15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

27 flotte designerideer for moderne hjemmedesign

svømmebasseng-stue-folding-dører-lukket moderne leilighet design

Moderne hus rundt om i verden setter trenden for å gjøre boarealet mer ergonomisk og praktisk uten å ofre estetikken. Multifunksjonelle møbler er også trendsettende og står på listen for moderne hjemmedesign. Huseiere og arkitekter finner uvanlige designløsninger som selv kan sees på som en kunstform. Fra et svømmebasseng i stuen, dobbeltfunksjonelle trapper til innebygde møbler som får mest mulig ut av plassen. Dagens design er fantastisk og vil overgå dine forventninger.

Moderne leilighetsdesign – innendørsbasseng i en belgisk stue

svømmebasseng-stue-foldedører-gårdsplassen-grønn-vegg

Dette innendørsbassenget er lite, men utnytter den tilgjengelige plassen maksimalt. En fantastisk overraskelse. Den er utstyrt med et motstrømssystem (en enhet gjemt under broen) som skaper en strøm i bassenget slik at du kan svømme og trene på stedet. To rader med sammenleggbare glassdører omgir bassenget og kan åpnes helt til den indre gårdsplassen. Bassenget kan brukes til en skikkelig treningsøkt og tilbyr kanskje også litt luksus.

Moderne leilighetsdesign i Paris –  Trapper blir til en sofa

trapper-design-tre-sofa-overgang moderne leilighetsdesign

trapper-design-tre-sofa-lagringsplass

Denne designen skaper en sømløs overgang mellom rommene og er et godt eksempel på hvordan små rom skaper kreative ideer. Trappene smelter sømløst inn i en sofa med lagringsplass og integrerte sidebord.

Trappdesign i et moderne hus i Japan

trapper-design-trinn-seter-skape moderne hjemmedesign

Denne trappen imponerer ikke bare med sin enkelhet og stil, men også med funksjonaliteten. Hvem hadde trodd å sitte på trappene? Folk sitter der på fester, ikke sant? Det vakre trekorn, trappekonstruksjonen og plasseringen av sittegruppene gjør denne trappen så spesiell.

Veggnisjer langs trappene

trapper-design-lage-lagring-plass-innebygde i hyller

Nok en attraktiv trapp som maksimerer lagringsplassen. Innebygde hyller i veggen langs trappene og et lite sittegruppe under skråningen.

Moderne hus i Brasil hvor spisebordet er en del av trappene

trapper-design-integrert-spisebord-betong-moderne leilighetsdesign

trapper-design-betong-spisestue-bar-speilet-skap-dører

Når du går opp trappen, går du inn på spisebordet. En skulle tro at dette var veldig frekt. Men det er ikke tilfelle her, fordi bordet er bygget som en del av trappen. Et skikkelig blikkfang!

Gjem deg på et moderne Berlin -loft

sofa-i-gulvet-gjemt-foran-peisen

sofa-skjult-i-gulvet-minimalistisk-design

Denne har en utrolig hemmelighet. Det er en sofa gjemt i gulvet! Alt ser ryddig og til og med minimalistisk ut og så .. Voila! et koselig sted ved peisen. Innovativt og nesten futuristisk.

Et ekte paradis for bokelskere

trapper-design-bokhyller-innebygd-i-vegg-langs

trapper-design-bokhyller-takhøye

Vi har allerede funnet ut at en trapp kan tilby mye lagringsplass hvis designet er gjennomtenkt. Dette biblioteketårnet i to etasjer ligger i hjertet av et renovert viktoriansk hus i London. Bokhyllene snor seg rundt tretrappen og når taket. Små innfelte lamper er installert på hyllene slik at boktittlene lett kan identifiseres.

Hems med oppbevaringsplass

Loftseng-tre-trinn-skuff-lagringsplass moderne leilighetsdesign

Loft-seng-trapp-tre-skuffer-i stedet for kommode

For en kul idé for en loftseng med lagringsplass. Trinnene til sengen er også skuffer og erstatter kommoden med hell, mens et garderobe er gjemt under sengen. Hver kvadratcentimeter teller her og brukes optimalt. Kompakt, moderne og flott.

Det kuleste vindussetet for lesing

benk-ved-vinduet-spisebord-bokhyller moderne leilighetsdesign

benk-ved-vinduet-lesing-hjørne-inne-utsiden-flette

Her forsvinner grensen mellom innsiden og utsiden takket være det store glassvinduet. Du kan bare lese en bok eller se verden utenfor. Ethvert måltid ved dette bordet vil være uvanlig.

Roterbar TV -feste med dobbel funksjon

roterbar-tv-vegg-moderne leilighetsdesign

roterende-tv-vegg-glass-plate-for-tegning

Dette fantastiske TV -festet kan snus og gjøres om til et tegnebrett for barna. Tegningen kan enkelt slettes igjen.

Radiatoren er gjemt under skrivebordet

stol-over-radiator vindus setebenk

minimalistisk studiehjørne i barnehagen

hjemmekontor tavle maling vegg skrivebord trepanel

Dette skrivebordet er skapt ut av ingenting og bruker smart plass på barnerommet. Men det er ikke alt. Veggen er malt med tavlemaling. En enkel design som passer alle aldre.

Minimalisme og optisk illusjon i en russisk leilighet fra SL * Prosjekt

flytende-seng-minimalistisk-hvit-svart-sengeteppe

Sengen ser ut til å flyte over gulvet. minimalistisk, men likevel effektivt.

