15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Innovativ borddesign for mottaksrommet

form borddesign bilder vegg

Det velkjente Gensler-selskapet åpnet nylig et nytt kontor i Los Angeles. Høydepunktet i interiøret var utvilsomt det innovative Borddesign i resepsjonen.

Kreativt borddesign ønsker kunder og partnere velkommen

rødt glass laminatgulv arkitektkontor

Arkitektstudiet Gensler har blitt kjent over hele verden for sine vågale prosjekter. Det første inntrykket spiller en stor rolle – det var derfor designerne ønsket å overraske kunder og partnere positivt og designe en mottakshall i henhold til de grunnleggende prinsippene for deres arbeid. Det innovative Borddesign, der gjestene blir mottatt av arkitektene for første gang, imponerer med et arkitektonisk utseende og et smart valg av materialer. Tabellen utfører flere funksjoner. På den ene siden tilbyr den nok sitteplass slik at besøkende kan vente på avtalen, og på den andre siden kan du ganske enkelt få tilleggsinformasjon der mens du går forbi. Det er rikelig med lagringsplass for mange magasiner med publikasjoner innen arkitektur og vil gi gjestene en oversikt over innovasjonene.

Borddesign kombinerer funksjonalitet og et representativt utseende

Hyller i original form moderne

At Borddesign var laget av spesialmaterialet HI-Mac. Overflaten er hvit og polert. I kontrast ser trerammen rustikk ut. Blandingen av minimalisme og skandinavisk stil gir designet et eklektisk utseende og klarer å overraske kundene positivt – akkurat det du ønsket å oppnå med prosjektet. Men det absolutte høydepunktet i designet er den spesifikke bølgende formen. I den ene enden av bordet er det mange nedre hyller som tilbyr nok lagringsplass. Hyllene er delvis skjult i kroppen, delvis kan de sees. Avhengig av hvor du står for øyeblikket, kan bordet se helt annerledes ut. Dette gir designet et unikt utseende.

Moderne og representativt – bord for mottaksrommet

polerte design kontormøbler

I tråd med det overordnede konseptet for interiøret

Mottaksrom kundehyller

Hyllene tilbyr lagringsplass for reklamemateriell

hvite hyller designideer

Bord med en original sinuous form

Oppbevaringshyller av plast tre

Trehyller og plastbenk

Lagringshylleblader

Spiral form

Se detaljert funksjonelt hvitt tre

Et bord med stoler gir sitteplasser for de besøkende

Mottakshyller i plast

Previous Post
Moderne belysning – gulvlamper med et industrielt utseende
Next Post
74 møbleringsideer for barnerom – design et barneparadis