15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Fargede høyglansede kjøkken for en individuell livsstil

rød hvit retro lampe design ideer

Vi presenterer deg Corrazin Group fra Italia. Din høye kvalitet Høyglans kjøkken kombinere forskjellige livsstiler på en kreativ måte. Den eklektiske blandingen av stiler har vist seg å være veldig effektiv – la oss overbevise deg!

Høyglans kjøkken i sterke farger

Blanke kjøkken grønne gulvlampe hjørne kjøkken rad teppe

de Corrazine Group ble grunnlagt i 1971 ved sammenslåing av flere italienske selskaper. I dag er mer enn 10 kjente merker, som spesialiserer seg på produksjon av møbler for forskjellige oppholdsrom – kjøkken, stue, soverom, bad, barnerom og kontormøbler, en del av selskapet. Dine designermøbler og Høyglans kjøkken er en eklektisk blanding av stiler som gir rommet individualitet. De klare linjene og minimalistiske formene er smakfullt kombinert med moderne fargeskjemaer og retro dekorasjon.

Høyglanset kjøkken – eklektisk blanding av stiler

Tekjøkken, spisestue i tre, moderne design

 Livsstilen som merkevaren fremmer er basert på individualitet. de Høyglans kjøkken følg selskapets motto My life, my style. Konseptet inkluderer møbler og hjemmetilbehør der farger, materialer og design er perfekt koordinert. De tradisjonelle svart -hvite kombinasjonene forblir i bakgrunnen – sterke farger som rosa, grønt, blått eller rødt er populære. Selskapet selger kjøkkenenheter uten hjelp av forhandlere – målet – å utvikle nye modeller gjennom kommunikasjon med kunder. Funksjonalitet er fokus for design. Mange skap tilbyr oppbevaringsplass for krydder, bestikk og servise. Kjøkkenmodulene er kombinert på en slik måte at alt forblir innen rekkevidde og fortsatt har nok lagringsplass for kjøkkenutstyr. Corrazins kjøkken er for unge mennesker med et hektisk hverdagsliv som liker å gå ut og invitere venner til å spise. Nedenfor prøver vi å gi deg en oversikt over samlingen. Nyt de fargede designene fra det italienske selskapet!

Gult kjøkken i retrostil

Kjøkken svart hvit foto vegg

Blågrønn kjøkkenkrok

Kjøkken grønt blå planlegging rosa rødt

Grønt kjøkken med blank disk

Lampelampe lys trebenk hvit

Svart, kompakt italiensk kjøkken

moderne høyglans kjøkken svart

Grønn farge får kjøkkenet til å se naturlig ut

design gulvfliser veggfarge spisestue

Nøytrale farger på kjøkkenet

Vegglamper på gulvteppe på kjøkkenet

Puristisk hjørnekjøkken

Tekjøkken hjørne linje edelnummer dørhåndtak

Rødt og brunt ser koselig ut

Kjøkkenhøyskap innebygde metallapparater

Previous Post
Moderne belysning – gulvlamper med et industrielt utseende
Next Post
74 møbleringsideer for barnerom – design et barneparadis