15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hagebordsdekorasjoner for hver sesong med en romantisk teft

borddekorasjon hage strand stil sjøstjerner skall lysestake kurv base grønne grener

Våren har akkurat brutt inn, og vi har allerede mange attraktive ideer klare for deg, som din Dekorasjon av hagebord kan ordne. Det er alltid noe for enhver smak, for bordoppsettet spenner fra tradisjonelle blomsterdekorasjoner til de mer uvanlige med grønnsaker. Det viktige er at du alltid kan puste et merkelig notat inn i dette scenariet som du ønsker og dekorere hagebordet ditt på en slik måte at det virkelig gjenspeiler den lykkelige stemningen i den nye sesongen.

Hagebordsdekorasjoner under et fantastisk blåregn

borddekorasjon hagearrangement blåregn romantisk pergolaidé

La deg inspirere av følgende eksempler, fordi de viser deg gode ideer til hageborddekorasjoner for hver sesong. Og ta nå vårt råd: Enten hold borddekorasjonen din veldig enkel eller bland alt sammen! I slike tilfeller foretrekker mange husmødre den hvite fargen, den er vanligvis dominerende, men selvfølgelig er det mulig for deg å velge en annen grunnfarge eller begrense deg til et valgt fargevalg.

Hagebordsdekorasjoner – romantisk og elegant

hagebord dekorasjon rustikk spisebord stoler kalesje

Blomster og planter kan selvfølgelig være veldig, veldig romantiske. Denne hagebordsdekorasjonen med friske blomster rett fra hagen og en kreativ lyskilde fra julelysene ser virkelig imponerende ut. Temaet vektlegges veldig diskret, en gang av de høye vaser på bordene, en annen gang av de korte blomsteroppsettingene i midten av hvert bord.

Hage dekorasjon for en bassengfest

borddekorasjon hage basseng fest setepute fe lys lys idé

Se på neste bilde! Hvordan liker du denne ideen til hageborddekorasjonen? Dette vakre sommerhagebordet kan være på plenen med mange komfortable sitteputer plassert rundt det, men det betyr ikke at arrangementet ikke er sofistikert. Dette store hagefestbordet er prydet med vakre hageblomster og ordnet med mye fantasi og moro.

Hagebordsdekorasjoner – superenkelt

hage bord dekorasjon kirsebærblomster grener desserter teselskap ide veranda

Bare begrense hagebordsdekorasjonen til en busk med blomstrende vårgreiner; her ser vi bare rosa kirsebærblomster som pynter bordet pent og de lyseblå glassene. De gir mer farge til bordet og utfyller utseendet. På siden, på et sidebord kan du se de lyse gule påskeliljerene, som står der som et fantastisk blikkfang og bringer solrik varme inn i atmosfæren, slik at fargene rosa og blå ikke nødvendigvis er overveldende.

Borddekorasjon til hagen med krydder

hagebord dekorasjoner krydder urter gryte lys bord brune glassflasker

I sommer kan du også bruke urter som hagebordpynt. Kombiner dem sammen med lystmalte duker og servietter. Enkelt, fargerikt, lite avfall og stemningsfullt – det er alt for hver hagefest i sommeren som kommer.

Hageborddekorasjon – ville blomster & Blomstertyper i din region

hageborddekorasjoner flasker vaser brune glassroser

Et bevis på at ville blomster også kan tjene som elegant hageborddekorasjon, er dette hagebordet arrangert med lokale blomster, urter og andre typiske planter for regionen, samt flasker laget av brunt glass som vaser.

Bruk engblomster i hvitt og gult til borddekorasjonen

hagebord dekorasjon vanlige gule blomster blonder duk romantikk vintage

Du trenger ikke mye penger for å lage en vakker hageborddekorasjon. Her er et typisk eksempel på dette: I den fantastisk solrike vår-sommersesongen kan du samle de mye utbredte og samtidig ydmyke løvetannene og ordne dem i syltetøyglass; her er villblomstene parret med skaller fulle av sitronsaft for et interessant utseende. Hvite blomster er kombinert med grønt og en vintage blonderduk avrunder dekorasjonen. Hvordan oppnå perfeksjon for øre.

Hagebordsdekorasjoner – grønnsaker i overflod

borddekorasjon hage grønnsak idé arrangement tomatkurv

Hvem sier at du bare skal bruke blomster for å bringe et naturlig preg på bordet? Hva med friske grønnsaker rett fra hagen? Du kan også velge mellom et stort utvalg av farger og former, som vist nedenfor i eksemplet på en slik hageborddekorasjon.

Dekorer hagen med artisjokker

hageborddekorasjon rustikke blomster grønne servietter

Innfødte ville blomster, salat og lilla artisjokker gjør denne frukt- og grønnsakskombinasjonen som en hagebordsdekorasjon utrolig frodig, visuelt interessant og superromantisk på samme tid! Ikke glem, grønne tommelen spiller en rolle her!

hage bord dekorasjoner frukt epler bordløperen blomstrer

Og når høsten kommer, har du mange nye alternativer for hageborddekorasjonen din! Høsthøsten gir ny mat, men også fantastiske farger som vil gjøre hagebordet ditt til et utstillingsverk!

hagebord dekorasjon fest elegant duk grønne blomster buesche fontene

borddekorasjon hage påskefigurer grener hvit bordløper

bord dekorasjon hage idé vintage arrangement desserter duk hvit

borddekorasjon hage hengende blomsterkasse fargerike farger vinglass

borddekorasjon hage grønne hvite blomster testglass vaser idé henge

Previous Post
Små røde bær som dekorasjon høst og vinter – 3 borddekorasjonsideer
Next Post
Dyreskulpturer laget av metall med en kraftig karisma