15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Valg av gulv – laminat, parkett eller kork?

Design av laminatgulv

Vi sammenligner tre forskjellige typer gulv og hjelper deg med det Valg av gulv – Laminat, parkett eller kork – hva er de karakteristiske egenskapene til hvert materiale og hvilke detaljer hver av disse gulvbeleggene har med det, kan du finne ut nedenfor.

Valg av gulv – laminat

Mørkt gulv, tre-look laminat Keindl

Den kjente produsenten Keindl presenterte nylig sitt konsept for de forskjellige gulvbeleggene. Selskapet ble grunnlagt i 1897 og har over 100 års erfaring innen gulvbelegg. De konsentrerer produktsortimentet om naturlige materialer. Samlingen er delt inn i tre – laminat, tre og kork er tilgjengelig. Av Valg av gulv – Laminat har en stor fordel – det tilbys i forskjellige fargevalg og design, og kan etterligne den naturlige fargen på tre. Fra rustikke til naturlige varme trefarger til ekstravagante kombinasjoner – laminat er mangfoldig og ganske billig. Uansett trenger den mer mat og kan i utgangspunktet holde mindre enn et tregulv.

Valg av gulv – parkett og kork

interessant gulvdesign Keindl

 Av Valg av gulv – Parkett eller tregulv fra Keindl er utstyrt med en gulvbase i flere lag, noe som garanterer en lang levetid på produktet. Praktisk og vakkert, i naturlige farger og med en eksotisk ettersmak i design, er tregulvet perfekt for stuen eller soverommet. På kjøkkenet er det bedre å bruke fliser med treutseende – vann helles og skylles veldig ofte der, og dette kan skade parketten. Alle som velger tregulv for gangen kan ha nytte av den gode isolasjonen – veldig ofte er gangen ikke oppvarmet, og derfor er denne egenskapen til naturlig tre viktig. Korkgulv er ikke bare trendy i det siste – de er spesielt populære og høyt verdsatt på grunn av deres isolerende egenskaper. Kork anbefales som et materiale for allergikere – anti -alger og uten absorpsjon av støv har materialet mange fordeler. Keindl -designerne har gitt dette materialet et moderne utseende – perfekt for ethvert interiør. Nyt den brede Keindl -kolleksjonen og dens mange originale designideer!

Gulv til barnerom

Interessant laminert barnerom

Tregulv i stua

moderne tregulv stue design

Parkett – interessant fargevalg

Parkett i flere farger

Romantisk rosa mønster

Korkgulvmønster-beige-rosa

Klassisk gulv

Tregulv-moderne

Rustikt tregulv

rustikk tregulvside

Naturfarge og skrift – ny Keindl -samling

Tregulvbutikk interessant

Gulv med mønstre

moderne gulvnummer

Laminat eller tre til stuen?

lys laminat stue peis

Piratmønster

Korkgulv piratmotiver

Rød parkett

flerfarget parkett-rød-beige

Interessant gulv

Kork gulvmønster

Mørkt gulv

Parkett - naturlig design

Previous Post
Det moderne huset i Romania – C House by Parasite Studio
Next Post
Sminketips for øyne-trylle frem naturlig sminke