15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvit tatovering – tips for design og fordeler og ulemper

Hvite tatoveringer har vært veldig fasjonable en stund og vokser i popularitet. Hovedårsaken til dette er at a hvit tatovering er ikke så iøynefallende og er derfor også egnet for folk som de mørke tatoveringene er for vågale for. Og egentlig utstråler tatoveringen en viss romantikk på grunn av det delikate utseendet. Men hva er egentlig tatoveringen og hva er fordelene og ulempene? Du vil finne ut i denne artikkelen. Videre har vi også satt sammen noen interessante ideer for tatoveringsdesign, slik at du får en ide om hvordan den hvite tatoveringen ser ut og hvordan den fungerer på huden.

hvit tatoveringsfarge på svart blomster-albue-orientalsk-henna-imitasjon

Hvit tatovering – generelt

tatovering hvit blomstermønster i indisk stil

En hvit tatovering består av et spesielt utviklet blekk og er også kjent som en hvit tatovering. Den hvite tatoveringen bør ikke gjøres for nær en farget eller svart tatovering. Med hvitt blekk er det en risiko for at det oppløses ved prikking og absorberer de fargede pigmentene. Det er også viktig å vite at områder med fregner ikke bør dekoreres med en hvit tatovering. I noen tilfeller får fregner tatoveringen til å se ujevn ut.

Hvite tatoveringer er ikke UV-lysende

tatovering-hvit-uv-lys-flamme-motiv-stjerne-stamme

Det antas ofte feilaktig at en hvit tatovering lyser i UV -lys. Men det er en helt annen type blekk. Så hvis du er spesielt ute etter et design som dette, må du fortelle tatovøren om det slik at han kan bruke riktig blekk.

Røde tatoveringer er populære, men også kontroversielle: finn ut mer om denne tatoveringsfargen

Tatoveringstrender 2018/2019: Disse motivene og tatoveringsstilene er veldig populære

Svart lys tatovering eller tatovering med UV -blekk

Fordeler med den hvite tatoveringen

hvit tatovering underarm-idé-uten-frykt-fryktløs-svart-design

Som nevnt tidligere er hvite tatoveringer et godt valg hvis du bare har en tatovering i en kort periode eller bare vil prøve det først. Det forsvinner i løpet av få år, så du kan deretter avgjøre om du vil kopiere det.

Enkel tatoveringsdesign

hvit tatovering skyline-idé-moderne-new-york-overarm

En annen fordel som hvite tatoveringer gir er enkelheten. Vanligvis er det bare merkbart ved nærmere inspeksjon. Dette gjelder i det minste mindre tatoveringsdesigner og lysere hudtyper. Den lyse fargen gjør det også mulig å raskt skjule tatoveringen ved hjelp av sminke.

Sympatisk utseende

tatovering-hvit-etikett-underarm-menn-motiv-idé

I tillegg ser en hvit tatovering utvilsomt bare utrolig sympatisk ut. Spesielt utsmykkede design ser veldig romantisk ut med dette designet. Alt i alt, men et motiv ser bare flott ut.

Ulemper med hvitt blekk

tatovering-weisses-romantisk-bilde-sammenflettet-kvinner-design

En ulempe, som også kan sees på som en fordel og derfor bør nevnes i begge kategoriene, er at hvite tatoveringer ikke varer lenge. Hva som er mer positivt for noen, spesielt hvis du ikke vil ha tatoveringen din for alltid, er ikke så hyggelig for andre. Tatoveringen må graveres på nytt oftere. Det forsvinner innen 5 til 6 år. Selvfølgelig er dette også forbundet med høyere utgifter.

Unngå direkte sol

tatovering-hvit-liten-hjerte-inspirasjon-tips-tatovering

Solstrålene har også en negativ innflytelse på en hvit tatovering, men dette er også tilfellet med de mørke. Bare fading skjer raskere med den hvite tatoveringen, siden den allerede er veldig lett i seg selv. Så det er best å velge et område av kroppen din som ofte er dekket av klær og dermed beskyttet mot solen.

Tatovering er vanskelig å fjerne

tatovering-hvit-noe-ord-tatovering-håndledd-arm-kjede-perler

For tidlig fjerning med laser er mer komplisert. Grunnen til dette er at den hvite fargen reflekterer lyset. En hvit tatovering kan fortsatt fjernes, men det krever mye flere økter. Selv med en hvit tatovering, tenk på forhånd om og hvor du vil få den.

Se en profesjonell tatovør

hvit tatovering fugl-idé-håndledd-design-damer-fred-due

Hvis tatoveringen ikke utføres profesjonelt, kan stygge arr forbli etter at den har falmet. Det samme kan skje hvis en hvit tatovering ikke helbreder godt etter at den er knivstukket. Så sørg for å besøke en tatovør som virkelig vet hva han skal gjøre og følg hans eller hennes instruksjoner for omsorg mens helbredelsesprosessen fortsatt pågår.

Misfarging av tatoveringen er mulig

tatovering-hvit-romantisk-blomst-motiv-nett-design-vintage-skulder-damer

Noen ganger skjer det at en hvit tatovering blir gulaktig over tid. Årsaken til dette kan igjen være en dårlig jobb fra tatovørens side. Hvis du ikke har en tatovør i nærheten din som virker tilstrekkelig pålitelig for deg, bør du vurdere å tilbakelegge en lengre avstand. Bedre være trygg!

Tatoveringsbokstaver

tatovering-hvit-skrift-håndledd-arm-adele-fan-musikk-tema

Lettering er veldig populært for tatoveringer. Og en hvit tatovering kan bestå av bokstaver. Det være seg en melding eller navnet på en du er glad i, det subtile utseendet ser ut til å forsterke betydningen.

Orientalsk design

tatovering-hvit-skulder-design-orientalsk-blomst-utseende

Hyroglyfer er et godt valg når du ikke vil at andre skal forstå betydningen av tatoveringen din. Og det er på ingen måte å forstå det negativt. Tatoveringen er tross alt også beregnet for deg og ikke for andre. I tillegg ser hyroglyfer også veldig elegante og mystiske ut.

Morsomme design

tatovering-hvit-hånd-motiv-fingre-kryss-over-menn-håndledd

Som allerede nevnt, for en hvit tatovering, som med den svarte eller fargede, kan du velge hvilket design du vil. I stedet for meldinger eller meningsfulle symboler er det også veldig enkelt å velge morsomme motiver. Alt avhenger av din smak.

Previous Post
Innovativ borddesign for mottaksrommet
Next Post
Moderne badutstilling – interiørprosjekt av Zaha Hadid for Roca