15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne gulvlamper gir subtil belysning for interiøret

grønn lenestol salongbord teppe hvit gulvlampe moderne interiør stue

Vi viser deg stilige ideer akkurat som deg moderne gulvlamper kan brukes i interiøret. Sett aksenter med de kontrasterende fargene på lampeskjermene eller la lampen subtilt belyse stuen eller spisestuen – valget er i dine hender!

Moderne gulvlamper – stilige designideer fra Italia

blå vegg kommode soverom dekor ideer

Det italienske merket Casamilano  tilbyr stilige konsepter og designløsninger for stuen. Selskapet ble grunnlagt for 10 år siden og har gledet seg til økende popularitet og popularitet siden den gang. I år deltok hun med suksess på hjemmemessen i Milano. Familiebedriften prøver å kombinere komfort og eleganse i ett. Grunnleggerne følger tradisjonene til sine fedre som var håndverkere. Med mye oppmerksomhet på detaljene har de klart å presentere elegante fargekombinasjoner for stua. Gulvlampen spiller en stor rolle i dette. Ikke bare at den med hell kan erstatte taklampen som moderne gulvlamper ligner dekorativt hjemmetilbehør som må være i harmoni med resten av innredningen.

Moderne gulvlamper erstatter de hengende lampene vellykket

Stue hjemme ideer belysning gulvlampe

Hvis du lengter etter den elegante italienske livsstilen, kan du gå for moderne gulvlamper Bestemme seg for. De er laget av naturlige materialer – ben av tre og lampeskjermer av stoff eller papir – de holder seg nær naturen. Farger og teksturer blandes slik at lampen og lenestolen til slutt har samme farge. Lampens design gir en viss fleksibilitet – og den kan også brukes med hell på andre områder som soverom eller stuer. Beigebrune stuemøbler eller pastellfarger kan kombineres perfekt med en hvit gulvlampe. Svarte gulvlamper og sterke veggfarger er godt egnet for kreative naturer. La deg inspirere av ideene til det italienske merket!

Gulvlamper stue design ideer

Gulvlampe modulær trebenstue

moderne belysning stue design idé gulvlampe

Hjemmekontor satt opp skapdesign

Spisebord med beige beige stoler

Møbler ideer spisestue klassisk stil

Stue beige sofa-lavt tre salongbord speil

hvite gulvlamper belyser gangen

rød blå gulvlampe stoff lampeskjerm laget av stoff

Previous Post
Innovativ borddesign for mottaksrommet
Next Post
Moderne badutstilling – interiørprosjekt av Zaha Hadid for Roca