15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ekstravagante spisestueideer

ekstravagant spisestue - gull og rød design

Hvis du vil være annerledes og ønsker at alt skal fremheves i ditt hjemmedesign, ikke glem spisestuen. Bruk noen av ekstravagante spisestueideer nedenfor eller oppfyll din egen idé i henhold til de siste trendene innen moderne design.

Ekstravagante spisestuemøbler med blomstermønster

ekstravagante spisestuemøbler med blomstermønster

EN ekstravagant design av spisestuen betyr å gå utover det vanlige og utover det enkle. Moderne ekstravagant spisestue stole på tre ting: skala, materialer og unike egenskaper. Du må tenke STORT, bruke de fineste materialene og legge til noen unike tillegg til plassen. Plassen til spisestuen din må være stor nok til spisebordet med stoler i midten og litt ekstra møbler og dekorasjon på veggene. Det bør også være nok plass til å bevege seg rundt bordet fritt slik at følelsen av overbelastning elimineres.

Ekstravagant spisestue design av Modenese Gastone

ekstravagant interiør i spisesalen av Modenese Gastone

Hovedformålet med en ekstravagant spisestue -idé er å gjøre atmosfæren i rommet luksuriøs og stilig. Det er derfor du trenger moderne møbler av høy kvalitet og utsøkt finpuss på rommet. Helhetsinntrykket fullføres når rommet har et skinnende utseende som bare perfekt orden og riktig materialvalg kan oppnå. Bruk tre- eller glassbord med blanke overflater og skinn og metall til stolene. Du kan bidra til å få designet til å se mer personlig ut med moderne veggdekorasjoner eller skulpturer. Rommet bør suppleres med en stor lampe eller lysekrone over spisebordet, som ser ut som et perfekt midtpunkt og skaper en romantisk opplyst atmosfære. Belysningen kan forbedres ytterligere med litt flere lamper gjemt i undertaket.

Ekstravagante spisestuemøbler av Modenese Gastone

ekstravagant spisestue av Modenese Gastone

Til slutt fargeskjemaet som brukes til ekstravagant spisestue må velges. Det kan være klassisk så vel som nøytralt eller fargerikt. For det første alternativet, bruk mange hvite og svarte elementer, og for det andre – en viss farge, helst varm og bruk de i forskjellige nyanser i rommet. For enda mer ekstravaganse kan du bruke to eller flere kontrastfarger.

av K.H. Christova

Ekstravagante gylne møbler fra AltaModa

ekstravagante møbler - Tiffany fra AltaModa

Ekstravagant samling av gylne møbler fra AltaModa

Ekstraordinær gyllen design - Tiffany av AltaModa

Ekstravagante møbler fra AltaModa også i rosa

ekstravagante rosa møbler - Tiffany av AltaModa

Ekstravagant spisesaldesign i svart med skinnende elementer

ekstravagant svart spisestue

ekstravagant design av spisestue i svart

Previous Post
Det moderne huset i Romania – C House by Parasite Studio
Next Post
Ren hvit stue og minimalisme – 20 moderne levende ideer