15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Spisebord i massivt tre – 8 modeller av Schulte Design

Massivt tre spisebord scala møbler hvite stoler benk

I dag er det Spisebord i massivt tre klart returnert – med et nytt design og mer sittegruppe, skaper det en koselig atmosfære hjemme og sikrer at du alltid kan tilby gjestene dine et sete. Disse massivtrebordene fra Schulte Design er et utmerket eksempel på moderne møbeldesign. Du vil sikkert kunne finne ditt favorittmøbel blant disse friske og stilige kombinasjonene av spisebord i massivt tre og matchende stoler.

Massivt tre spisebord “Auris”

spisebord laget av massivt tre auris edelt metallben i ben

Dette spisebordet i massivt tre består av en mørk bordplate og to elegante bordben laget av skinnende metall. Et skikkelig blikkfang i spisesalen eller spisestuen!

“Calum” spisebord av massivt tre

spisebord laget av massivt tre oval design mørkt tre calum utvidbart

Hvis du liker det ovale designet på bordene, så er denne modellen for spisebordet i heltre akkurat for deg. Calum spisebord er også tilgjengelig i en rektangulær og rund versjon, som du vil se nedenfor.

Spisebordet “Pavos”

massivt tre spisebord base pavos benker spisestue møbler

Pavos spisebord i massivt tre imponerer med sitt lyse tre og sin moderne form. Bordplaten er på en slags base, med halvparten av toppen ser ut til å flyte. Videre kan platen justeres på forskjellige måter.

Pavos spisebord med forskjellige høydeinnstillinger

spisebord i massivt tre pavos modell moderne bordplate

Her kan du se hvordan du kan heve en del av bordplaten. På denne måten kan den brukes på kjøkkenet for å tilberede måltider. Et virkelig praktisk spisebord i massivt tre.

Massivt tre for det moderne interiøret

moderne konstruksjon spisebord

Adora 09 -bordet kommer i en dramatisk farge for å bli det sentrale møbelet i spisestuen din. Og som du kan se fra bildene, er denne ultramoderne Spisebord i massivt tre kommer kombinert med matchende benker slik at kundene kan designe den perfekte spisestuen selv. Enda mer – en spesiell hylle er montert på bordkanten, som gir nok plass til en peis.

Spisebord i massivt tre – modell Calum

mørk massivt tre bord design spisestue

Andre modeller som helt sikkert vil inspirere deg, er Calum -forlengelsesbordet i mørk farge, som støttes av en solid konstruksjon i rustfritt stål. Bordet kan forlenges fra 50cm til 130cm. Og den siste modellen som fanget vår oppmerksomhet – Mando -bordet ser sofistikert ut og er perfekt for store familier. Av Spisebord i massivt tre, som du trenger … fra Schulte design.

 Forlengelsesbord til stue

Forlengningsbord moderne konstruksjon

Rundt spisebord for moderne møbler

Spisebord – uttrekkbart, perfekt for små rom

Stommøbler i massivt tre

Detalj fra tabellen

moderne forlengelsesbord massivt tre

Bord av tre med peis

Tabeller fra Schulte design

Previous Post
Det moderne huset i Romania – C House by Parasite Studio
Next Post
Sminketips for øyne-trylle frem naturlig sminke