15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ungdomsromideer – inspirasjoner som sikkert vil glede alle

Ungdomsrom ideer dachschrage-delerboden-grå-gul

Når du setter opp tenåringsrommet, kan det noen ganger være vanskelig å oppfylle tenåringens ønsker og ideer. Rommet har lenge sluttet å bli brukt til lek, men er ment å gjøre læring, avslapping og liv enklere. I tillegg bør det nye ungdomsrommet matche stilen og karakteren til barnet ditt.

ungdomsrom-ideer-hvit-murstein-vegg-gul-sovesofa

Av denne grunn er det også nødvendig at du planlegger rommet sammen. Se de imponerende eksemplene Ungdomsrom ideer å samle litt inspirasjon som kan komme godt med når du planlegger. Dette vil fortelle deg hva du bør vurdere når du skal sette opp.

1. Idéer for ungdomsrom – oppholds- og soveområder

Ungdomsrom ideer tremøbler i to plan

Tenåringen trenger ikke bare et koselig soveområde, men også en slags salong hvor han kan tilbringe tid med vennene sine. Hvis du har mulighet til å skille disse områdene fra hverandre, kan du dra fordel av dem.

I dette eksemplet ble dette gjort ved å dele rommet i to etasjer, med soveområdet ikke umiddelbart synlig, og dermed garantere personvernet. Den nås med en hvit trapp. Stuen har en sofa som også kan brukes som et sted å sove hvis en venn bor hos barnet ditt. Det er også et skrivebord og et slags bord ved vinduet.

2. Ungdomsromideer – moderne design

ungdomsrom-ideer-shaggy-teppe-grønt

Ungdomsrommet har to senger, hvorav den ene kan brukes perfekt som sofa og til besøk. Det slående er også det store skrivebordet i en moderne, hvit design, noe som gjør læringen mye hyggeligere. Et grønt teppe, i tillegg til fargede bakgrunnsbilder og dekorative gjenstander, gir farge -aksenter. De mange hyllene gir igjen god lagringsplass for bøker, oppgavebøker og bøker, samt pyntegjenstander.

3. Ungdomsromideer – funksjonalitet

Ungdomsrom-ideer-gutt-vegg-design-paneler

Dette ungdomsrommet er også veldig moderne. Siden rommet ikke er veldig stort, brukes ledig plass til skap og skapsystemer. Likevel virker rommet ikke for overfylt, noe som også oppnås gjennom speilskapet og også lagrer en sovesofa, et skrivebord og en innebygd vegg for TV-en.

ungdomsrom-ideer-læringsområde-mørk-grå-aksent-vegg

Veggen der har en veldig interessant effekt der fargene grå og oransje gradvis smelter inn i hverandre. De mange gråtonene sørger også for at den hvite sofaen og det hvite skrivebordet vektlegges.

4. Ungdomsromideer – to rom

ungdomsrom-ideer-gutt-vintage-industriell-deco

Dette ungdomsrommet er delt inn i to rom. Mens en av dem brukes som oppholdsområde og til studier, har området i andre etasje plass til sengen og garderoben. Et flott samspill mellom metall og tre samt forskjellige farger ble valgt for utformingen av rommet.

ungdomsrom-ideer-gutt-dachschrage-vintage-deco

En hyggelig grønn ble igjen valgt som veggfarge, som også gjentas på soverommet. Dette inkluderer igjen en veldig lav seng, som garanterer full sovekomfort. Et teppe som etterligner plen danner undergrunnen.

Det er et fantastisk lesehjørne i vinduet. Dette garanterer rikelig med lys når du leser i løpet av dagen.

5. Ungdomsromideer – Smalt rom

ungdomsrom-ideer-gutt-smal-rom

Selv om rommet er veldig smalt, har plassen blitt brukt perfekt til innredningen. En sovesofa brukes til koselige kvelder foran TV -en, mens skrivebordet ligger ved vinduet og derfor er opplyst av mye dagslys. De slanke hvite veggene får en effektiv dekorasjon i form av et firedelt bilde, mens veggen som rammer vinduet fremheves med en lyseblå. De moderne møblene er igjen understreket av hyllene og skjenken i tre og i høyglans.

6. Ungdomsromideer – Et moderne jenterom

ungdomsrom-ideer-skillevegg-walk-in-closet-garderobe

Dette effektive ungdomsrommet ville definitivt glede enhver ung dame. Det er delt inn i tre individuelle områder. Den første er omkledningsrommet eller garderoben, den andre er stue med sovesofa, TV og skrivebord, og den tredje brukes til å slappe av og har en koselig huske.

ungdomsrom-ideer-veggdesign-trepanel-lilla-hjørne sofa-hengekøye

Fargene som brukes er naturlige toner, noe som særlig vektlegges av den gule veggfargen og den bærfargede sofaen. Alt i alt, etter vår mening, har delingen av rommet vært veldig gjennomtenkt og ikke bare praktisk, men også populært. Selv vennene vil ikke forlate dette rommet.

ungdomsrom-ideer-studie-område-skrivebord-åpne-hyller

Previous Post
Innovativ borddesign for mottaksrommet
Next Post
Moderne badutstilling – interiørprosjekt av Zaha Hadid for Roca