15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

“G Hotel” – ren luksus i interiørdesign

Basert på et konsept laget av Patrick J. Baglino, Jr. i Washington DC, USA

G-Hotel-ren-luksus-fasade

Stilen til “G Hotel” i Galway, Irland omtrent så langt fra minimalisme som du kan forestille deg. Men hvordan ville livet vært uten et rikt utvalg av stiler og miljøer som tilfredsstiller menneskelige personligheter, forventninger, kulturer og smaker i uendelige variasjoner?

Dette super luksushotellet er et godt eksempel på en unik interiørdesign som berører alle sanser og oppfyller hedonistiske ønsker. For økt troverdighet er dette “G Hotel” også et favorittprosjekt av ledende interiørdesigner Patrick J. Baglino, Jr., som presenterte det på studiobloggen sin.

En eklektisk tilnærming til urban interiørdesign i “G Hotel”

G-Hotel-galway-ren-luksus-interiørdesign

Det romantiske “G Hotel” er rikt på farger, mønstre og arkitektonisk ekstravaganse og er et produkt av en livlig fruktbar visuell fantasi. Faktisk er designeren ansvarlig for dette bemerkelsesverdige interiøret Philip Treacy, en lokal som i dette tilfellet har brukt sine kreative talenter til interiøret. Dette er bare ett imponerende prosjekt, hentet fra bloggen Washington, DC bloggen. Designer Patrick J. Baglino, Jr., som har drevet et interiørdesignfirma siden 1998, har vært siden den gang

 … samlet omfattende erfaring med å lage interiør. Den tradisjonelle stilen med en nyskapende, allsidig, moderne vri-a kalles “Urban Sofistikerte” utpekt .

G-Hotel-ren-luksus-interiørdesign

En lignende livlig eklektisisme kan sees på hele “G Hotel”. Ulike stiler, teksturer og former som er relatert til interiørdesignhistorien og trekker eksotiske kulturer fra hele verden. Hotelldesigneren sier at han blandet inspirasjon fra barokk til moderne tid med mange stiler.

Patrick J Bagino Jr. innser det “G Hotel” innkapsler livet, energien og overflod som byen Galway selv utstråler. Denne byen er rik på kulturhistorie og har lenge vært forbundet med en kreativ og fremtidsrettet holdning. Det har fått rykte om den “hemmelige kulturhovedstaden i Irland.”

“G Hotel” gjenspeiler urban design

G-Hotel-ren-luksus-interiør-design-kafé

Designdirektøren, Philip Treacy, har fokusert på en helt luksuriøs og glamorøs opplevelse for gjestene. Du føler at du går inn i en Hollywood -film. “Feel good” -faktoren som hver gjest opplever er unik. Besøkene skal forbedre livene deres og skape uforglemmelige opplevelser.

lilla og gull i interiøret

G-Hotel-ren-luksus-interiør

Philip Treacy sier

“Galway har en bohemsk og kunstnerisk karakter som lenge har omfavnet sin” verdslighet ”i stedet for bare å være irsk. Det er veldig forskjellig fra nesten alle andre steder i Irland. På grunn av dette er det det rette stedet for en helt ny type hotellopplevelse. “

Dette er et godt eksempel på en ny trend innen urban interiørdesign som beskrevet og praktisert av Patrick J Bagino Jr..

Zebra teppe

G-Hotel-ren-luksus-interiør-design-soverom

Jeg lurer på om Philip Treacy ville godta dette som en passende beskrivelse for hans unike skapelse. For flere gode eksempler på ‘Urban Sophistication’, besøk Patrick J Bagino Jrs nettsted. Du ser et bredt spekter av prosjekter her som også viser en lidenskap for en eklektisk tilnærming til interiørdesign. Selv om hvert prosjekt er individuelt tilpasset den enkelte kundes smak, er det en slående likhet i hele porteføljen. Sammenlignet med det teatrale interiøret i “G Hotel”, er Patrick J Bagino Jrs designtilnærming basert på en roligere og mer nedtonet fargepalett. Dette gir interiøret en tidløs ro. Imidlertid er habitatene fortsatt rike på teksturer, former og påvirkninger fra en lang rekke historiske perioder.

av Jaz

   Salongområde

G-Hotel-ren-luksus-interiør-design-loinge-område

rosa interiør

G-Hotel-ren-luksus-interiør-design-rosa

Marint tema

G-Hotel-ren-luksus-interiør-design-tilbehør

G-Hotel-ren-luksus-interiør-design-gangen

Massasjerom

G-Hotel-ren-luksus-interiør-design-velvære

G-Hotel-ren-luksus-interiør-design-mottakelse

uvanlige former

G-Hotel-ren-luksus-interiør-design-seng

Previous Post
Det moderne huset i Romania – C House by Parasite Studio
Next Post
Sminketips for øyne-trylle frem naturlig sminke