15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Det energieffektive solhuset til TU Darmstadt

solar-house-tu-darmstadt-2009

Dette soldrevne huset representerer ikke den typiske tyske husdesignen. Laget av studenter på Teknisk universitet i Darmstadt, har dette slående, energieffektivt solhus vant hovedprisen i den internasjonale Solar Decathlon -konkurransen i 2009. Konkurransen om det mest energieffektive huset arrangeres av American Department of Energy og finner sted i Washington D.C. i stedet for.

det energieffektive solhuset – svart fasade

energieffektiv-sol-hus-tu-darmstadt

Med sikte på det energieffektive solhuset Teamet designet dette bærekraftige arkitekturprosjektet: et to-etasjers, kubeformet hus med fasade og tak kledd med solceller som produserer 200 prosent av energien til husholdningen. Det betyr at huset produserer dobbelt så mye energi som det bruker. Økohuset er også veldig godt isolert og utstyrt med automatiserte persienner for å redusere uønsket varmeforsterkning. I tillegg inneholder dette energieffektivt solhus Smarte funksjoner som å transformere møbler og apparater eller de som har flere bruksområder for å få mest mulig ut av alle tilgjengelige ressurser.

Prisbelønt energieffektivt solhus

energieffektiv-bygg-sol-hus-tu-darmstadt

Sett utenfra energieffektivt solhus som en svart kube, men inne dominerte de lyse fargene og naturmaterialene. Det er bare ett romslig rom til tross for det totale arealet på 80 kvadratmeter.

Svart fasade med solceller

energieffektiv-sol-hus-tu-darmstadt-fasade

Tre- og solceller

energieffektive-sol-hus-tu-darmstadt-solceller

svarte solceller

energieffektive-sol-hus-tu-darmstadt-svarte-solceller

Previous Post
Små røde bær som dekorasjon høst og vinter – 3 borddekorasjonsideer
Next Post
Dyreskulpturer laget av metall med en kraftig karisma