15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Mote trender 2015 – se til våren nå

Mote trender 2015 hvite capri bukser dame vest blomstermønster blå antrekk

Så langt har vinteren i år vært ganske mild. Temperaturer på over ti grader betyr at vintersalget av tekstiler noen ganger allerede startet før jul, og får deg til å se frem til våren. For mange inkluderer dette også forventningen til vårmote. Tross alt er det på en eller annen måte en lettelse når den varme vinterfrakken kan byttes ut mot en tynn jakke og hatten kan settes tilbake i skapet.

Men hva vil mote presentere oss i vår? Et første blikk på motetrendene i den kommende sesongen er et orienteringshjelpemiddel for alle som allerede leter etter en vårgarderobe. Hvis denne vinteren forblir slik, kan den tykke pelsen kanskje settes tilbake i skapet ganske tidlig. Da er det også verdt å begynne å handle vårmote tidlig.

Mote trender 2015 – lyse farger og muntre mønstre

Mote trender 2015 vårmote dristige farger rosa knelange kjole denimjakke

Spesielt om våren er moping frynset. Moten i år er også rettet mot dette og er avhengig av lyse og muntre farger. Dette kan for eksempel være en lys lyseblå eller til og med gul. Rosa er også tilbake på moten. Hvis du foretrekker noe mindre opphisset, er trefarger trendy. Et annet fint alternativ er mynte, en spesielt delikat nyanse som verken er påtrengende eller kjedelig og lett kan kombineres.

Selv om mange klesplagg er enkle farger for denne våren, er mønstre også tillatt. I dette tilfellet kan kundene velge klær med blomster- eller dyreprint. Fugler eller sommerfugler, for eksempel, er ideelle for sistnevnte. Topper med mange fargerike sommerfugler ser romantiske ut og utstråler vårlignende letthet. Dette er en hyggelig kontrast til tykke svarte vinterjakker og strikkede gensere. I vår trenger ikke motefans være spesielt forsiktige når de kombinerer. Hvis du liker dette, er du velkommen til å blande forskjellige mønstre og lyse farger med hverandre etter humøret ditt. Iøynefallendehet er tillatt.

Mote trender 2015 – jakker for kvinner – ermeløs eller syklist

Mote trender 2015 skinnjakke våren antrekk kort kjole

Kvinner som leter etter klær med trekk, kan velge mellom. Bikerjakker er ekte allroundere, fordi disse har vært i trend i mange år og er tilgjengelige i mange varianter fra moteleverandører. Uansett om det er i det klassiske snittet eller noe mer uvanlig, ekte skinn eller imitasjon, er disse jakkene også egnet for kvinner som ikke ville kalle seg rockerbrud. Også i dette tilfellet trenger det ikke nødvendigvis å være svart. Syntetiske skinnjakker i lyse farger ser også overbevisende ut og kan enkelt kombineres. Lyse bikerjakker er også ganske elegante i mange tilfeller.

Ikke i humør for biker -stil? I dette tilfellet er ermeløse jakker et alternativ. Dette kan være strøk, blazere eller en rekke andre former for jakker, det viktigste er at ermene mangler. Hvis du liker utseendet, men er redd for at armene dine vil fryse slik, kan ermeløse jakker kombineres godt med lange ermer. Ellers vil en kort topp også passe.

Mote trender 2015 – vårens kuleste tilbehør

Hudfarget blonder brudekjole er trenden i 2015

63 Prada damesolbriller 2015: djevelsk vakkert

 Mote trender 2015 – 7/8 lange bukser og skjørt under kneet

Mote trender 2015 vinrøde capri bukser blå dame skjorte kontor utseende

Rundt bunnen kan det bli litt lengre i vår. Skjørt når nå ofte over kneet. Modeller i den såkalte “midi-lengden” viser fremdeles nok ben til å være sexy og fremdeles se litt mer klassiske ut enn korte modeller. Også her er fargene ofte lyse og blide. Kvinner som foretrekker det kortere, vil selvfølgelig finne trendy kjoler og skjørt for denne saken også, for eksempel de i 50 -tallsstil med polkadoter. I tillegg vil mange omsluttede skjørt være tilgjengelige i vår, både i korte og midi.

