15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Varme tøfler for kalde føtter – de fem typene tøfler

Varme tøfler kvinner-ballerina-rød-vinter-kalde-føtter

Visste du at størstedelen av kroppsvarmen vår avgis gjennom føttene våre? Og at kalde føtter kan påvirke hele kroppen direkte? Risikoen for forkjølelse øker, ryggsmerter og fordøyelsesproblemer kan oppstå. Også: hvem liker å fryse? Vi vil føle oss komfortable i våre egne fire vegger, for tross alt er det her vi tilbringer mesteparten av livet vårt i tillegg til arbeid. Av disse grunnene er det knapt noe som øker trivselen så mye som koselige, varme tøfler som er behagelige, sitter godt og fremfor alt holder føttene varme. Tøfler er ikke bare praktiske, de er ekte allroundere, fordi de rett og slett gjør oss glade når vi glir i koselige, myke sko etter en lang dag på jobben som er så behagelige at vi går på skyer.

Varme tøfler – De fem typene tøfler

varme tøfler-lammeskinn-kvinner

Du har ikke en enda Tøfler? Tiden har kommet. Utvalget er stort, og det er ikke så lett å velge riktig tøffel. Først bør du spørre deg selv: hva slags tøffel er jeg? I utgangspunktet skiller vi mellom fem typer tøfler:

– Den praktiske

– Den varme

– Den myke

– Den komfortable

– Den fasjonable

Ulike egenskaper er spesielt viktige for hver tøffelbruker. Vi forklarer hvilke:

Praktisk og enkelt

Varme tøfler -kald-føtter-tøfler-damer-beige

Den praktiske tøffelbrukeren legger stor vekt på tøffelens funksjonalitet. Poenget er at det er noe mellom føttene og bakken. Tøflene må kunne tas på og av raskt, de må være robuste og vare lenge. Klassiske tøfler, for eksempel, er egnet for disse typene.

For de som alltid skjelver

varme-tøfler-lue-sko-kvinner-rosa-pels

Noen mennesker har nesten alltid kalde føtter. De verdsetter det faktum at tøfler gjør det motsatte. Tøfler er ikke nok, og absolutt ikke tykke sokker. For de som verdsetter varme er det såkalte hytte sko. De er kuttet som ankelstøvler, så de dekker også ankelen og gir dermed mye varme. Tøfler med ekte pels holder deg også spesielt varm.

Noen liker det mykt

varme-tøfler-lue-sko-plysj-blå-damer-strass

For alle som liker det myke og koselige, er utvalget av tøfler spesielt stort, for uansett om det er behagelig mykt lammeskinn, virkelig tykke kosete sokker eller varme hyttesko, er det bare en ting som teller for dem: det må være mykt. Det er også best å ha en myk såle, så det plager deg ikke når du koser under teppet. Imidlertid bør disse tøffelbrukerne være oppmerksom på en ting: hvis de er for varme, svetter føttene raskt. Det er da lurt å putte skoene i vaskemaskinen eller behandle dem med en sko deodorant.

Det viktigste er at det er behagelig

varme tøfler-filt-lilla-damer-korksåle-blomster-kalde-føtter-vinter

Spesielt mennesker som er mye på beina i løpet av dagen har ofte veldig stressede føtter. Etter jobb skal de kunne slappe av og ønske å gli inn i en sko som er både varm og støtter foten. En fotseng er viktig for dette. Dette er blant annet filt tøfler med korksåler. De er fine og lette og har en korkfotseng der du går som på en sky. Samtidig er filten pustende, slik at du ikke svetter. Den perfekte kombinasjonen etter en hard dag.

Varmt ja, men elegant

varme tøfler-ballerina-tøfler-kaniner-kvinner

I dag setter spesielt unge mennesker stor vekt på komfort og kvalitet. Varme tøfler er ikke lenger et produkt for gamle mennesker. Tvert imot, spesielt kvinner elsker fordelene med vakre tøfler, som du også kan kutte en god figur i leiligheten med. Ballerina -tøfler som ser ut som klassikerne på utsiden, bare i myke og myke, er spesielt populære. De er spesielt populære fordi de er veldig slanke og kan kombineres stilig med antrekket. Hvis det ringes uventet på dørklokken, ser du ikke umiddelbart ut som en velvære-modus.

varme-tøfler-menn-tøfler-blå-brun

Unge menn elsker tøfler fordi de er moderne og fasjonable og også kuttet ganske smale. De tilbyr god termisk komfort, er enkle å ta på og av og derfor en god kombinasjon av praktisk og elegant.

varme tøfler-menn-heklet-skinn-såle-brun

varme-tøfler-menn-grå-heklet-tøfler

Previous Post
Bor i en blanding av stiler – den store livstrenden innen møbler
Next Post
10 vakre og unike asiatiske dekorasjonsideer