15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

4 luksushus i Los Angeles med flott utsikt

Luksushus Blue-Jay-Way-terrasse-om-natten-lys-i-byen

Det er alltid noe fascinerende og samtidig beroligende i en fantastisk utsikt som du kan nyte fra vinduene eller fra terrassen. McClean Design spesialiserer seg på nettopp det – å bruke det naturlige miljøet som et fokuspunkt. Designerteamet legger stor vekt på moderne estetikk og naturlige materialer i konstruksjonen, de prøver å lage store, åpne områder gjennom glass og undersøke den dynamiske innendørs / utendørs livsstilen. Er du allerede nysgjerrig? Ja, vi har også noen flotte Luksushus, det beviser det! Bli hos oss og nyt bildene!

Arkitekthuset McClean Design er basert i California og fokuserer på miljøvennlig bærekraftig designpraksis. De har mange års erfaring i Los Angeles og omegn og kan virkelig dekke alle kundenes behov. Arkitektene og designerne ved McClean Design søker alltid balansen mellom de naturlige forholdene i lokaliteten og preferansene til kundene sine. Denne prosessen er komplisert i de fleste tilfeller, men resultatene er spektakulære! Dette er virkelig fantastiske luksusboliger som dekker deres kunders behov!

 Luksushus realisert av McClean Design

luksushus-Blue-Jay-Way-view-pool-city-day

Blue Jay Way er et godt eksempel på den fantastiske innendørs / utendørs livsstilen som McClean-Design har skapt for sine kunder. Denne terrassen med fantastisk panoramautsikt over byen er utrolig, men designteamet har nøye satt på et baldakin for å beskytte mot den varme sommersolen eller et uventet regnskyll!

luksus-hjem-Blue-Jay-Way-patio-peis-natt-belysning

Her kan du nyte et rolig måltid ute eller bruke evighetsbassenget i utkanten av terrassen, med sittegrupper og en utendørs peis. Utendørslampene i det dekkede området gjentar mønsteret i taket i leiligheten, og gjør linjen mellom innvendig og utvendig uskarp.

luksushus-Blue-Jay-Way-balkong-glass-rekkverk-nattlys-by

I skumringen belyser de innfelte lysene terrassen og gir et personlig preg på dette uteområdet.

Luksushus Blue Jay Way Patio Peisbelysning

Blue Jay Way er designet på to like nivåer, de sosiale og private sonene er atskilt med en vannfunksjon. De to strukturene er omgitt av fortau og forbundet med en overbygd bro. Den overbygde broen fungerer også som en bilderamme for å rette blikket inn i det fjerne og gjøre utsikten godt synlig.

Luksushus Blue-Jay-Way-kjøkken-kjøkken-øy-hvit-svart

Siden kundene ikke bare liker vakker utsikt og dynamisk utendørs livsstil, har McClean Design heller ikke glemt innendørsområdene. Kjøkkenet er et fantastisk eksempel på et moderne kjøkken som enhver kokk bare kan drømme om. Her har du en overflod av lagringsalternativer og forberedelsesområder. De hvite skapene og den lyse kjøkkenøya står i sterk kontrast til de mørke treskapene på veggene. De rene linjene på hele møblene brytes av de mykt polstrede seksjonene på stolene. Det er en historie om kontrasterende overflater, men når en kokk er på kjøkkenet, er det også et flott sted å bo lenge.

 Luksushusene nyter fortryllende utsikt

luksus-hus-Hollywood-Hills-Hjem-fasade-lav-hekker-stracher

Hollywood Hills Home er et annet eksempel på et designhus som McClean designet. På kvelden tilbyr huset en fantastisk panoramautsikt over den glitrende byen nedenfor. Siden huset ligger veldig nær gaten, tegnet arkitektene en privat, rolig fasade mot gaten, bare med en liten stripe vegetasjon som er lett å vedlikeholde. Strategisk rettet de landskapsbelysningen mot bakgrunnen for å vise bygningens vindusløse vegger.

luksus-hjem-Hollywood-Hills-Home-pool-patio-glass

En liten plen er plassert mellom huset og bassenget og gir et friskt, grønt preg her.

luksus-hus-hollywood-åser-hjem-utsikt-byen-evighetsbasseng-terrasse

Det grønne på plenen og det blå i bassenget skaper en moderne geo -stil – fargeeffekt når det observeres fra terrassen og innendørs.

