15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bor i Bauhaus -stil – design av fasade og interiør

levende-bauhaus-stil-hus-design-svart-hvit-fasade-enkel-hage

Bauhaus -stilen er for tiden veldig trendy og blir stadig mer valgt for design av huset, men også for design av interiøret. Det er en moderne stil. Men hva representerer egentlig Bauhaus -stilen? I denne artikkelen vil vi illustrere hva du kan gjøre med Bor i Bauhaus -stil bør ta hensyn til. Med våre tips kan du raskt pusse opp huset eller leiligheten din for å skape et trendy og samtidig koselig interiør.

Bor i Bauhaus -stilen – fasaden

levende-bauhaus-stil-gul-fasade-design-aksent-farge-minimalistisk

Det er typisk for hus som er bygget i Bauhaus -stil at de har formen som en terning. Det er også et flatt tak, som kommer enda nærmere utseendet på kuben, og store vindusfronter som erstatter veggene. Det siste gjøres mulig ved at dragerne flyttes innover. Dette skaper vinduer selv på hjørnene av hus. Det er skapt lysrom som gjør det å bo i Bauhaus-stil til en hyggelig opplevelse.

Hagen i Bauhaus -stil

levende-bauhaus-stil-hage-minimalistisk-retthet-grus-stier-steinheller

Det som er slående ved å leve i Bauhaus -stilen er rettheten og enkelheten. Dette er ikke bare viktig for selve huset, men bør også være gjenkjennelig i hagen. Terrasser skal ha en firkantet, rektangulær eller rund form, og hagestiene må ikke være buede.

Farger for å leve i Bauhaus -stilen

bor i bauhaus-stil stue-spisestue-farger-rød-gul-blå-grå-moderne

Når det gjelder fargene, brukes de sterke hovedsakelig til å leve i Bauhaus -stilen. Disse inkluderer fremfor alt fargene rød, blå og gul. Men svart og hvitt spiller også en stor rolle. De brukes som aksenter og vises både i fasaden og i interiøret i form av møbler og dekorasjoner.

Møblene og materialene i Bauhaus -stil

bor i bauhaus-stil møbler-geometrisk-form-vegg-design-idé-abstrakt

Når det gjelder husets form, brukes kubeformer og andre geometriske figurer til møblene. For eksempel er trekantede stoler eller runde salongbord ikke bare uvanlig, de er til og med ønskelige. Det ellers typiske og populære treverket erstattes av metall så ofte som mulig for å leve i Bauhaus -stil, men ikke helt forbudt. Møbler er best laget av rørformet stål, vaske lamper er laget av aluminium eller krom og kjøkken er laget av stål.

Betong utseende

levende-bauhaus-stil-moderne-betong-look-vegg-stue-hylle-levende-vegg-lilla-stol

Også verdt å nevne er glass som et materiale som er like viktig for å leve i Bauhaus -stilen og er kombinert med armert betong. Betong-utseende vegger er et perfekt valg og gir både interiøret og fasaden en moderne eleganse.

Moderne møbler

levende-bauhaus-stil-pantonchair-svart-plast-møbler-idé-peis-svart-aksent vegg

Populære møbler er Panton stolen, som er preget av sterke farger og lenestolen Wessily. Alle disse møblene kan velges fantastisk i en sterk farge eller i svart eller hvitt. I tillegg til plast er skinn det dominerende materialet som gir interiøret en viss eleganse. Alle disse materialene er viktige hvis du har bestemt deg for å leve i Bauhaus -stil.

LC4 solseng for å sette opp Bauhaus -stilen

stue-i-bauhaus-stil-stue-salong-bord-trekant-peis-rød-aksenter

LC4 solsenger imponerer med sine moderne former og elegante skinn. Det er et av de møblene som er perfekte for å leve i Bauhaus -stilen. Som du kan se, er det meste laget av metall. Denne blanke overflaten er et flott tillegg til salongbordet i glass og har en trekantet form.

Metall, glass og skinn

levende-bauhaus-stil-lc4-solseng-lær-skrivebord-glass-lys-grå-fliser

Hvis du vil gjøre kontoret ditt spesielt imponerende, velger du et skrivebord med en glassplate. En skinnstol forsterker det elegante utseendet. For å slappe av mellom, kan du igjen velge en LC4 solseng. Denne ideen er selvfølgelig også egnet for å leve i Bauhaus -stilen i huset ditt.

Lenende lenestol som møbler for å leve i Bauhaus -stil

levende-bauhaus-stil-wassily-lenestol-idé-hvit-metall-ben-salongbord-elegant

Sørg for komfort med lenestolen Wassily, som vanligvis er en del av de minimalistiske møblene og derfor fortjener et æressted i Bauhaus -stilen. Du kan velge fargen på dette møbelet for å leve i Bauhaus -stilen selv. Sett fargerike aksenter i rødt, blått eller penger, eller la det stå med en enkel eleganse i hvitt eller svart.

