15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Safari -plantene ligner merkelige dyreklumper i hagen

safari planter utenfor kenneth cobonpue terrakorra

Blomsterpotter har ikke bare et nyttig formål ved at de brukes til planting. De fungerer også som vakre dekorasjoner, enten det er innendørs eller utendørs. Med deres hjelp kan du tilføre verdi til ethvert område, sette sammen et bestemt tema eller en bestemt stil. Med Safari -plantesamlingen, som vi ønsker å introdusere for deg i denne artikkelen, kan du markere favorittplantene dine på en spesiell måte og lage interessante gruppekombinasjoner.

Safari -planter designet av Kenneth Cobonpue

utendørs planter samling utendørs kenneth cobonpue bikube

Disse søte og på noen måter rare Vi liker spesielt bøtter av forskjellige årsaker. De var fra Kenneth Cobonpue for merket Hive designet. Det interessante hjemmetilbehøret minner om ville dyr som kan finnes fritt i en afrikansk jungel og er preget av subtile kurver og kantete ben, som gir de enkelte modellene sitt spesielle utseende. De fortryllet oss med sin subtile silhuett.

Safari plantesamling for innendørs og utendørs

designer planter betonglook kenneth cobonpue bikube

Hver plante ville føle seg glad i den. Utendørs planterne er søte, praktiske og gir et snev av ekstravaganse til hagen. De ble skåret av naturstein og er tilgjengelig i antrasitt, terrakotta, naturlige og gråtoner. De er egnet for både innendørs og utendørs bruk.

safari planter terracotta hage bikube dyr form

I tillegg er fartøyene tilgjengelige i forskjellige størrelser og høyder. Plasser for eksempel en høy beholder på baksiden og en nedre foran den, slik at du alltid kan se alle plantene og de ikke dekker hverandre. Dette skaper en interessant struktur og gir mulighet for en jungellignende kombinasjon av flere planter.

safari planter utenfor hagen antrasitt farge

Valget av forskjellige farger lar deg også matche plantene med resten av møblene og dekorasjonene dine. Hvis du for eksempel har designet hagen med Corten -stål i rustutseende, kan du fortsette fargetemaet ved å velge modeller i den røde terrakottafargen. Eller du kan velge grått for å utfylle overflater med et betongutseende. Lag en harmonisk design for terrassen, hagen eller interiøret.

safari planter-naturstein grå kenneth cobonpue bikube designet

safari planter grå kenneth cobonpue design

Previous Post
Moderne belysning – gulvlamper med et industrielt utseende
Next Post
74 møbleringsideer for barnerom – design et barneparadis