15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne hus med minimalistisk design

Designet av Mario Martins i Luz, Portugal

Moderne hus med minimalistisk design

For å matche eiernes utsikt til et moderne hjem, må terrenget, det generelle landskapet og arkitektenes ideer korreleres. EN moderne hus med minimalistisk design i Luz, Portugal av arkitekten Mario Martins er en fantastisk utfordring for arkitektonisk tenkning. Den presenterer sitt uvanlige utseende og ytelse og passer godt inn i det omkringliggende sjøbildet med åser og interessant lettelse. Slik at det omkringliggende landskapet er en del av livet i huset, er underetasjen arkitektonisk åpen mot sjøen, med glassdører slik at det er nok lys og asurblått vann og utsikt over åsene.

Moderne hus med minimalistisk design i Portugal

Moderne hus med minimalistisk design-Luz-Portugal

Den minimalistiske arkitekturen er utrolig livlig og uvanlig, noe som indikerer mulighetene for moderne design. Tilkoblingen mellom de separate nivåene er de glassete overflatene som slipper lys og natur inn i huset. Den bygde overflaten gir romslighet i levestandard, god ventilasjon og gir en følelse av unikhet fra Hus med minimalistisk design. Interiøret er enkelt, minimalistisk, utsøkt og stilig. Leitmotivene er hvite, renslighet og romslighet. Møblene er valgt sparsomt, men det spiller rollen som å fremheve elementer i interiøret. Kjøkkenet er helt hvitt, noe som forsterker minimalismeeffekten som det viktigste arkitektoniske valget.

Moderne hus med minimalistisk design – eksteriør

Moderne-hus-minimalistisk-design

Ønsket om å være nær naturen og slappe av i det rolige boarealet er indikert av salongene som er plassert i alle åpne områder. De gir utsikt over omgivelsene fra alle mulige vinkler. Det moderne huset med minimalistisk design er et konsept som gir oss et bredt tankefelt i forhold til ideene om minimalistisk arkitektur.

B. Angelov

hvit stue design

minimalistisk hvit stuedesign

Glassvinduer og hvite blanke overflater

hvit-minimalistisk-interiør-kjøkken

Basseng og vakker utsikt

Moderne-hus-med-minimalistisk design-basseng

Moderne hus med minimalistisk designlandskap

Moderne hus med minimalistisk design-Portugal-Mario-Martins

Moderne hus med minimalistisk design om natten

Moderne-hus-med-minimalistisk-design-Mario-Martins

Previous Post
Imponerende moderne kunstinstallasjon inspirert av Lotus
Next Post
5 flotte frisyrtips som hjelper deg med å redde frisyren