15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Farge og veggdesign på barnerommet – 77 flotte ideer

farge veggdesign enkel farge veggdekal sommerfugler lamper baller

Det er ingen grenser for fantasien når du designer barnerommet. Lyse farger, morsomme dekorasjoner og en lykkelig atmosfære er alt raseri her! Når du velger Farge og veggdesign Det er en rekke ting du bør vurdere for ditt barns rom – størrelsen og formen på rommet, møbler og tilbehør, gulvtype og farge og fargeeffekt. Fargene på barnerommet skal ikke virke stressende, så det er lurt å velge bare to farger – en subtil bakgrunnsfarge og en iøynefallende farge som brukes som aksent i veggdekorasjonen. Subtile farger kan kombineres med fargerike mønster- og fototapeter og fargede veggklistremerker. Ta en titt på våre gode ideer og bli inspirert!

Farge og veggdesign – Fargerikt bølgemønster

farge veggdesign bølger mønster fargerik hylle nattbord hvit

Veggene i barnehagen kan bli skitne raskt, så ommaling er en rask måte å friske opp innredningen på. Husk at fargene i barnehagen skal være allergivennlige, holdbare og ufølsomme for skitt. Flere og flere produsenter tilbyr nå spesielle veggmaling for barn. Og der er valget av fargetoner ikke mindre mangfoldig enn med andre veggfarger.

Farge og veggdesign – fototapet

farge veggdesign fototapet terrengbil blå gul interiør

Valget av veggfarger til barnehagen avhenger av din smak og ditt barns preferanser. Hvis du går for en intens farge som rød, bare bruk den som en aksent på en av veggene. Husk at et lite barn har mange fargerike leker, så lyse, nøytrale farger er egnet som bakgrunn. De mest populære fargene på barnerommet er rosa, blå, gul og lilla, som kan kombineres med grønt, beige og krem.

Graffiti som en individuell veggdesign

farge og veggdesign graffiti elsker rosa nyanser maedchenzimmer

Graffiti er også en virkelig original idé for farge- og veggdesign på barnerommet. Du kan leie en kunstner spesielt for å trylle frem ethvert motiv på veggen din. Her har du fritt valg igjen og kan være helt basert på barnets preferanser. Fra enkle bokstaver, for eksempel navnet på barnet ditt, til helter fra favorittfilmene dine, alt er mulig. Du kan også søke på internett etter et bilde på forhånd og vise det til graffitikunstneren. Sistnevnte kan igjen komme med flere forslag.

Farge aksenter på barnerommet i form av tapet

farge veggdesign geometrisk mønster fargerikt hvitt veggteppe

Med tapet på barnerommet for farge og veggdesign kan du også oppnå interessante effekter og sikre godt humør. Eksemplet ovenfor viser en slik idé, som skaper morsomme fargeaksenter i geometriske former i det lyse rommet. Et fargerikt, abstrakt teppe er også lagt til møblene.

Original veggedesign i regnbuefarger

farge veggdesign regnbuevegg fargerik fjernsyns teleskopstol

Vil du at den skal være spesielt fargerik i barnehagen? Velg deretter regnbuen som grunnlag for farge og veggdesign på barnerommet. Enten i form av brede strimler som sett ovenfor eller ved hjelp av veggmaling eller som tapet – vil du definitivt få et smil på ansiktet til barnet ditt. Sjekk ut flere farge- og veggdesignideer nedenfor!

Grå farge på veggen på barnerommet

farge veggdesign tapet grå garderobe fargerik tavle

En mer nøytral bakgrunn anbefales, spesielt hvis det er valgt fargede møbler til møblene. Således er grå, hvite eller beige toner veldig passende, som ikke bare kan dekorere veggene i form av en veggfarge, men kan også velges som tapet. Hvis du vil ha fargede vegger til tross for fargerike møbler, er det best å falle tilbake på pastellfarger, som ikke er så påtrengende og ikke stjeler showet fra møblene.

