15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne minimalistisk betonghus i Tyskland

elegant-betong-hus-Tyskland

En moderne minimalistisk betonghus, i Zwickau, Tyskland, fascinerer med sin elegante fasade og stilige interiør. Huset er bygget på en høyde og har flott utsikt over elven i området. Den moderne, kubistiske fasaden ble modellert av betong og glass, og ser veldig innovativ og attraktiv ut. Den moderne arkitekturen passer perfekt inn i omgivelsene, selv om nabohusene hovedsakelig er i tradisjonell arkitektonisk stil. Kanskje det er det nøytrale fargevalget, kanskje den kompakte huskonstruksjonen – men husdesignet klarer å se interessant og koselig ut på samme tid.

minimalistisk betonghus med nyskapende konstruksjon

moderne betonghus stue design

At minimalistisk betonghuss tilbyr ikke bare vakker utsikt over landskapet, som du kan nyte gjennom de mange asymmetrisk plasserte vinduene, men har også et flatt tak, hvor du kan skape en koselig takterrasse i fremtiden. Huset har en rikt innglasset fasade i første etasje og flere store vinduer som lar nok sollys komme inn hele året. Fasadens nøytrale fargevalg er i harmoni med møblene, der ultramoderne minimalistiske møbler også definerer interiøret.

minimalistisk betonghus – interiør

Krystall lysekrone minimalistisk interiør stue

Liker det for en minimalistisk betonghus fra Atelier ST med en innovativ fasade er typisk, innredningen er også elegant. Det nøytrale fargeskjemaet definerer stuen, som ser større ut takket være beige vegger og gulv. Strategisk utvalgte aksenter i mørkerød farge tiltrekker oppmerksomhet – noen ganger er det en bokhylle, noen ganger er det et teppe – eller en uvanlig nisje i gangen. Krystalllysekroner, hvite moderne møbler og en frittstående peis trekker opp. Kjøkkenet er innebygd, skinnende og designet i tråd med resten av interiøret. Alle områder er sømløst forbundet og huset tilbyr en komfortabel, åpen atmosfære, men beskytter samtidig det private området til eieren. En tretrapp forbinder første og andre etasje – det varme materialet skaper et koselig interiør.

Moderne kjøkken

minimalistisk utstyrt kjøkken-moderne-interiør

Vinrød bokhylle

innebygd-vin-rød-bokhylle-system

Interessant trapperom i tre og betong

Tretrapp moderne interiørhusdesign

minimalistisk betonghus

moderne-betong-hus-Tyskland-interessant-arkitektur

Asymmetriske vinduer

kantede-fasade-asymmetriske-vinduer

Moderne husdesign

Betonghus-Zwickau-Atelier-ST

Previous Post
Bor i en blanding av stiler – den store livstrenden innen møbler
Next Post
10 vakre og unike asiatiske dekorasjonsideer