15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

10 vakre og unike asiatiske dekorasjonsideer

asiatisk innredning lilla rosa farger

Vakker og unik Asiatiske dekorasjonsideer tilby forskjellige teknikker og metoder for den perfekte renoveringen av leiligheten eller huset. Kvalitative og inspirerende konsepter vil gi hvert rom et ekstraordinært og elegant utseende. De forskjellige motivene og pyntene vil være sjarmerende og forfriskende og er perfekte for din stue, spisestue eller soverom. Vi har satt sammen flere design for deg – så drøm med og finn ny inspirasjon!

Asiatiske dekorasjonsideer med interessante ornamenter

asiatisk stue interiør

Romi Studio er et designerkontor med base i Indonesia. Hans siste portefølje presenterer et bredt spekter av Asiatiske dekorasjonsideer, som er dyktig kombinert med vintage, minimalisme eller andre moderne stiler. Flere motiver skaper en ensartet dekorasjonsordning, og den typiske asiatiske rominndelingen gir bedre organisering av hjemmet.

Skjønnhet og luksus – Asiatiske dekorasjonsideer

eksotisk asiatisk mønster

Den lilla fargen har en ledende plass i Romis interiørdesign. En blanding av asiatiske geometriske former og veggedesign og moderne minimalistisk lenestol. Valget av tekstiler er imponerende fra første øyekast – ru overflater kontrasterer med silke, mens fargenyansene på gulvet og på veggene er i harmoni med retrodekorasjonene på hyllene – statuer og keramikk. Liker det for Asiatiske dekorasjonsideer hørt, har Romis interiør en kunstnerisk ettersmak, og det er en perfekt fusjon mellom de eksotiske møblene og metallelementene.

Asiatiske dekorasjonsideer med en moderne smak

asiatiske møbler ideer speilbord

Den unike belysningen og treparketten setter aksenter og understreker igjen komforten og hyggen i den moderne asiatiske leiligheten, der luksus balanseres av enkelt vedlikehold. Kombinasjonen av kjøkken og spisestue av Romi representerer et stilig interiørdesign hvor Asiatiske dekorasjonsideer komme til sin rett med et minimalistisk speil med en interessant form. Søte vaser og planter, ornamenter i form av solen og andre eksotiske ideer venter fans av asiatisk kunst og møbler.

Abigail

Rosa puter og bonsai i stua

Asiatiske dekorative farger

Asiatisk innredning med gule vegger

Lær krakk og asiatisk skap

Små figurer som pynt

Dekorative elementer og statuer

Møbler og dekorasjoner med asiatiske ornamenter

orientalsk dekorasjonside

Asiatisk interiørstil

stue i asiatisk stil

Previous Post
Små røde bær som dekorasjon høst og vinter – 3 borddekorasjonsideer
Next Post
Dyreskulpturer laget av metall med en kraftig karisma