 Enkel veggdesign med tremotiver

farge veggdesign tapet tremøbler hvit beige stige

Et enkelt fargevalg er alt annet enn kjedelig, selv på et barnerom. Det er stilig og fantastisk egnet for å lage en aksentvegg med vakre motiver. Ikke bare klistremerker og veggtatoveringer kan brukes til dette, men også bakgrunnsbilder med motiver eller bilder. Barnerommet ser livlig ut til tross for nøytrale farger når to av dem brukes og veksler. Med hvitt som en del av det, ser rommet lyst og vennlig ut. Nøytrale farger har også fordelen av at de fortsatt er oppdaterte og kan brukes etter hvert som barnet blir eldre og tenåringer.

 Bilskisse på en hvit vegg

farge veggdesign enkel design bilskisse anlegg takvindu

For et minimalistisk utseende kan hvitt blant annet velges for farge og veggdesign. Enhver annen farge kan deretter velges for å matche, som også kan være prangende, som her. Når du har bestemt deg for et motiv for veggen, er det best å velge det sammen med barnet ditt og i henhold til deres preferanser. Det kan også være relatert til dets evner og talenter. Hvis du liker å tegne, er for eksempel en skisse for veggen veldig egnet. Barnet ditt kan til og med ønske å tegne dem på veggen selv?

 Hvit vegg med fargede aksenter laget av malte bilderammer

farge og veggdesign hvite barneromsmotiv bilderammevegg

Bakgrunnsbilder er nå tilgjengelige i et stort utvalg farger og med et stort utvalg av motiver og mønstre. Selv om dette tilbyr et stort utvalg, betyr det også at valg kan være ganske vanskelig. God planlegging kan hjelpe med dette. Hvis du har valgt stilen på møblene og de ønskede fargene på barnerommet og alltid har dette i bakhodet, vil tapetet også bli funnet raskt. På den ene siden er eksemplet ovenfor vakkert fargerikt, slik du kan forvente av tapeter til et barnerom. På den annen side ble det brukt behagelige pastellfarger til motivene, som skaper en romantisk og stilig farge og veggedesign samtidig.

farge veggdesign skogsmotiv moderne design sofa grønn

En mer slående og villere farge- og veggdesign kan kompenseres ved å innrede med møbler med en enkel, moderne design. Hvis du bruker forseggjorte og utsmykkede møbler i stedet, kan det fort bli for mye av det gode. Bare se på eksemplet ovenfor. Selv om mange forskjellige farger ble brukt, skapes et harmonisk helhetsbilde, som hovedsakelig skyldes de minimalistiske møblene. Men det er også det lyse, nøytrale gulvet og den øvre halvdelen av veggen i hvitt.

farge veggdesign kart idé mintgrønn lekebord kommode

Å designe veggen på denne måten er veldig originalt og uten tvil også billig. Om du bruker kart eller andre ting til dette er opp til deg. En ting er imidlertid sikkert – barnet vil alltid holde oversikt over land og byer. Kombiner dette veggdekket med en farget aksentvegg. Siden selve kortene vanligvis har ganske mange farger, bør det velges en enklere variant for veggen. Dette bør ideelt sett finnes på kartet eller verdenskartet slik at en viss harmoni oppstår. Dermed er lyseblå eller grønne toner, som kjennetegner skog, men også rosé. Bare ta kortet med deg til jernvarehandelen på forhånd og bland de riktige nyansene etter dine behov.

farge veggdesign brokete strimler hvitt tre lekerom

Hvis du liker den spesielt fargerik og gal, står ingenting i veien for å implementere dette på barnerommet. Du kan få veggedesignet du ser ovenfor ved å finne et lignende tapet på den ene siden, og også ved å designe det selv på den andre. Dette har selvfølgelig fordelen at du kan velge fargene selv og tilpasse dem til møbler og annet hjemmetilbehør. De enkelte områdene maskeres enkelt med tape. Avhengig av hvor brede de hvite stripene skal være, velger du også bredden på papirbåndet. Og da blir det bare slettet. Flere strøk er nødvendig for å få en mettet nyanse.

farge veggdesign trelister farget rustikk dagseng vindus kommode

Ville du ha kommet på ideen om å designe veggen på barnerommet med tre? Ser veldig bra ut, ikke sant. Trefargen skal best matche møblene eller gulvet. Men siden en naturlig trefarge på barnerommet raskt kan se ganske kjedelig ut, bør også stripene eller brettene på veggen veksles med fargede. Egnede farger er de som også finnes i andre områder av rommet, for eksempel i dekorasjoner, puter, sengetøy, en annen vegg eller diverse hjemmetilbehør.

