15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Eksklusivt spisebord fra Carpanelli

eksklusivt-spisebord-tre-glass

Leter du etter et elegant og vakkert spisebord til din enkle spisestue eller til ditt vakre og ryddige kjøkken? Ta en titt på denne eksklusivt spisebord. Den italienske opprinnelsen taler for sine egenskaper av høy kvalitet, hvor du finner elegansen du leter etter. Dette nydelig spisebord er designet, produsert og distribuert av det italienske selskapet Carpanelli. Teamet har allerede tjent respekt og kjærlighet fra det europeiske publikummet. Med dette eksklusivt design av spisebord Carpanelli hadde sjansen til å bli populær over Atlanterhavet og blant kresne asiatiske kunder.

Ibenholt versjon – spisebord og stoler av Calvanelli

ibenholt bord stoler

Av flott spisebord by Carpanelli er designet for å passe ethvert kjøkken eller spisestue. De kompakte dimensjonene gjør det enkelt å plassere det i hjørnet eller i midten av rommet. Det raffinerte utførelsen av dette møbelet passer til enhver møbleringsstil – det kan være et sentralt element i et minimalistisk kjøkken eller en ekstra innredning til et romslig, klassisk eller kongelig rom i en familiebolig.

Moderne spisebord fra Carpanelli

moderne-bord-Carpanelli

Carpanelli er et selskap hvis ansatte og arbeidsgivere sikrer kvaliteten på produktene sine. Dette vakre prosjektet er et sterkt bevis på den uttalelsen. Av eksklusivt spisebord er tilgjengelig i flere versjoner – med macassar ibenholt eller lønnelakk. Lønnealternativet kan lages med andre tresorter som kirsebær, sebra, rosentre eller valnøtt. Denne muligheten bringer med seg en kunstnerisk ånd og gjør det generelle utseendet i leiligheten enda mer imponerende, spesielt hvis du nettopp har flyttet inn i ditt nye hjem og du fortsatt er i ferd med å innrede og dekorere.

flott bord i spisestuen i den enkle stuen

herlig-bord-spisestue-enkel-stue

Av flott spisebord fra Carpanelli er et fantastisk produkt med høy kvalitet. Glassoverflaten er imidlertid elegant og tilstrekkelig nok til å tilfredsstille de mest krevende smakene til den tradisjonelle og strenge husholdersken. Produktet kan være en flott gave til en venn eller et eksklusivt kontaktpunkt i spisestuen.

Abigail

Spisebord i lønn med glassplate

spisebord i glass i lønn

spisestue-møbler-Carpanelli

Spisestue møbler av Carpanelli

Carpanellis eksklusive spisebord

fantastisk spisebord fra Carpanelli

fabelaktig-spisebord-Carpanelli

elegant bord laget av lyst tre

elegant-bord-lyst-tre

Previous Post
Imponerende moderne kunstinstallasjon inspirert av Lotus
Next Post
5 flotte frisyrtips som hjelper deg med å redde frisyren