mosaikken. Den ville manen og den halvåpne puten gjorde den franske kvinnen til et sexsymbol og stilikon rundt om i verden for over 50 år siden.

Uforglemmelig talent: Romy Schneider

moderne-fotokunst-wande-romy-schneider-collage-snor-knapper-spiraltau

© Renaud Delorme – Romy Schneider (Lumas.de)

I rollen som keiserinne Sissi ble Romy Schneider en legende. For å skildre den fransk-tyske skuespilleren, nådde Delorme dypt inn i fotokunstboksen, og du kan se knapper og spiralledninger samt bånd og kabler.

moderne-fotokunst-vegg-collage-hverdagsobjekter-innrammet

Delorme gjør forkastede hverdagsgjenstander til fantastiske kunstverk som fungerer mer som et søkebilde og lar seeren oppdage nye aspekter. I tillegg til de tre klassiske skjønnhetene, kan du også bestille collager av Nastassja Kinski, Kate Moss og Clint Eastwood i nettbutikken.

moderne-fotokunst-vegg-clint-eastwood-bilder-plast-emballasje

© Renaud Delorme – Cling Eastood (Lumas.de)

Previous Post
Imponerende moderne kunstinstallasjon inspirert av Lotus
Next Post
5 flotte frisyrtips som hjelper deg med å redde frisyren