15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Små soverom ideer for en god natts søvn

små soverom-ideer-lagring

Er ditt lille soverom et koselig tilfluktssted som forsiktig rocker deg inn i drømmeland, eller gir det deg mareritt? Våkn opp uthvilt etter en fredelig søvn, eller start dagen stressende med å snuble over gjenstander og klær, og miste det viktigste i et trangt, klaustrofobisk rom. Hvis du ideer til små soverom trenger å bringe roen tilbake i livet ditt, så les videre. Mange moderne hjem er designet for å få mest mulig ut av plassen, så små soverom er ofte normen. Ikke fortvil, som du kan se, har mange toppdesignere gitt ideer til små soverom for å hjelpe oss med dette problemet.

Innebygd sofa – ideer for små soverom

innebygd sofa-lite soverom

På soverommet ditt må farge- og mønsterelementer være avslappende, uavhengig av størrelsen på rommet ditt. I et lite soverom er valg av mønstre enda mer kritisk. Disse trenger ikke å være for sterke, fordi harmonien mangler og gjør rommet ditt enda mindre og mer undertrykkende. Lyse nyanser forbedrer alltid romfølelsen, men hvis du foretrekker noe mørkere, mer lunefullt og mer mystisk, vil det fungere fint så lenge du minimerer ekstreme kontraster i paletten din. Veggpapir med delikate subtile mønstre ser også bra og avslappende ut på et lite soverom. Spesielt når du får et mer tradisjonelt utseende fra en fjellhytte eller et landsted.

Små soverom ideer- grønne og hvite nyanser

liten-soverom-grønn-hvit-seng-boks

Den viktigste måten å skape mer plass på Ditt lille soverom er å maksimere hver tomme av tilgjengelig plass. Rot må renses ut av det lille rommet ditt for å beholde roen. Få mest mulig ut av gulv til tak-plass ved å installere smale hyller. Hva er det største skapet du komfortabelt kan få på ditt lille soverom? Å finne passende oppbevaringsplass for klær er alltid et problem, så sørg for at de er hengt og ute av syne. Hvis du har en alkove på rommet ditt, kan den inneholde en innebygd garderobe. Hvis dette ikke fungerer, kan du kanskje dekke det innfelte området med et attraktivt sett med gardiner. Fest en gardinstang i nisjen, og du har en garderobeplass med liten innsats. Bruk plassen under sengen til å lagre store ting som gensere og tepper. Det er mange senger med skuffer som tilbys fra ledende forhandlere som Ikea.

Hvite små soverom – lagringsplass og dekorasjonstips

hvitt-lite-soverom-oppbevaringsrom

Med god organisering, forbedret fargelegging og litt selvdisiplin, er din vilje lite soverom lar deg sove godt om natten. Så det er bare å ønske deg god natt.

av Jaz

 lilla aksentvegglilla-aksent-vegg-hvite-møbler

interessant veggdesign og hyller

enkle hyller-små-soverom-ideer

Seng med sengeboks   seng-boks-smart-lagring

Nisje i veggen

innebygd garderobe-lite soverom

Sengeboks

plassbesparende-idé-lite-soverom-sengeboks

Previous Post
Det moderne huset i Romania – C House by Parasite Studio
Next Post
Ren hvit stue og minimalisme – 20 moderne levende ideer