15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Renovering av et barnerom – 4 før og etter bilder og ideer

renover barnerommet barneseng-skuff-vegg-dekorasjon-sjiraff-grønn-vegg-maling-fargerik

Barnets verden begynner i barnehagen. Det er derfor plassen for spill, håndverk og drømmer må vokse tilsvarende. Se de 4 før og etter bildene i vårt utvalg og ideene til Oppussing av barnerom å gjøre dette. Tipsene for å sette opp er enkle å møte, og resultatene er spesielt vakre og inspirerende.

Renovering av barnerom – Før: Blek og fargeløs

renover barnerommet på forhånd jente-rosa-bleke-leke-dukker

Nadine har vokst fra en liten jente til en student med sin egen stil. Hun vil gjerne ha barnehagen renovert slik at den barnslige formen endres. Men jenta ønsker absolutt å ha den vakre dukkekolleksjonen til enhver tid.

Renovering av barnerom – etter: jenteromantikk

renover barnerommet etterpå jente himmelseng hylle svart hvit rosa oppbevaringsplass

Etter at foreldrene renoverte barnehagen til Nadine, blir det omgjort til et romantisk rom. Himmelsengen og hyllen får et nytt utseende i svart lakkfarge. Organzagardinene – igjen i svart – er et elegant tips. Lekene har funnet sin plass i fargerike oppbevaringsbokser.

Før: Overfylte soverom delt

renover barnerommet på forhånd leker lagringsplass lekeplass sammen søsken barneseng veggdekorasjon

To søstre – Gabi, 7 år og Angelika, 2 år, deler barnerommet. Selv om de to liker å leke sammen, trenger hver sitt eget private rom.

Etter: To rom i ett

renover barnerommet etterpå separat privat rom søsterhylle rom studio pastellfarger blågrønne striper

Etter at barnerommet har blitt renovert, skilles det inn i en åpen hylle og fungerer som en romdeler, så hver jente bor på sin egen halvdel. De to private rommene er malt i søsterens favorittfarger – blått for Gabi og grønt for Angelika.

Før: Overfylt babyrom

barnerom renovere på forhånd søsken lekeplass barneseng

Michael, to år, og hans åtte måneder gamle søster Simone bruker dette rommet sammen. Foreldrene dine pusser opp barnerommet slik at det er plass til de to barna – i forskjellige aldre og kjønn.

Etter: Fargerikt og funksjonelt

renover barnerommet etterpå hvite fargerike aksenter soverom lekerom babyseng teppebelagt gulv

Det nye anlegget består av hvite møbler med mange fargerike aksenter – en baldakin med rom for leker, bleier, babykosmetikk osv. Vil bli plassert over Simones barneseng. På baksiden av eldste Michels hodegjerde er det aktivitetsleker og et håndarbeidsområde for han. Dette gir begge barna sitt eget private område for å leke og slappe av. Bakgrunnen til de hvite veggene og møblene brytes opp av fargerike aksenter – gardiner, sengetøy og tilbehør.

Før: Lagringsplass brukt

barnerom renovere på forhånd gutt lys oppbevaringsplass leketøy ved

Luke har mye å lagre – tegneserier, baseball suvenirer, leker. Han trenger en hylle for disse skattene.

Etter: Superheltanlegg

barnerom-renovere-etter-gutt-hylle-fronter-seng-svart-rød-vegg-klistremerke-arbeidsplass

Inspirasjonen til den nye innredningen av barnerommet kommer fra tegneseriene. Luke’s samlinger finnes på en hylle over sengen med røde og svarte akrylfronter. 3D -veggklistremerker på veggene er enkle å fjerne hvis de ikke lenger er av interesse for superhelten. Et arbeids- og håndverkshjørne i passende farger og stil er fortsatt der for den snart kommende studenten.

Previous Post
Små røde bær som dekorasjon høst og vinter – 3 borddekorasjonsideer
Next Post
Dyreskulpturer laget av metall med en kraftig karisma