15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

4 ideer til eventyrbarnehager for små jenter

barnerom for små jenter vogn Askepott seng metall-sølv rosa interiør

Hvis du har en favorittbok fra barndommen, kan du vise den til dine egne barn på en vakker og spesiell måte ved å bruke den som inspirasjon for soveromsdekorasjonen. De kan være noen fantastiske Barnehage for små jenter basert på barnelitteratur eller de siste tegneseriene. Barna dine kommer garantert til å glede seg, uansett om den lille jenta din elsker rosa eller blå nyanser. Hvis du vil gi den lille jenta et rom som hun liker spesielt godt, hvor hun liker å lese og leke, er alt du trenger er noen dekorative elementer, riktig fargeskjema og dette elementet …

Barnehage for små jenter

Askepottens soverom

barnerom for små jenter rosa design prinsesse himmelseng

Prinsesserommene er veldig populære blant de små jentene. Det er derfor Askepott gjør det så bra som emne. For utformingen av rommet har du valget mellom rosa og blått. Begge fargene er faktisk ledende i Disney -filmen. Du kan enkelt designe en romantisk seng med himmelseng og en kronetopp, eller du kan velge noe virkelig ekstravagant som en seng med en ramme som etterligner Askepottvognen.

Askepottvogn

barnerom for små jenter romantisk sengevogn metallramme

Barnehage veggdekorasjon idé

barnehage for små jenter blå vegg kunst askepott tema glass tøffel

Sengetøy for jenter

barnerom for små jenter askepott sengetøy disney belle

Tornerose skjønnhet

Barnerom for små jenter motto-dornroeschen-disney-soverom

Ingenting ligner eventyrmagi som en tradisjonell himmelseng i pastellfarger og prydet med mange eventyr. For å legge til det ekstra, spesielle preget, kjøp eller lag en fuglkrans laget av delikat stoff. Den kan vikles rundt sengeposten. Prøv å hente hjem auraen fra Sleeping Beauty Forest, komplett med små skogsdyr. Et pastellfargevalg passer denne innredningen, selv om noen aksenter i hvitt også kan brukes. Veggene skal males hvite eller en veldig blekrosa nyanse skal brukes, slik at de føles luftige. Avtagbar veggpanel i vinyl kan også brukes til å lage et slott. Bruk lyse stoffer som organza, silke eller chiffon til vindusgardinene dine. Disse flytende stoffene understreker eventyrets prinsessetema og gir en romantisk teft til atmosfæren.

barnehage-jente-motto-dornroeschen-disney-prinsesse-vegg-klistremerke

barnerom-jente-motto-dornroeschen-veggdekorasjon-bilderamme-silhuetter

Eventyrbarnehage for små jenter

The Little Mermaid Underwater Palace

barnehage-jente-havfrue-seng-hode-skall

Gå under vann og bli inspirert! Lag den magiske verdenen til den lille havfruen på barnerommet ditt også! Velg et vannaktig fargevalg, trylle frem undervannsverdenen med veggklistremerker eller sjablonger av fisk og undervannsplanter. En interessant fiskeleke er et fint tillegg for småbarn. Veggene skal males i lyseblått, og stoffene som brukes i barnehagen kan ha forskjellige blå og hvite nyanser.

barnerom for små jenter havfrue-veggdekorasjon-striper-ombre-effekt

barnerom-jente-motto-havfrue-rueschen-ombre-effekt

barnehage-jente-havfrue-sengeteppe-fiskvekter

barnerom-jente-havfrue-dekorasjon-papir-lampe-maneter

Et vinterunderland eller isdronningens soverom

Ta med magien til den hvite heksen (The Chronicles of Narnia) eller elegansen til isdronningen i datterens liv, nærmere bestemt inn på soverommet hennes! Gjør rommet ditt til et vinterunderland! Heng lett stoff, som organza eller chiffon, på vinduene og pakk inn feelys for å skape effekten av snøfall. Fullfør utseendet med kosedyr som isbjørner, pingviner, snøfnugg og skarpe hvite møbler og lyseblå dekorasjoner. Ikke glem, en slede som er dekorert med fuskepels, ser bare nydelig ut! Og kast et saueskinn på gulvet for å avslutte utseendet! Ser ikke barnehagen magisk ut?

Barnerom-jente-motto-is dronning-vegg-dekorasjon-snøfnugg-vinter-eventyrland

barnerom-jente-motto-isdronning-ubeskadiget-eventyrlys-veggdekorasjon

barnerom-jente-motto-isdronning-snøflak-dyne-himmelseng-fe lys

barnerom-jente-motto-is dronning-himmelseng-hengende lampe-glass

barnehage-motto-isdronning-frossen-idé-tak-vegg-design

barnehage-jente-motto-wiesse-heks-jadis

Previous Post
Bor i en blanding av stiler – den store livstrenden innen møbler
Next Post
10 vakre og unike asiatiske dekorasjonsideer