15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Designer sko – glimrende idé av Nicole Goymann og Christoph John

designer av den første kolleksjonen nicole goymann christoph john

For mange kvinner er sko deres lidenskap. Sjelden hører de ikke til det kvinnelige kjønnets svakhet, selv om herrene ikke alltid gjør et unntak. Så det er ikke rart at flere og flere designere jobber med fantastiske modeller og bringer dem ut på markedet og får kvinnenes hjerter til å slå raskere. de Léi Zǔ Skosamling av Nicole Goymann og Christoph John presenterer disse elegante designerskoene, som er laget av ganske enkelt vridd rå silketråder. Se nærmere på modellene i galleriet nedenfor.

Kreative ideer skaper interessante designersko

elegante nåværende modell ideer strålende vellykket kinesisk

Det stilige tilbehøret er preget av følgende detaljer – sammenrullet råsilke som tilpasser seg perfekt til foten, papirmorbær for et behagelig trinn og en akrylhæl som får skoen til å se feminin og elegant ut. Legenden som er kjent om råsilke er også interessant. Den handler om den legendariske kinesiske keiserinnen Léi Zu. I følge historien oppdaget ingen andre enn hun silke og oppfant veving. Enten du kan tro denne legenden eller ikke, er vi alltid glade for funnet!

Goymann og John

designer sko forskjellige modeller elegante flotte tråder silke

Nicole Goymann og Christoph John er tyske designere og produsenter av disse flotte skomodellene. For øvrig forsker Goymann for tiden på kinesisk håndverk og kulturarv ved hjelp av tekstiler i Hangzhou. John er produkt-, møbel- og bildesigner og jobber for tiden i designstudioet PINWU i Hangzhou. I samarbeid med John ble de attraktive skodesignene skapt, som på grunn av deres enkle og elegante design ikke bare får kveldskjolen til å fremstå i et nytt lys, men også er perfekt egnet for hverdag og jobb..

designer perfekt utfører kinesiske keiserin oppfinnelsesideer

Hvis du også vil føle luksus, skjemme deg bort og glede deg over noe helt spesielt, ikke vent lenger, få en av de seks attraktive designene med en gang. de fortjente det!

kjente designere strålende ideer tråder vridd interessant

Designer rå silkemateriale viklet akryl avsnitt

Previous Post
Det moderne huset i Romania – C House by Parasite Studio
Next Post
Ren hvit stue og minimalisme – 20 moderne levende ideer