15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne belysning – gulvlamper med et industrielt utseende

moderne idé for belysningsmøbler

Vi presenterer deg en ny idé for moderne belysning – Gulvlamper i industriell design, som skiller seg ut i sitt ekstraordinære utseende og som tiltrekker alles oppmerksomhet. Industriell designstudent Ido Mohar er takknemlig for denne ferske ideen. Under studiene i Jerusalem, ved Academy of Art and Design, utviklet han et prosjekt for belysning. Gulvlampene hans er ukonvensjonelle, men de passer perfekt i den moderne leiligheten eller huset. Den interessante konstruksjonen passer for både små og store rom.

Moderne belysning – gulvlamper med industriell stil

moderne interessante gulvlamper metall

de moderne belysning kjennetegnes ved sin interessante bevegelsesevne – nemlig når gulvlampen lyser, står den oppreist, og når ikke – bøyes lampen. Hemmeligheten bak denne fantastiske designen ligger i stoffvalget. Hver komponent er laget av Nitinol – en legering av nikkel og aluminium som ofte brukes i medisin og romfartøykonstruksjon. Metalllegeringen er først og fremst verdsatt fordi den ser ut til å minne om formen den er i.

Moderne belysning – gulvlamper med et innovativt design

moderne belysning stue interiør

Delight -kolleksjonen består av forskjellige gulvlamper som i kombinasjon med hverandre belyser rommet. Når de lyser, beveger to av lampene seg oppover mens den tredje fungerer som en linse og diffunderer lys over bordet. Lampens sakte bevegelse skaper et interessant spill av lys og skygge i rommet og fokuserer samtidig lyset over bordet – forklarte Ido Mohar. Designet er perfekt for både stuen og kontoret. Funksjonell, nyskapende og praktisk – denne moderne belysning er et godt eksempel på hvordan teknologi og design kan fungere sammen i disse dager.

Bilder av Oded Antman, film av Emmuna Aigen og Nadav Anker

Innredning i industriell stil – gulvlampe

industrielle elegante møbler

Moderne gulvlampe til stuen

Industriell elegant gulvlampe

Gulvlampe med metallkonstruksjon

moderne gulvlampe buet

Previous Post
Det moderne huset i Romania – C House by Parasite Studio
Next Post
Sminketips for øyne-trylle frem naturlig sminke