luksus-hjem-Hollywood-Hills-Hjem-bio-etanol-peis-uteplass-solsenger

Geostilen videreføres her med gasspeisen. Peisen er i en rektangulær boks med sidehyller brede nok til å sitte på eller plassere en drink eller tallerken. Denne terrassen gjør det ekstremt vanskelig for huseiere å tilbringe lange perioder inne!

luksus-hus-Hollywood-Hills-Hjem-stue-møbler-hvite dekker

Ettersom det ser rolig og avslappet ut, gjelder det samme for estetikken inni. Den sosiale sonen er omgitt på to sider av gulv-til-tak-glass, og salongbordet har samme effekt som utendørs peisen. Det bør skape et sted i interiøret for møter med familie og venner, hvor du kan sosialisere og nyte det koselige livet i en intim krets.

luksushus-Hollywood-Hills-Hjem-by-lys-tre-solsenger-evighetsbasseng

For et nydelig sted å nyte solnedgangen, hvilken fin måte å se dagen komme til en slutt!

luksus-hus-solnedgang-stripe-inngang-trappelys-glassdører

Sunset Strip House – som navnet antyder – den er plassert slik at du fullt ut kan nyte solnedgangen herfra. Huset tilbyr en fantastisk utsikt ikke bare over byen, men også over havet. Dens evighetsbasseng er forbindelsen til sjøen, og byen er omgjort til en øy mellom de to. Det er som en surrealistisk visjon av moderne kunst.

Luksushus solnedgang-stripe-natt-by-lys-uendelig-basseng-skulptur

Du kommer inn i Sunset Strip House som om du gikk inn i en park. Store, polerte brostein, atskilt av gress, leder deg nedover stien til de opplyste trappene, og derfra til en dyp og bred veranda. Her har du nå noen få alternativer: Du kan fortsette gjennom inngangsdøren, eller du kan ta fortauet tilbake. Men du foretrekker kanskje å se på den reflekterende vannfunksjonen til høyre en stund til?

luksus-hus-solnedgang-strip-basseng-belysning-gulv til tak-vinduer

Refleksjonen i vannet understrekes av de bleke venene i de mørke marmorplatene.

Luxury Homes Sunset Strip Living Area Bildevinduer

Den samme marmoren er et blikkfang på den sosiale sonen!

Luksushus Sunset-Strip-terrasse-åpen-peis-stor-sofa

Sunset Strip House er en to-etasjers bygning med en sosial sone på hovednivå, da det er en bedre forbindelse til utenforområdet. De private sonene er ovenpå, og de er helt glasserte, så det spiller ingen rolle hvor du er, utsikten er med deg overalt!

Luxury-Homes -Tananger-landskapsarbeid-hvite-trinn-plater

Tananger hus har også store, polerte brostein separert av gress. Her ser vi også mye veggbekledning med marmor, den ene er spesielt merkbar, denne i mørk marmor med bleke årer. Alt i huset til Tananger er bare hvitt og grått. Til og med stålskulpturen er grå, noe som utfyller marmorbakgrunnen.

luksus-hus-Tananger-innredning-hvit-grå-høyglans-overflater

Den samme fargepaletten kan sees i interiøret i Tananger House. De rent hvite bjelkene er flankert av hvite og rustfrie barstoler, og sofaer i samme dype grå farge som marmorplatene matcher veggene når det gjelder farge.

Luksushus Tananger-evighetsbasseng-terrasse-solsenger

Ute på terrassen er det eneste stedet der mer farge tilføres ved evighetsbassenget. I tillegg kan du se byen og havet, så vel som den blå himmelen over! En fortryllende utsikt!

Luksushus -tananger-uendelig-basseng-skyvedør-soverom

Arkitekter og designere fra McClean Design har plassert hovedsuiten av Tananger i den andre enden av huset, for eksempel atskilt og likevel koblet til de sosiale sonene. Men alle lokalene er bare noen få meter fra evighetsbassenget, så det er alltid en glede å svømme en stund om morgenen eller kvelden.

Luksus-boliger-Tananger-soverom-panorama-skyvedører

Huseierne kan også se sin favorittfilm mens de svømmer eller se et spennende sportsarrangement på førsteklasses TV utenfor.

Luksushus -Tananger-soverom-utsikt-om natten

Om natten, når bassenglyset lyser turkis, blir dette til et herlig sted for søte drømmer.

McClean design

Previous Post
Det moderne huset i Romania – C House by Parasite Studio
Next Post
Ren hvit stue og minimalisme – 20 moderne levende ideer