15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Fullt møblert et babyrom – hva du bør vurdere når du velger babymøbler

Babyrom komplett møbel barneseng konvertibel

De kommende foreldrene vet allerede-hvem de skal være Fullstendig innredet baby -rommet vil gjerne ha det vanskelig. For i dag må babymøbler oppfylle mange krav – på den ene siden må møbelsettet til babyrommet se bra ut, på den andre siden må det være ekstremt holdbart, trygt og lett å ta vare på. Å ja, babymøblene må også kunne vokse med deg. Og alt til en fornuftig pris. Ikke lett, men vi skal prøve å gi deg en oversikt over variantene.

Innred babyrommet helt – tenk fremtidsrettet

Babyrom komplette møbler rosa garderobe babyseng stellebord

Når du velger babymøbler, bør de kommende foreldrene først tenke på hva du kan forvente av babysettet. Hvis det første barnet er det, vil babyrommet sannsynligvis bli brukt igjen senere i livet. I dette tilfellet er det verdt å investere i massive tremøbler av høy kvalitet. Hvis det tredje søsken allerede er forventet, er en rimeligere variant av ekte tre fornuftig. Uansett hvilket alternativ som til slutt blir valgt, bør møblene ha en TÜV -tetning – dette garanterer barnets helse og sikkerhet.

Møbl et babyrom helt – hva består et møbelsett av?

Babyrom komplett møbler maritimt tema gutter sjømenn seng kalesje

De fleste produsenter tilbyr komplette fasiliteter for babyrom. Møbleringssettene består i utgangspunktet av en babyseng, et stellebord og en garderobe. Bare noen få av selskapene er virkelig fleksible – og møblene kan faktisk ikke endres etter egen smak. Derfor bør rommet måles før du kjøper. Det er best å tegne en skisse rett i begynnelsen og markere posisjonen til døren og vinduet samt åpningsretningen på den. Først da kan du velge møblene.

Innred babyrommet helt – med eller uten stellebord?

Babyrom komplett møbler garderobe baby seng med voksende skuffer

Stellebord med behagelig høyde – det er egentlig en kommode med stelleplate. Det skal gi nok plass til babyen å ligge på. Etter et år kan essayet deretter fjernes. Puslebordet er tradisjonelt lent mot en vegg, men kan også stå i hjørnet. Alternativt kan foreldre velge seng med garderobe – dette er et plassbesparende alternativ for mindre babyrom eller når flere barn må dele rom.

Fullt møblert et babyrom – hvor stor skal garderoben være?

Babyrom komplett møbler garderobe konvertibel junior seng skifte enhet

Garderobe – når du kjøper et babyrom, tar folk ofte ikke hensyn til garderoben. En feil, for jo mer barnet vokser, jo mer lagringsplass trengs på barnerommet. En garderobe med to dører, hyller og klesstang er ideell. Plassbesparende varianter er utstyrt med skyvedører.

Innred babyrommet helt – den konvertible babysengen

Babyrom komplett møbler seng gitter skifte enhet lagringsplass skuffer

Barneseng – et funksjonelt møbel som vokser med deg. Barnesengen er allsidig blant barneromsmøbler. Fordi senger som er konvertible og hvis rutenett kan fjernes, senere kan brukes som barnesenger, dagsenger eller til og med ekstra sitteplasser. Barnesengen skal ikke plasseres rett under vinduet. Sett helst sengen rett ved siden av en innvendig vegg.

Innred babyrommet helt – farger på babymøbler og dekorasjoner

Babyrom komplette møbler kaniner motiver-jenter produsent Storbritannia

Babymøblene er allerede valgt – nå gjenstår det bare å velge farger. Foreldre bør foretrekke å velge pastellfarger. Senger, kommoder og skap i nøytrale farger er veldig fordelaktige og kan enkelt kombineres med andre møbler eller innredes på en fantasifull måte senere. Skapfronter og babysenger kan krydres med fargerike veggklistremerker. Dyr og blomster er bare perfekte for formålet.

Pynt babymøbler med fantastiske veggklistremerker

Babyrom komplett møbler stellebord garderobe to dører veggklistremerker

Selv enkle babymøbler kan krydres med den rette tatoveringen på veggen – søte dyr og blomstermønstre kan gi babyrommet karakter.

Babyrom i lyse pastellfarger ser innbydende ut

Babyrom komplett møbler stellebord garderobe to dører veggklistremerker

Den grønne veggfargen har en beroligende og naturlig effekt og danner den perfekte bakgrunnen for fantasifull dekorasjon – her ble de hvite skapfronter limt med blomsterveggtatoveringer.

Sett opp et leken babyrom for jenter

Babyrom komplette møbler eik treoptikk moderne

Den siste trenden innen veggdesign for babyrom – den ene veggen er malt og tapet festet til den andre. Sammen med de modulære møblene med rosa elementer ser de munter og innbydende ut.

Moderne babyrom i nøytrale farger

Babyrom fullstendig dekorerte møbler gutter garderobekaninmotiver

Barnerommet i skandinavisk stil er enkelt og puristisk. Det attraktive trekornet til babymøblene lar aldri øynene dine gå. Og de søte kaninmotivene gir karakter til rommet på kjøreturen.

Og to forslag til klassisk møbler for babyrom

Babyrom komplette møbler Princess Baby Paris

Barneseng med baldakin og veggdekorasjon med sommerfugler

Babyrom komplette møbler prinsesseseng baldakin babyseng

Alle møbler er tilgjengelig fra Newjoy

Previous Post
Innovativ borddesign for mottaksrommet
Next Post
Moderne badutstilling – interiørprosjekt av Zaha Hadid for Roca