Kattvennlige design  flott-idé-leilighet-design-katt-vennlig

flott-idé-skap-katt-gjemmested-katt-hode-åpning

Selve huset er veldig uvanlig ettersom det ble bygget i det som pleide å være et vanntårn. Så det er ikke overraskende at huseiere har bygget sitt eget toalett for katten på loftet. I stedet for et toalettskilt er det en kattens hodeformede åpning som katten kan gå inn og ut. Søppelboksen er gjemt bak, og det er også et solfylt sted foran hun kan sove om ettermiddagen. Hvor kattevennlig og søt!

Dør i dør design av Studio Karhard

dør-i-dør-design-barnerom

dør-i-døren-garderobe-voksne-barn

Så søtt! En barnedør som er integrert i den store. Ikke bare dørstørrelsen, men også elefantdørhåndtaket gjør forskjellen. Hver lille jente vil elske denne rosa dørgarderoben. Trenden for innebygde møbler strekker seg til barnerom!

Et hus i Sverige som bruker vinduene på forskjellige måter

Hylle-vegg-vindu-remodeling-house-sverige

hylle-vegg-vinduer-langs-dagslys-soverom

hylle-vegg-vindu-langs-skrivebord-spisebord

For en fantastisk og praktisk vindusdesign! Vi var bekymret for utsiden, men vi slapp det raskt. Dette systemet inkluderer hyller, et skrivebord, til og med kjøkkenbordet – alt annet enn vasken er der.

Hyllesystem med integrerte sitteplasser

Hylle-vegg-design-plass-sitte-moderne leilighetsdesign

Dette hyllesystemet ligger i en moderne loftsleilighet i Athen. Den kombinerer lekende hyller og sitteplasser i ett. De klare linjene og det åpne rommet får rommet til å se luftig og åpent ut.

Bokhyller fra gulv til tak

åpne vegghyller-hvite-skrivebord-blå-stoler

åpne hyller-hvit-stue-plass-svart-sperrer moderne leilighetsdesign

Dette hjemmet i Cupertino i California ser åpent og luftig ut, men har god lagringsplass, da det er åpne hyller langs alle veggene. Hyllesystemene forbinder rommene visuelt med plass til bøker, hjemmetilbehør og andre skatter.

Moderne hjemmedesign – en plattform med tre funksjoner

moderne-leilighet-design-skape-lagring-plass-lese-hjørne

Det er et sete, det er en trapp til balkongen, det er et skap … alt i ett. Denne Barcelona -leiligheten har blitt redesignet for å maksimere naturlig lys og utendørs plass. Den hevede benken er utstyrt med de samme brettene som på balkongen, som visuelt forbinder de to rommene. Under er det skuffer og hyller som gir rikelig med lagringsplass.

Himmelsengen med en forskjell

himmelseng-design-tre-nisje-hylle-gulvlampe-taklampe

Denne tresengen har ikke baldakin, men et lite tak som gjør den til det perfekte tilfluktsstedet. Trekonstruksjonen går fra gulvet, langs veggen (fungerer også som hodegjerde) til taket. Nisjen, nattlampen og hengelampen forsterker designet.

En hemmelig dør i et hus av DeForest Arkitekter

designer-ideer-skreddersydde-inne-dør-bokhyller

For en spennende hemmelighet! Som i en detektivroman. Denne hemmelige døren med bokhyller er mye mer interessant enn de vanlige dørene på markedet. Praktisk og flott på samme tid.

Windows som virker malplassert

vindu mellom barnas rom og soverom

vindu-bad-stue-uvanlig-design

Er det et vindu på badet som ser inn i stua? Denne elegante parisiske leiligheten har mange finesser og interessante elementer som denne. Romdelerne for barn og soverom er også vinduer for å slippe inn mer dagslys.

Overlever en øl

flotte design-ideer-lite-vindu-kjøkken-stue

Disse moderne hjemmedesign ser åpent, luftig ut og har et tilbake-til-natur-utseende takket være rikelig bruk av tre. En åpen trapp fører til et privat soverom, men huser et walk-in closet nedenfor. Det er et spesielt vindu som du raskt kan passere en øl gjennom.

Røde akrylark – er de ikke fascinerende?

rød-akryl-paneler-kontrast-trebekledning moderne leilighet design

Dette huset i Texas vil garantert ha en WoW -effekt med sine røde akryldekorasjoner. Det er et godt valg å kombinere med tre – det ser moderne og rustikt ut på samme tid.

Klatrevegg på barnerommet ved Feldman Arkitektur

Bygg en klatrevegg for et barnerom i stedet for en stige

En klatrevegg i rommet til den unge fjellklatreren din! Men det er ikke bare bygget for moro skyld, det erstatter stigen som fører til neste etasje. Det gir barna en grunn til å øve på koordinering og fysisk styrke uten å innse det.

Nok en multifunksjonell trapp

metall-trapper-bokhyller-tjener moderne leilighetsdesign

Denne åpne trappen er ikke bare en trapp, den fungerer også som bokhylle og sidebord.

En lesenisje under trappen

lese-under-trapper-bokhyller-vegg moderne leilighetsdesign

Du trenger alltid et rolig sted å lese i huset, og dette er en av våre favoritter. Lesehjørnet har en uvanlig form, slik at det er nok plass til bokhyllene. Blomstertapetet gir nisjen en romantisk tiltrekning.

Det er mange gode ideer her som du også kan lage for din egen moderne hjemmedesign fordi trenden tydeligvis går i en retning – funksjonell romdesign. Gjør mer med mindre og spar penger, materialer og tid.

Previous Post
Det moderne huset i Romania – C House by Parasite Studio
Next Post
Ren hvit stue og minimalisme – 20 moderne levende ideer