15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sjelden stolprototype av Hans J. Wegner vil bli produsert på nytt i 2014

Stolprototype Hans J Wegner 2014 beige

Den danske familiebedriften PP Mobler vil presentere sin siste versjon av “Tub Chair”, en sjelden versjon Stol prototype, som Hans J. Wegner først utviklet på 1950 -tallet. For å feire Wegners 100 -årsjubileum, satte de stolen i produksjon og debuterer utelukkende i Milano på Salone del Mobile 2014.

Wegner har alltid vært en pioner når det gjelder å eksperimentere med teknikker og materialer, og karstolen er intet unntak. Designet presenterer den resulterende støpte kryssfinerteknikken av Wagner med tradisjonelt tre- og møbelarbeid. Han la også til en justeringsmekanisme på baksiden, slik at man kan justere stolen etter individuelle behov. Kompleksiteten i designet er et strålende eksempel på de dristige og banebrytende eksperimentene som Wegner har utført i løpet av sin karriere.

Prototype stol av Hans J. Wegner, designet på 1950 -tallet

Stolprototype Hans J Wegners 2014 pp mobler justerbar trebunn

På 100 -årsjubileet for Hans Wegner vil PP Mobler begynne å produsere 3 eksklusive stoler som en hyllest til den legendariske møbelarkitekten. “Disse stolene er viktige fordi de ikke bare er gode og unike eksempler på Wegners arbeid, men også eksempler på god design generelt. De gir inspirasjon til fremtidsrettede konsepter ”, forklarer Kasper Pedersen Holst fra PP Mobler.

Stolprototype satt i produksjon igjen

Stolprototyp Hans J Wegners side pp mobler side 2014   designer stol prototype Hans J Wegners laget i 2014

Previous Post
Små røde bær som dekorasjon høst og vinter – 3 borddekorasjonsideer
Next Post
Dyreskulpturer laget av metall med en kraftig karisma