15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Blackwork -tatoveringen for en enkel, men imponerende design

Alle som leter etter det perfekte tatoveringsdesignet, er vanligvis åpne for forskjellige typer tatoveringer, hvorfra den mest tiltalende blir valgt. Det skader i hvert fall ikke å finne ut om de forskjellige tatoveringsstilene for å oppdage nye varianter du ikke visste om, og som kan vise seg å være perfekte. Dagens artikkel handler om den såkalte blackwork-tatoveringen. I denne artikkelen vil vi forklare hva det handler om og for hvilke deler av kroppen det er best valgt. Det er også noen interessante design som kan være din inspirasjon i tilfelle du går for denne typen tatoveringer.

Blackwork Tattoo Betydning

blackwork tatovering arm-kråke-ravn-optisk-illusjon-geometrisk

Som navnet antyder, er denne typen et design som utelukkende består av svart blekk. Selv gråtoner unngås her. Resultatet er et motiv med høy kontrast som virkelig kommer til sin rett.

blackwork tatovering skog-tre-natur-silhuett-skygge

I prinsippet kan dette fargevalget sammenlignes med de tradisjonelle stammene som er designet av de forskjellige stammene. Imidlertid kan blackwork -tatoveringen selvfølgelig ikke bare brukes til stammer. Det finnes et stort utvalg av motiver og varianter du kan velge mellom, og dine egne design er også tillatt. Poenget er ganske enkelt å ikke bruke andre fargetoner eller nyanser enn svart og den naturlige hudfargen for å representere det respektive motivet.

Egnede og populære motiver for blackwork -tatoveringen

svartarbeid-tatovering-populære-motiver-erme-arm-tatovering-bryst-svart

Blackwork -tatoveringen kan settes sammen fra et stort utvalg av motiver og mønstre. Imidlertid er det visse typer som er spesielt egnet og derfor er de mest populære. Vi har satt disse sammen i listen nedenfor med noen forklaringer. Selvfølgelig forhindrer denne orienteringen deg på ingen måte i å komme med dine egne design og diskutere dem med din tatovør.

Tatoveringstrender 2018/2019: Disse motivene og tatoveringsstilene er veldig populære

De siste tatoveringstrendene ifølge Pinterest – 70+ inspirasjoner!

18 kule tatoveringer for menn – trender fra Pintrest

Mandala tatovering

blackwork-tattoo-mandala-flowers-floral-black-circle-star

Mandalas og drømmefangerne som ligner dem er bare fantastiske som motivideer for tatoveringen med svartarbeid. Hos dem handler det ikke om å lage fargede blikkfang, men heller understreke deres interessante og individuelle mønster. Dette fungerer selvfølgelig best i svart -hvitt.

Dotwork tatovering

blackwork-tattoo-dotwork-katt-orientalske-motiver-eksotiske-leken-lår

Også med denne arten kan du allerede gjette hva slags design det er basert på navnet. Mønstre og til og med hele bilder er laget fra mange små punkter, som utvilsomt ser veldig attraktive, moderne og abstrakte ut. Det er en spesielt forseggjort blackwork -tatovering, slik at det må forventes mer tid for broddet. Tålmodigheten vil utvilsomt bli belønnet.

blackwork-tattoo-dotwork-grafisk-moderne-arm-tilbake-minimalistisk

Ved å bruke prikkene kan du til og med lage nyanser uten grå farge og uten å bryte regelen for svartarbeid, som bare krever svart blekk. Jo flere punkter som er designet på ett sted, jo mørkere blir dette området og omvendt. Interessante ombré -motiver er mulige for enhver tatovering.

Geometriske tatoveringer

blackwork-tattoo-geometric-triangles-sirkler-prikker-skyggelegging

Tatoveringen med grafisk utformede mønstre og motiver er også veldig trendy og er i økende grad førstevalget når det gjelder å finne en unik tatovering og få det gjort. Geometriske figurer som trekanter, sirkler, firkanter, rektangler eller enkle linjer brukes og kan også kombineres med et mer subtil organisk motiv. De minimalistiske tatoveringene ser veldig attraktive ut, spesielt i svart. Lyse farger ville distrahere fra enkelheten og forhindre det faktiske målet.

