15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Barneromsdesignideer: 12 lekne og fargerike design

Barneromsdesign-grønn-bønnesekk-stol-dekorasjon-lekeapparat

Hvis du planlegger den nye barnehagen for barnet ditt, har du muligheten til å gå tilbake til barndommen igjen. Kombiner gjerne drømmene dine med noen få moderne ideer, men ikke glem å inkludere barnet ditt i planleggingen. Fordi voksne ofte undervurderer fantasien til barna sine og tror at de må bestemme for dem. Men stol på oss, barnet ditt vet nøyaktig hva de vil.

Vi håper i det følgende galleriet Barneromsdesign ideer Etter å ha satt sammen noen interessante eksempler som vil appellere til både deg og barnet ditt. De er garantert den perfekte inspirasjonen og appellerer til både deg og barnet ditt. La deg overraske!

1. Barnehageinnredningsideer – Levende farger

Barneromsdesign-moderne-ideer-levende farger-køyeseng

Farger har den egenskapen å stimulere barna dine. Med deres hjelp kan du stimulere fantasien og leken deres, noe som er veldig viktig i denne alderen. I dette eksemplet bidrar kombinasjonen av en lys grønn for møblene og en behagelig blå for veggen til dette.

Takket være møblene tilbyr barnerommet også god lagringsplass for klær og leker. Dette oppnås gjennom de mange hyllene og skuffene som til og med finnes i trappen som fører til sengen. Under loftsengen er det en dagseng som er klar for en venns overnatting.

2. Barneromsdesignideer i grønt og lilla

Barneromsdesign-ideer-grønn-lilla-treseng-ramme-åpen-hylle-vegg

Denne fantastiske jenterommet er like fargerikt, men ikke for påtrengende. Fargekombinasjonen minner om våren og sørger for godt humør selv på overskyede, regnfulle dager. Det store hjørneskapet gir god plass til klær, mens skrivebordet gir utsikt over hele rommet. Du kan sannsynligvis ikke bli redd her.

3. Idéer til design av jenterom – røde nyanser

Barnehage design ideer jenterom røde toner kaster puter

Dette jentens rom består av forskjellige nyanser av rødt og hvitt, noe som skaper en romantisk atmosfære. Møblene, så vel som den drømmeaktige, hvite himmelsengen, som er festet til veggen bak sengen, bidrar også til dette. Det rødlige tapetet med blomstermønster er også veldig effektivt og fungerer også som en velkommen fargetone på barnerommet, som ellers er innredet i hvitt.

4. Design for gutterom – praktisk gjesteseng

Barneromsdesign-ideer-praktisk-gjesteseng-supermann-dekorasjon

Veldig praktisk ble det tenkt her med tanke på gjestesengen. Denne er gjemt i et romslig skap og kan gjemmes bak skapdører når den ikke er i bruk. Over det er imidlertid den faktiske sengen, som ligger ved siden av en stor garderobe.

Området ved takvinduet ble valgt til skrivebordet, noe som har den fordelen at barnet ditt får rikelig med dagslys mens de jobber med leksene sine. Nøytrale farger i lys grå, gul og hvit bestemmer innredningen, som er understreket og komplementert med et effektivt veggmaleri.

5. Barneromsdesignideer – doble alt

moderne barnehage-design-ideer-overnatting-for-venner

Dette vennlige barnerommet gir plass til to barn og er for eksempel en perfekt løsning for tvillinger. For å spare plass, ble en loftseng valgt, der den andre sengen er plassert. Barneromsdesignidéer – skrivebordene er plassert til venstre og høyre for sengen og atskilt fra hverandre av sengene, slik at hvert av barna får sinnsro mens de studerer. Veggmaleriet, som viser et romantisk slott og fargen passer perfekt til designet på barnerommet, er veldig effektivt.

6. Romantisk jenterom

romantisk barnehage dekor-ideer-jentas rom-veggdekaler

Her kan du se et typisk jenterom, der datteren din vil føle seg som en prinsesse. De sarte gardinene og blomstermotivene på veggen, som også vises i form av roser i lysekronen, som skaphåndtak og på gardinene, sørger for et eventyrlig utseende. Det runde teppet i grønt gir litt variasjon i det rosa og hvite barnerommet.

7. Barneromsdesignideer – motiver

moderne-barnehage-design-ideer-lime-grønt-tre-motiver

Stimuler barnets fantasi med lekne motiver. Om et design laget av tre eller et fargerikt veggmaleri spiller ingen rolle. Det viktigste er at det ser morsomt ut. Dette barnerommet minner også om våren, noe som fremfor alt oppnås av den solgule som gjentar seg overalt i rommet. Et klatrestativ, som det også er festet en huske til, slipper ut damp.

Moderne fargevalg i blått og sitrongult

barnerom-farge-design-blå-gul-vegg-tapet-mønstret

Gul som hovedtone

barnerom-design-ideer-polstret-seng-gul-tapet-mønster

Inspirerende møbeldesign

Barneromsdesign-ideer-loftseng-brystning-bølgemotiv-oransje

Mønsterblanding

barnerom-loft-seng-med-stige-blomster-teppe-garderobe-speil-dør

Previous Post
Bor i en blanding av stiler – den store livstrenden innen møbler
Next Post
10 vakre og unike asiatiske dekorasjonsideer