En motetrend som motemagasinet “Elle” spesielt understreker er bukser i 7/8 lengde. Disse strekker seg omtrent til ankelen og har ofte et litt blusset ben, basert på 70 -tallets mote. På denne måten kommer vakre ankler til sin rett så vel som sko, og det er også måter å forhindre frysing – for eksempel ved å kombinere 7/8 bukser med elegante høye støvler. På denne måten kan du bygge bro over tiden da solen har enda mindre kraft. Når det gjelder farge og design, kan modeller med anklelengder med bluss vise seg veldig annerledes, fra enkle til fancy og fra enkle til lyse mønstre. Imidlertid anbefales de spesielt for kvinner med slanke ben.

Mote trender 2015 – sko for de varme dagene

Mote trender 2015 sko sandaler høye hæler gull oransje

Mange kvinner har det fortsatt morsomt med å kjøpe nye sko. Heldigvis, i tillegg til utseendet, er kundene stadig mer bekymret for typen produksjon og materialer. Våren og sommeren 2015 vil derfor sko som ble produsert under rimelige arbeidsforhold etter all sannsynlighet spille en voksende rolle.

Sandaler og sko i afrikansk stil tilsvarer trenden mot naturlighet. Birkenstock -utseendet er også tillatt, i hvert fall i moderne former. Lyse farger brukes på sko, bukser og overdeler. Selv hvit er tillatt denne våren. I stedet for høye hæler dominerer flate modeller, men de ser fortsatt elegante ut. Kombinasjonen av et elegant utseende og komfort passer kvinner som aldri har vært veldig glad i høye hæler. Du kan også bruke fargerike joggesko med god samvittighet og velkommen våren på denne måten.

 Mote trender 2015 – Våren bringer interessant utvikling

Mote trender 2015 mesh kjole høy midje ermeløs antrekk svart

Det gjenstår å se hvordan vårmoten vil utvikle seg i år. For øyeblikket er tegnene mot lyse farger, glade og romantiske mønstre og uformelle, men elegante klær. Her er de viktigste trendtegnene for leseren som har det travelt:

  • Lyse farger i kombinasjon med attraktive mønstre
  • Ermeløse jakker og bikerjakker er også på mote i år for kvinner
  • Lengden 7/8 for bukser og skjørt spiller en stadig viktigere rolle
  • Når det gjelder sko, vil gode produksjonsforhold og et behagelig utseende oppta tankene til motefans

Modige kvinner får slippe damp og trenger ikke å vise for mye tilbakeholdenhet når de kombinerer. Ermeløse jakker og korte bukser er ideelle plagg for en mild vår. Hvis været fortsetter slik, kan de bli ekte bestselgere. Vårgarderoben kan selvfølgelig finpusses med passende tilbehør. Litt subtile smykker legger ofte prikken over i’et til et vellykket vårantrekk.

Gul topp og kort skjørt – dristige farger er i sommer!

Mote trender 2015 lilla skjørt kort gul topp ermeløs bluse

 Antrekk for varmt vær – capri bukser og blå topp

Mote trender 2015 antrekk blå topp sportsbukse plattformsko

 Genser med blonderærmer og shorts

Mote trender 2015 genser korte bukser slitasje som

 Kveldsklær til våren – elegant rød kjole

Mote trender 2015 rød kjole kvelden slitasje kvinner sko høy

 Toppen med blomstermønster ser frisk og elegant ut

Mote trender 2015 topp blomstermønster capri bukser korte ideer

 Burgunder bukser og en gull og grønn bluse

Mote trender 2015 bluse blå striper burgunder bukser

Previous Post
Bor i en blanding av stiler – den store livstrenden innen møbler
Next Post
10 vakre og unike asiatiske dekorasjonsideer