Skandinavisk Bauhaus -stil

levende-bauhaus-stil-skandinaviske-aksenter-deco-living-vegg-hvit-moderne

Bare fordi du valgte Bauhaus -stilen, betyr ikke det at det er den eneste tillatte stilen. Hvis du ikke vil klare deg uten tre i interiøret til tross for det moderne utseendet, kan du kombinere det med den skandinaviske stilen for å leve i Bauhaus -stilen. Dette er mulig, for eksempel ved møbler av tre og metall. Når du lever i Bauhaus -stil, ikke glem glass og muligens betong som materiale.

Metall aksenter på Bauhaus kjøkkenet

stue-bauhaus-stil-idé-kjøkken-stål-kjøleskap-hvitt-spisebord-skap

Hvis et stålkjøkken er for kaldt for deg, er det bare å sette aksenter med dette materialet. Bruk i dette rommet for å leve i Bauhaus -stil, for eksempel metallhåndtak eller velg et kjøleskap med ståloverflate. Vi trenger absolutt ikke engang å nevne stoler og krakker med metallben, gjør vi?

Attraktiv barstol

levende-bauhaus-stil-kjøkken-hvit-bar stol-gjennomsiktig-metall-sitteplasser-laks farge

Hvis du vil ha ekte blikkfang på kjøkkenet ditt, kan du bruke stoler spesielt godt. Det er et stort utvalg av design som du kan velge i tråd med Bauhaus -stilen. Selv om stolen ovenfor matcher fargen på kjøkkenet, sørger det gjennomsiktige seteskallet og den matte metallrammen for at du ikke kan ta øynene av den. Vi finner også en interessant kombinasjon av metall og farget trekk for å bo i Bauhaus -stilen i det attraktive sittegruppen.

Ren glans!

stue-bauhaus-stil-grå-seng-soverom-elegant-metall-møbler-glass-bord

Rettheten som en typisk egenskap ved å leve i Bauhaus -stilen kan også finnes på dette soverommet. Dette er representert i alle møbler, det være seg den moderne sengen, det rektangulære glassbordet eller den ultramoderne hyllen i skinnende metall. Garderobeskapet er heller ikke atskilt fra soverommet med en vegg, men med attraktive skyvedører i glass.

Soverom i rødt og svart

bor-i-bauhaus-stil-soverommet-røde-aksenter-svart-vegg-design-metall

Rødt er representert i dette soverommet med metalldekorasjoner på veggen, ved sengen, et teppe og en attraktiv krakk laget av et trådnett. I tillegg ble en Panton -stol brukt igjen for å matche livet i Bauhaus -stilen, i den typiske Bauhaus -fargen svart. Det mangler heller ikke på geometriske former. Nattbordene har en attraktiv sekskantet form.

Salongbord idé

levende-bauhaus-stil-salongbord-idé-trinn-form-fargerike-farger-metall-plast

Vi har allerede nevnt at fargeaksenter ikke bør mangle når du lever i Bauhaus -stil. Velg moderne dekorasjoner eller slike salongbord i forskjellige farger, kombinert med metallben.

Abstrakt spisebord

stue-bauhaus-stil-spisestue-design-interiør-metall-spisebord-rundt

Metallbeina, som har blitt arrangert i et virvar, gir det elegante, skinnende spisebordet prikken over i’en. Kanskje du la merke til sidebordet også? Hvis ikke, så vil vi virkelig trekke oppmerksomheten din til ham. Den er laget av glass, noe som får fargerike dekorasjoner og andre ting til å skille seg fantastisk ut. Å leve i Bauhaus -stilen er ren luksus, ikke sant?

Bor i Bauhaus -stil – metall på badet

levende-bauhaus-stil-bad-metall-monokrom-vask-speil-ledet

Ikke spar på metalloverflater på badet heller. De sikrer et elegant utseende og understreker den moderne innredningsstilen. Hvis du har nok plass, kan du legge til en stol eller til og med en solseng for komfortabel opphold i Bauhaus -stilen.

Bad i svart og hvitt

levende-bauhaus-stil-bad-design-hvite fliser-fliser-metall-hyller-svart

Et interiør i svart og hvitt er en god idé for å leve i Bauhaus -stilen. Dette har også blitt implementert på dette badet. De hvite flisene fremhever de sorte metallhyllene fantastisk.

Previous Post
Bor i en blanding av stiler – den store livstrenden innen møbler
Next Post
10 vakre og unike asiatiske dekorasjonsideer