Blackwork tatoveringsstrimler

blackwork-tatovering-striper-notater-damer-skulder-stilig

Striper er enkle og likevel veldig effektive. Selv om de har en viss betydning i noen kulturer og også adopterer dette i vårt samfunn, kommer noen også med en individuell betydning. Så mønsteret betyr generelt beskyttelse mot fiender og sykdommer. Sistnevnte er spesielt begrenset i India til sykdommer som migrene og magesmerter. Den kjente sangeren Rea Garvey har et slikt motiv som består av tre striper. I motsetning til de kulturelle betydningene skulle disse imidlertid ganske enkelt symbolisere hans lille familie, det vil si ham, kona og datteren. Så alle kan finne på noe for seg selv.

blackwork tatovering striper underarm skygge prikker tatovering artist stimulering

Vanligvis er stripene for blackwork -tatoveringen ganske brede, men de kan også variere. Og de kan også bli representert ulikt på andre måter. Som i eksemplet ovenfor, kan den stavlignende designen smelte sammen til notater og symbolisere en viss lidenskap, eller den kan oppløse seg i prikker og kombinere stripen med en prikketatovering. Til tross for den enkle og minimalistiske stilen, er variantene veldig forskjellige.

Stammen

blackwork tatovering tribal menn skulder overarm pil tradisjonelle symboler

Vi har allerede nevnt stammen som en variant. Ulike stiler fra forskjellige stammer faller inn i denne kategorien. Inkludert Maori -tatoveringen. De forskjellige mønstrene har ikke bare en estetisk funksjon. Hvert symbol har en bestemt betydning, slik at hele meningsfulle og individuelle kunstverk kan opprettes avhengig av tatoveringens størrelse. Tribals er alltid designet helt i svart og dermed en typisk blackwork -tatovering.

Ordtak og bokstaver

blackwork-tattoo-lettering-simple-plain-message-body-art

Selvfølgelig blir bokstaver nesten alltid utført med svart blekk. Dette er ganske enkelt fordi de enkelte bokstavene og dermed selve meldingen kan bli bedre fremhevet. En annen faktor som påvirker dette er selvfølgelig skrifttypen. Du kan også påvirke designens stil med skriften. Bruk blokkbokstaver for mer minimalistiske og moderne bokstaver eller utsmykkede for et mer romantisk utseende.

Andre bilder og motiver

blackwork tatovering panda bjørn dyr inspirasjon dotwork design

Imidlertid er ikke denne typen motiver nødvendigvis å velge, og de er heller ikke de eneste variantene som passer. Vanlige andre tatoveringer som de med dyr eller portretter er også mulige. Det eneste du må merke deg er at hvis det ikke er skygge, kan ikke 3D -effekter oppnås heller.

For hvilke deler av kroppen er Blackwork Tattoo egnet?

blackwork-tattoo-sleeve-arm-men-flowers-exotic

Også her er det ingen grenser for fantasien. Fra store motiver for rygg, bryst eller lår, til tatoveringen for underarmen eller ermer for armen generelt, til mindre tatoveringsideer for ankler, håndledd, nakke eller ører, det er ingen grenser for smak.

blackwork-tattoo-ideas-tips-meaning-tattoo-calf-underarm

Du kan se på forskjellige blackwork tatoveringsmaler på Internett og bruke dem som inspirasjon eller eksempel for din tatovør. Stort sett er bruk av bare én farge relativt tidsbesparende og billigere. Dette avhenger selvfølgelig også av størrelsen på tatoveringen. Uansett får du et spesielt blikkfang, som er en interessant endring i forhold til de mer vanlige fargede tatoveringer eller de med nyanser.

blackwork tatovering svart-hvitt-organisk-retro-motiv

Previous Post
Små røde bær som dekorasjon høst og vinter – 3 borddekorasjonsideer
Next Post
Dyreskulpturer laget av metall med en kraftig karisma