15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Zaha Hadid – en visjonær arkitekt

Montpellier-arkitektur-design-Zaha-Hadid

de Arkitekt Zaha Hadid har flere prisvinnende prosjekter takket være deres innovative arkitektoniske design. Hennes arbeid er helt fantastisk og gjenspeiler ikke bare hennes store kreativitet, men også hennes tilnærming. Vi har valgt noen av deres arkitektoniske kunstverk for deg.

Montpellier interiør av arkitekt Zaha Hadid

Montpellier interiør moderne arkitektur

de Arkitekt Zaha Hadid har etablert seg som en vellykket og talentfull arkitekt i en ‘manns verden’. Hun er perfeksjonist gjennom og gjennom, og streber etter best mulig realisering av prosjektene dine. Hun nektet flere ganger å gå på kompromiss med utkastet, noe som på den ene siden førte til tap av penger. På den annen side har den talentfulle arkitekten vist seg å være en ekte kunstner, noe som vakte oppmerksomhet hos henne. Ingenting kan stå på vei til et puristisk utseende av bygningene dine. Hun har prinsippene dine, og hun blir verdsatt for det.

Dansetårnene – designet av arkitekten Zaha Hadid

Dancing-Towers-Zaha-Hadid

Hadid er kjent for sitt temperament, og blir noen ganger til og med referert til som ‘Diva’. Uansett, når du gjør en så høy kvalitet, er det forståelig at det blir lagt stor vekt på detaljene. Like etter at han ble uteksaminert fra videregående skole i London, ble det klart at arkitekten Zaha Hadid var ikke en av de trendy postmodernistene for øyeblikket.

Cable Railway -prosjekt av Zaha Hadid

moderne-arkitektur-kabel-jernbane

moderne-arkitektur-kabel-jernbane

Hadid finner inspirasjon fremfor alt i modernismen. Hennes egen stil er en spennende blanding av modernistiske prinsipper og et moderne syn på verden. Hadid liker å eksperimentere med forskjellige konstruksjoner og konfigurasjoner og lager skulpturelle former som ser like bra ut i en hektisk by og midt i naturen.

Fra Jaz

Roca Gallery i London

Roca-Gallerie-London-Modern-Architecture

Interiøret i Roca Gallery

Interiør Roca London

moderne interiørdesign – det futiristiske Roca -galleriet

Interiør Roca Gallery

Idrettshall for de olympiske leker i London i 2012

Arkitektur i OL i London 2012

Aquatic Sports Hall i London

London-Aquatic-Modern-Architecture-2012

Previous Post
Bor i en blanding av stiler – den store livstrenden innen møbler
Next Post
10 vakre og unike asiatiske dekorasjonsideer