farge veggdesign huser abstrakte fargerike beanbags grønne

Fargen og veggedesignet i dette rommet er sprø og leken. Sterke farger ble valgt som ikke bare finnes i teppet og sessene. Veggmaleriene består også av slike farger. Bildene i seg selv viser hus med uregelmessige former, som i kombinasjon med det ujevne skråtaket skaper det lekne utseendet. Resultatet er et spennende lekerom der barna garantert vil ha mye moro.

farge veggdesign idé trebånd tapet mønster parkett

Du kan lage et stilig og romantisk jenterom fra en blanding av subtile tapeter. Dette er også en fantastisk måte å resirkulere rester i stedet for å kaste dem. Tapetstykker er festet til veggen i rektangler av forskjellige størrelser. Overgangene dekkes deretter med enkle trelister, noe som skaper en interessant effekt. Selvfølgelig kan ideen også implementeres på et gutterom med passende bakgrunnsbilder. Det vil ikke se mindre attraktivt ut der heller.

farge veggdesign beige tepper alfabetet oransje sofa

Alfabetet brukes ofte til å designe vegger. Hvis det er mange forskjellige farger og mønstre, som tilfellet er her, er en nøytral vegg som bakgrunn det beste alternativet. Alternativt kan en farget vegg utformes, som deretter er dekorert med enklere bokstaver. Prøv alltid å skape en harmonisk atmosfære med farge og veggdesign. Du bør ikke glemme at farger også kan ha innflytelse på barns stemninger og stemninger.

farge og veggdesign murvegg loftseng stue veggteppe oransje

Selv om lyse farger fremdeles er uegnet for babyer fordi de føler seg irritert av dem, kan alle slags farger lett brukes med eldre barn. Du kan klargjøre barnerommet med riktig farge og veggedesign for det fremtidige ungdomsrommet, som ikke vil vente, og designe en mer moderne vegg, men ellers innrede rommet med barnemøbler og dekorasjoner. Dette ble også gjort i dette eksemplet. Mens de grå og nøytrale veggene i kombinasjon med en murvegg ser ganske ungdommelige ut, er møblene mer lekne når det gjelder farge og stil. Noen ganger kan man også tenke litt mer fremtidsrettet.

farge veggdesign lilla barnerom sirkler design skrivebord pute tak

Du får et typisk jenterom med farge og veggdesign (hvordan kan det ellers være) med rosa og lilla. Om du bruker disse fargene i et minimalistisk interiør eller foretrekker en klassisk og romantisk stil, er opp til deg eller din datter. Dette eksemplet er en moderne stil som er designet for å være barnevennlig med tiltalende sirkulære motiver for veggen. Selv om fargene er subtile, bør de heller ikke overdrives. En hvit veggfarge er en flott balanse. Belysningen skal forresten ikke glemmes heller. Dette kan til slutt også representere en del av fargen og veggedesignet hvis det er en vegglampe. Det skaper interessante lyseffekter og sjarm om kveldene.

