15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Fantastisk loft interiør – River View Penthouse

moderne loftstue-interiør-elveutsikt-penthouse

Loft interiør det må være enhet mellom stilen og det generelle konseptet, men det bør også være et romantisk element som vil gjøre leiligheten unik og skiller seg fra. Leiligheten må være koselig og komfortabel for beboerne. Dette er akkurat det som er oppnådd i et loft i New York interiør.

Romantisk atmosfære fra loftsleiligheten

moderne-loft-interiør-elv-utsikt-penthouse-soverom

At Loft interiør er stilig og snakker for en smak av møblene og oppmerksomhet på detaljer. Den har to etasjer, hvorav den første var strukturert som en klassisk leilighet og tilbyr komfort og bekvemmelighet som man kan forvente. De mest brukte rommene hver dag er stue, spisestue og kjøkken – projisert som separate rom, hver med sin egen idé. Det generelle utseendet taler for en kunstfølelse med separat utvalgte kunstelementer. Pianoet i stua fremhever interiøret og vegglampene er fokuspunktet i designet. En kombinasjon av originalitet.

Originale kunstverk i det moderne loftsleiligheten

moderne-loft-interiør-kunstverk

Kombinasjonen av de forskjellige designelementene er gjennomtenkt, og det er måter å oppnå et utmerket sluttresultat. Treskapet mellom spisestuen og kjøkkenet er perfekt, og skaper et tilstøtende mellomrom mellom de to rommene. De store vinduene sørger for gode lysforhold og får rommene til å virke romslige og hyggelige. Det romantiske elementet settes inn gjennom øverste etasje, som kan nås ved hjelp av en stige. Den er laget helt av aluminium og glass, og det er i utgangspunktet et loft, et sted å sove. En friluftsseng omgitt av telys er en drøm som går i oppfyllelse for enhver romantisk person som elsker å drømme og sove under stjernene. Det er mulig for oss å møte denne gledens konge når vi har muligheten og en idé for vår egen  Loft interiør å ha.

B. Angelov

River View Penthouse fra Carol Maryan Architects

Brennpunkt – pianoet i stua

moderne-loft-interiør-stue-piano

Kjøkken i landlig stil

moderne-loft-interiør-kjøkken-herregård stil

blå fliser

moderne-loft-interiør-bad

Loft innvendig bad

Stige til øverste etasje

moderne-loft-interiør-stige-øvre etasje

Previous Post
Imponerende moderne kunstinstallasjon inspirert av Lotus
Next Post
5 flotte frisyrtips som hjelper deg med å redde frisyren