15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lite kjøkken med øy – 24 elegante kjøkkenløsninger

klassisk-kjøkken-med-metalliske håndtak

Bør et kjøkken med en beskjeden plass faktisk ha en kokeøy i sentrum? Du stiller deg selv dette spørsmålet, og svaret er: et lite kjøkken med en kokeøy er nødvendig når plassen tillater det, og spesielt når eieren trenger det. Det er ingen grunn til at du ikke skal utstyre kjøkkenet ditt med en kjøkkenøy. Det gir deg et koselig hjørne for å tilberede måltider, lese en bok og lagre noen husholdningsredskaper. Det er den elegante og unike måten for mange små kjøkkenløsninger.

Lite kjøkken med øy og mye estetikk

Kjøkken-øy-på-scooter-moderne

Det var tider da huseiere utstyrte de store, store kjøkkenene med store matlagingsøyer. I dag er det foretrukket å ha et lite kjøkken Kjøkken øy og er på utkikk etter funksjonalitet og elegante løsninger på de minste plassene. Du kan se komforten og egenskapene til et slikt kjøkken som setter estetikk i forgrunnen.

Sett opp et lite kjøkken med en kokeøy etter følelsen av et fingersprut

Tre utseende liten kjøkkenøy

Lite kjøkken med øy i rektangulær design er ideelt og ergonomisk i rommet. Og hvis du utstyrer øya med hjulføtter, vil du ha et bærbart mirakel på kjøkkenet ditt som du kan flytte frem og tilbake etter behov.

Øyblokk i massivt tre

Noen eiere har en slakterblokk som benkeplate eller som design på selve kjøkkenøya. Så du kan selv bestemme utformingen av kjøkkenøya og inspirere dine kreative ideer, og det vil skille den fra de vanlige materialene som naturstein og marmor som kjøkkenbordplater.

Kjøkkenøy i naturstein

Retro-lampe-anheng-lys-kjøkken-øy-med-plass-for-mikrobølgeovn

Ben av metall og hylle med arbeidsoverflate i tre

Massiv tre øy med mulighet for stuking av avføring

Formet for å passe

Kjøkken-i-blå-med-plass-for-lese-frokost

Mens et stort kjøkken utnytter brede og lange kokeøyer, bør det lille kjøkkenet være utstyrt med intelligens og tanke. Ingen liker å føle seg trange mens de lager mat eller spiser frokost, så “kjøkkenøya” -konseptet mellom ovnen og vaskeområdet vil bare gjøre deg gal og gal. Det generelle utseendet på kjøkkenet ditt vil gi deg den nødvendige indikasjonen på om du virkelig vil bruke øya!

mørk versjon-kjøkken-med-massivtre-kjøkken-øy-slakter-tallerken

De fleste benytter seg av den ekstra plassen som et foreløpig stadium for tilberedning av mat. Du bør også vurdere den nyttige siden av en kjøkkenøy, for den siste tilbyr mye lagringsplass og er også et plug-in-alternativ for barkrakkene. Alt dette er avgjørende for deres design og utførelse.

Barokk-Stol-kjøkken-med-kjøkken-øy

to-nivå-av-øya-på-kjøkkenet

Benkeplate i rått tre

Snekunstner i tre med vridde elementer

Liten rektangulær bord kjøkkenøy

med skuffer og skap

Kokeøy med flytende kjøkkenbenk

enkel-og-moderne-kjøkken-øy

med-futuristisk-stol-og-kjøkken-øy

Hvordan kan en flytende overflate designe en kjøkkenøye annerledes? Det tar da mindre av gulvarealet, noe som er av stor betydning på det lille kjøkkenet. Perfekt som en frokostnisje i et begrenset rom. Materialet som benkeplaten er laget av er avgjørende for slike kjøkkenøyer, ettersom de av naturstein trenger tilstrekkelig støtte.

hvit-avlang-overflate-kjøkken-øy

flytende tallerken kjøkkenøya

Massivt tre kjøkken med kjøkkenøya avrundet

rustikk-stil-kjøkken-øy-i-grå

Kjøkken-øy-med-vask-og-bar-krakk

storkjøkken-har-fordeler-med-mindre-kjøkken-øyer

Previous Post
Moderne belysning – gulvlamper med et industrielt utseende
Next Post
74 møbleringsideer for barnerom – design et barneparadis