15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

15 eksempler på et moderne baderomsdesign

moderne-bad-design-liten

Badet er den delen av huset som er dedikert til personlig hygiene. Det er også et sted hvor vi kan løsne på vårt slitne sinn og kropp og slippe stresset i hverdagen. Bløtlegging i et halvfullt badekar er en vanlig praksis for mange som en måte å slappe av på etter en travel dag. Etter en hyggelig dusj føler du deg friskere, og etter å ha viet deg til din egen personlige hygiene, føler du deg mer komfortabel. I prinsippet er det mange ting et bad kan tilby som ikke er begrenset til definisjonen som et personlig rengjøringsrom eller som et generisk begrep for et rom med toalett. Det er et viktig område hvor du kan slappe helt av. Av denne grunn ville det være en fordel hvis du gjorde det Baderomsdesign vær litt mer oppmerksom på å forbedre komforten, plassen og estetikken.

15 eksempler på en fantastisk, moderne baderomsdesign

5-MASTER-romslig-bad-rom-idé

Det er mange variasjoner på stilen å velge mellom når du ser etter et design til badet. Du kan designe den i henhold til karakteren din, eller du kan velge noe som er forskjellig fra typen design du ser for deg, men som fremdeles er visuelt attraktiv. Hvis du har nok plass og et passende budsjett, er en moderne tilgjengelig Baderomsdesign sannsynligvis bare tingen for deg.

En moderne Baderomsdesign kan forvandle rommet til en velvære-lignende atmosfære med eksklusive møbler som består av benkeplater i granitt, modulære lagringsalternativer, et stilig vaskerom med forfengelighet og litt livsstilstilbehør. Ulike elementer i nøytrale toner gir også badet et moderne utseende. Slike farger har klasse og er uten tvil en elegant løsning når det gjelder design. Moderne design forbedrer dine avslappende opplevelser og gjør dem mer luksuriøse. For å hjelpe deg bedre å forstå hvordan et rikt liv kan se ut, har vi 15 eksempler på et moderne liv Baderomsdesign, det vil definitivt fascinere deg.

Baderomsdesign – en drøm i brunt

01-Rush-bad-rom-design-idé

Tregulv og trepanel av Acen i en brun, monokrom farge Baderomsdesign i kombinasjon med dekorative fliser på veggen gir dette moderne badet et klassisk utseende. Designer: Acen

2. Badet på hovedsoverommet 1

02-MASTER-bad-idé-design-moderne

Lyset holdes perfekt middels for å understreke materialets edle skjønnhet. Designer: F-41

3. Et moderne bad

03-design-for-bad-i-helvete

Visualiseringen av en moderne Baderomsdesign i en 3D -gjengivelse. Designer: Mateusz Ludwinek

4. Badet på hovedsoverommet 2

04-MASTER-bad-hvit-grå-design

Ved å legge til et stort speil på badet, skaper du ikke bare en flott aksent, men forstørrer også rommet visuelt gjennom en optisk illusjon. Designer: 3DZONE

5. Badet på hovedsoverommet 3

5-MASTER-design-idé-stort-bad-rom

Vikelyset skaper en avstand mellom veggen og den elegant designede veggen laget av mosaikkstein, noe som gjør dette området mer attraktivt for det menneskelige øye.

Badekaret kan sees her, fremhevet av det naturlige dagslyset som skinner gjennom vinduet. Designer: Serj Rubalevsky

6. Mövenpick hotell og nattklubb

06-Movenpick-design-blå-hvit-bad-01

Designeren ønsker å tilføre rommet en kul atmosfære som minner om havet ved å bruke fliser i forskjellige blå nyanser. Målet er å skape en beroligende og avslappende følelse av vann.

Belysningen skaper også et visst drama i rommet, noe som gjør konseptet oppnåelig. Designer: Omar Essam

7. Mauri

07-mauri-design-mørkt-bad-rom-idé

Den høye kontrasten til lyse og mørke farger sikrer eleganse og raffinement i dette Baderomsdesign. Designer: CERASA

8. Finesse

08-SLIM-veldig-lyse-rom-bad-møbler

Den iøynefallende glansen på skapdørene i en brun farge går bra med den teksturerte veggen på den andre siden, hva er i denne Baderomsdesign sikrer en visuell balanse. Designer: CERASA

9. Lekenhet

09-PLAY-zen-miljø-moderne-design-bad

Interiøret med stor takhøyde gjør at rommet ser mer romslig ut. Den høye intensiteten til fargene som ble brukt for å få skap, beslag og tak til å skille seg ut fra veggen, skaper et attraktivt og interessant tema for dette Baderomsdesign. Designer: CERASA

10. En privat eiendom i Rosslyn

10-PRIVAT-bolig-rom-grov-bad-rom

Det minimale tilbehøret i denne moderne Baderomsdesign utstråler en behagelig atmosfære. Det er enkelt, men attraktivt. Designer: Andreas Charalambous, FORMA Design, Inc..

11. Estetikk gjennom uregelmessigheter

11-SLIM-gul-grønn-pute-dekorasjon

Det uregelmessig formede skapet sammen med det store, runde speilet fungerer som en estetisk aksent i Baderomsdesign, samtidig som den tilbyr funksjonalitet samtidig. Designer: CERASA

12. Badet på hovedsoverommet 4

12-MASTER-badekar-skap-rotting-desginer

De synlige snittene på flisene fra gulv til vegg gir badet et dristigere utseende. Designer: Jrtomarts

13. Et enkelt bad

13-beige-hvite-planter-deco-bad

Kombinasjonen av rette og avrundede kanter forvandler dette moderne Baderomsdesign til et ekte kunstverk.

Badet fra en annen vinkel

13 avrundede hjørner-ovale-hvite møbler

Her er et annet bilde av det samme badet som ble tatt fra inngangen. Designer: Victoria Bondarenko

14. Leken

14-moderne-bad-glass-vegg-idé

Veggeeffekter i jordfarger i denne Baderomsdesign fungerer også som kunstnerisk arbeid. Designer: CERASA

15. Enot bolig

15-ENOT-uten-vindu-bad-belyst

Dette på en måte rustikk Baderomsdesign veggene og de halvblanke flisene i mellomveggen gir dette badet en moderne stil.

Det sterke lyset som fremhever hyllen nøytraliserer fargen på veggedesignet og skaper en mer stilig atmosfære.

Et nytt skudd fra en annen vinkel på dette badet viser den elegante skjønnheten i servanten og det forkromede stålskapet. Valget av farger og materialvalget gjør dette Baderomsdesign et enestående verk.

Det er uendelig mange forskjellige badestiler å velge mellom når du leter etter et passende design. Hver huseier bør velge et design som gjenspeiler deres smak. En moderne Baderomsdesign er bare en mulig variant du kan vurdere.

Previous Post
Moderne belysning – gulvlamper med et industrielt utseende
Next Post
74 møbleringsideer for barnerom – design et barneparadis