15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Barstoler av tre – 20 gode eksempler gir inspirasjon

Kjøkken-øy-med-bar-krakk-laget av tre

Når du planlegger kjøkkenoppsettet ditt, bør du vurdere en kjøkkenbenk. Dette har flere fordeler. Hvis du for eksempel ikke alltid vil gå til spisestuen for å få en matbit i mellom, er kjøkkenbenken veldig egnet, fordi du kan spise akkurat der på stedet. Eller hvis kjøkkenet ditt er lite og ikke har plass til et ekstra bord, kan du installere en benk i stedet, noe som ikke bare sparer plass, men også kan brukes til å lage retter. Det er også praktisk at partneren, barnet eller gjesten din kan holde deg med selskap mens du lager mat ved å sitte ved disken.

Barstol i tre i forskjellige utførelser

moderne-kjøkken-med-tre-bar-krakker

Dette krever selvfølgelig også de riktige barkrakkene. Disse kan være laget av tre for å matche kjøkkeninnredningen. EN Barstol i tre skaper en varm og koselig atmosfære. Materialet gir muligheten for et stort utvalg av originale, elegante, rustikke eller klassiske design, som vi vil vise deg i denne artikkelen. Vi har forberedt et utvalg interessante barstoler. Velg riktig modell for trestolen eller la eksemplene inspirere deg. På denne måten kan du også få avføringen spesielt laget.

TRINN barstol av tre

Trinn-for-vitamin design

Denne geometriske og moderne barkrakken av tre i minimalistisk stil er et design av vitamin design. Massivt tre garanterer stabilitet og sittekomfort. Barstolen kan også kombineres med sitteputer.

 Barstol MORPH BAR

Morph-bar-bar-krakk laget av tre

Denne modellen imponerer med sine avrundede kanter og former. Det er det perfekte setet for et moderne hjem.

 Barstolen i treblokk

Barstol i trekloss

Denne luksuriøse barkrakken i tre imponerer med sin ekstravagante design. Foten består av en treblokk og er forbundet med setet med metallstenger. Treblokken tjener også til å plassere bena. Størrelsen kan velges individuelt på forespørsel.

Barstol “Ball”

Ballen krakk design

Denne ekstremt originale designen til en barstol i tre kommer fra Pols Potten. Selv om det ikke virker slik, er det behagelig å sitte på denne krakken, og det gir også plass til føttene. Det er veldig egnet for et interiør i rustikk stil.

Barstol “Cherner” av tre

Cherner barstol av tre i en mørk versjon

Krakken har et fantastisk mønster som gjør treet enda mer tiltalende. Designet er også verdt å nevne. De slanke formene gjør avføringen til et elegant møbel som gjør den perfekt for det moderne kjøkkenet.

Gubi 3D 

Gubi 3D stolstol

Denne barstolen er tilgjengelig i eik, valnøtt eller svartlakkert bøk, og seteskallet er også annerledes. Velg dem i fersken eller naturlig for en varm atmosfære eller alt i svart for en elegant stil.

 “Spinn” barstol i tre

Spinn barstol med polstret sete

Det er noe frekk og samtidig elegant med dette designet. Den kommer fra Staffan Holm. Krakken er tilgjengelig i forskjellige farger og med et stoffdeksel på forespørsel, men på en eller annen måte minner det om retrostil, du tror ikke det?

 Barstol “Katakana”

Barstol katakana

Denne barstolen i tre er designet av Sean Dare. Armlene er effektive og originale. Skinnputene på setet og på ryggstøtten gir større sittekomfort. Selve treverket består av en veldig hyggelig og varm farge som skaper en koselig atmosfære.

 “Otto” barkrakk

Otto barkrakkdesign

En enkel design som er perfekt for det moderne kjøkkenet eller baren. I tillegg er avføringen veldig lett og kan derfor lett flyttes. Barstolen i tre er designet av Szikszai László og garanterer maksimal sittekomfort.