farge og veggdesign sikksakk mønster seng gardiner

farge og veggdesign rosa barnerom tapet prikker

farge og veggdesign grå rutete mønster tapet krans

farge og veggdesign gule blomster design sengetøy fargerikt

farge veggdesign plass tema planeter rakett seng skrivebord

farge veggdesign oransje vegg biler gutterom møbler

 Veggedesign i lyserosa med slottmotiv

Farge og veggdesign barnehage-jente-roselås-sjablong

Farge og veggdesign på barnerommet

Farge og veggdesign barnerom-gutt-foto vegg-kosmos-motiv

Original idé for farge- og veggdesign

Farge og veggdesign barnerom-foto-tapet-geometrisk-abstrakt-fargerikt

Månen og stjernene er populære motiver for jenterom

Farge og veggdesign av barnerom-jente-lilla-stjerne-måne-hvite-møbler

Veggdekor i gymnastikk i lilla

farge-vegg-design-barnerom-jente-gymnastikk-veggdekorasjon

Aksentvegg i en trendy bærton

Farge og veggdesign barnerom-jente-fuchsia-bær-vegg-farge-aksent

Blomster klistremerker

farge-vegg-design-barnehage-jente-syrin-farge-blomster-vegg-klistremerker

Hvit vegghylle med fargerik bakvegg

farge-vegg-design-barnerom-jente-stripet-tapet-fargerike-aksenter

Måtte grønt og hvitt skape en livlig atmosfære

farge-vegg-design-barnerom-mai-grønt-hvitt-mønster-tapet-blomster

Ikea -bildestrimler har mange bruksområder

farge-vegg-design-barnerom-vegg-dekorasjon-tre-ikea-bilderamme-bokstaver

Lyse røde aksenter på en nøytral bakgrunn

farge-vegg-design-barnerom-gutt-tapet-bilderamme-motiver

Koboltblå veggmaling

farge-vegg-design-barnerom-gutt-kobolt-blå-vegg-farge-bølger-motiv-plakat

Farge og veggdesign barnerom-gutt-lys-grå-vegg maling-klokke-vegg tatovering-foto vegg

farge-vegg-design-barnerom-gutt-grå-møbler-mønster-tapet-rød

farge-vegg-design-barnerom-gutt-blå-hvit-kant

farge-vegg-design-barnerom-loftseng-syrin-gul-kombinasjon

farge-vegg-design-barnerom-stripet-tapet-loftseng-sofa-under

farge-vegg-design-barnerom-fargerikt-mønster-tapet-sky-ballonger

farge-vegg-design-barnehage-rosa-lilla-hvite-striper

farge-vegg-design-barnerom-turkis-vegg-farge-rosa-mønster-tapet

farge-vegg-design-barnerom-tapet-verdenskart-fargerikt

farge-vegg-design-barnerom-tapet-svart-hvit-lilla-deco-garderobe-speilede dører

farge-vegg-design-barnerom-jente-krem-vegg-maling-gullfarget-prikker

farge-vegg-design-barnerom-gutt-svart-aksent-vegg-hvitt-tremøbler

farge-vegg-design-barnerom-gul-aksent vegg-svart-hvit-dekorasjoner

veggdesign-barnerom-jente-mykt rosa-deco-tre-hvite-møbler

barnerom-farger-gul-grønn-enkeltseng-gardin

ideer-vegg-design-barnerom-regnbue-blå-himmel

 vårlignende stemning hele året

ideer-vegg-design-barn-rom-tre-klistremerke-vegg-maling-krem

flott dekorasjonside for hundeelskere

ideer-vegg-design-barnerom-fototapet-morsomme-hundebriller

rød aksentvegg og hvite møbler

ideer-vegg-design-barnerom-rød-aksent-vegg-hvit-hyller

 Bakgrunn med plassmotiv

ideer-vegg-design-barnerom-tapet-plass-loft-seng-lysbilde

bare en intens farge som et høydepunkt

ideer-design-barnerom-vegg-maling-hvit-gul

 Grønt og hvitt ser friskt og luftig ut

ideer-barnerom-farger-hvit-grønn-enkeltseng-skuff

Rød, rosa og hvit

barnerom-farger-ideer-rosa-tapet-hvite-møbler

barnerom-farger-lilla-aksent vegg-møbler-høyglans-hvite-fronter

barnerom-gutt-vegg-maling-pastell-grønt-tapet-floral-loft seng-hengende veske

barnerom-vegg-design-tapet-blomst-mønster-rosa-gul

veggdesign-barnerom-gul-blå-sjiraff

vegg-design-barnehage-jente-blå-røde-blomster-retro-teft

veggdesign-barnerom-striper-tapet-gutt-blå-hvit

veggdesign-barnerom-tavle-lekeområde-hvite møbler

veggdesign-barnerom-tapet-dyremønster-hvite-møbler

vegg-design-barnerom-vegg-klistremerke-grønt-tre

veggdesign-barnerom-vegg-maling-blå-grå-klistremerke-tre

veggdesign-barnehage-vegg-mor-grå-by-skyline

farge og veggdesign-barn-rom-fargerike-striper-anstendig bakgrunnsbilder

farge og veggdesign barnerom-lyseblå-rosa-hvit

farge og veggdesign barnerom-ideer-striper-krem-grå

Previous Post
Små røde bær som dekorasjon høst og vinter – 3 borddekorasjonsideer
Next Post
Dyreskulpturer laget av metall med en kraftig karisma