15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne baderomsdesign – håndklestativ til radiatorer

Bad design håndklestativ radiator

Disse moderne Håndklestang til radiatorer vil holde deg varm og alltid tilby praktisk oppbevaringsplass ved siden av dusjkabinettet. Det britiske selskapet Vogue har lansert to moderne design for stilig baderomsdesign og funksjonelt tillegg til interiøret. Disse radiatorene er utstyrt med håndklestativ og vil varme håndklærne slik at et tørt og varmt håndkle alltid er tilgjengelig etter dusjing.

Estetisk og praktisk – håndklestativ til radiatorer

Håndklestativ radiator bad

Den største fordelen med en Håndklestang til radiatorer er det faktum at plass kan spares på denne måten. Små og funksjonelle, disse kan veggmonteres i nærheten av badekaret eller dusjkabinettet. Pass på at de ikke hindrer fri bevegelse – dette er for eksempel en ganske upraktisk posisjon over badekaret.

Håndkleholder for radiatorer i moderne design

stilig håndklestativ for radiatorer

Disse modellene av Vogue tilbyr en fin kombinasjon av funksjonalitet og design og består av oppvarmede metallrør som er forbundet med flere elementer laget av tre eller metall. de Håndklestang til radiatorer se elegant ut, og takket være det nøytrale fargevalget kan den passe til ethvert bad – fra minimalistisk og puristisk til klassisk og kongelig.

Håndklestang i tre og metall til badet

Design ideer for radiatorbad

Radiatorer til badet

Design ideer for radiatorbad

Previous Post
Bor i en blanding av stiler – den store livstrenden innen møbler
Next Post
10 vakre og unike asiatiske dekorasjonsideer