“Animalia” barstol

Animalia barkrakk for naturens skyld

Designeren Nigel Coates valgte organiske former for barkrakken så vel som for de andre modellene i kolleksjonen. Inspirasjonen til dette fikk han fra naturen. Men selv uten denne kunnskapen, kan avføringenes likhet med hjortetak sees raskt. Så hvis du liker naturen så mye og ønsker et design som er forskjellig fra alle andre, er denne barstolen i tre det riktige valget.

 “Krakk 02” barkrakk

Barstol-02-bar-krakk-laget av tre

Et design som virkelig er effektivt og iøynefallende. Krakken er designet av Matej Chabera. Den tilsynelatende enkle designen gir en behagelig sitteopplevelse. For å unngå å skli har avføringen gummiføtter. Et bord som matcher krakken er også tilgjengelig i samme stil hvis du leter etter en barmøbel. Men stolene er tilstrekkelig for kjøkkenet.

 Barstol i tre av ecWorld Enterprises Inc..

Indonesisk design barstol

Det imponerende med denne barstolen i tre er at den er håndskåret. Dens fantastiske, myke former og designet som helhet forvandler det til en ekte perle. Det vil gi kjøkkenet eller baren din en perfekt atmosfære.

 “LumBar krakk”

Lumbal-stol-bar-krakk laget av tre

Å sitte på denne barstolen i tre virker som et vågalt forslag, fordi den interessante designen ikke virker veldig troverdig ved første øyekast. Men når du har overvunnet frykten din, vil du bli overrasket over komforten. Den britiske designeren James Douglas ble inspirert av naturen og spesielt av soppsteinene, som har en veldig lik form.

 “ST10 JEAN” fra E15

ST10-JEAN-by-E15

Krakken er laget av eikefiner og fås i forskjellige farger. De enkle formene minner om den populære skandinaviske stilen. Sett en flott aksent i leiligheten din med disse originale barkrakkene.

 “Nerd” barkrakk av Muuto Nerd-barchocker-av-Muuto Denne interessante barstolen i tre ble opprettet i en konkurranse som designeren og studenten David Geckeler vant med dette designet. Det er en moderne variant av den skandinaviske møbelstilen. Så hvis du er interessert i innredningsstilen i nordstatene, er denne krakken det riktige valget.  “Wave” barkrakk Barkrakk Wave laget av tre Denne barstolen i tre har en moderne stil takket være metalldetaljene på tresetet. Rammen er forkrommet og justerbar i høyden. Setet er i sin tur laget av forskjellige tresorter.  Barstol i tre DELLA dELLA barkrakk desgn tre Denne modellen representerer en mer klassisk variant som uten tvil er tidløs. Takket være den lyse, kremfargede polstringen er sittekomfort garantert og et elegant utseende oppnås. Trerammen ser også stilig ut.  SCIZA krakk Barstol Szisa modell Denne interessante barstolen i tre av designeren Takashi Kirimoto er enkel og elegant. Mer presist, den er laget av bøk og er tilgjengelig i to forskjellige høyder. Du har også muligheten til å velge farge.  NY11 barstol i tre NY11-bar-krakk laget av tre Denne krakken i massivt tre er arbeidet til designerne Knut Bendik Humlevik og Rune Krøjgaard. Du kan få den enten i naturlig trefarge eller i svart. Den tidløse elegansen skyldes den skandinaviske stilen. Få liv på kjøkkenet eller baren din med denne robuste stolen.  Grable avføring design av brakrakkrakk Massivt tre danner denne barkrakken. Tverrstengene, som også kan fungere som fotstøtter, gir et fargestikk. Krakken er effektiv og minimalistisk. Et perfekt valg!

Previous Post
Innovativ borddesign for mottaksrommet
Next Post
Moderne badutstilling – interiørprosjekt av Zaha Hadid for Roca