15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Dørhåndtak i rustfritt stål – design en glamorøs inngang til huset

Metallåsdesignterning

Av Dørhåndtak i rustfritt stål er det vanlige og praktiske valget for inngangsdøren. Men effekten av denne detaljen er ofte undervurdert. Studioforma designteam har bevist nøyaktig det motsatte – at dørhåndtaket kan sette aksenter og dekorere inngangen til huset.

Dørhåndtak i rustfritt stål for den moderne inngangsdøren

Dørhåndtak i metallkonstruksjon

Av Dørhåndtak i rustfritt stål av selskapet Studioformat er en del av møbelsamlingen din. Designstudioet har også presentert to modeller av dørhåndtak. Vårt absolutte favorittverk forblir omrisset. Den arkitektoniske konstruksjonen er preget av klare linjer og rektangulære former. Arkitekter prøvde å komme opp med et design som ville passe enhver moderne dør og samtidig være preget av en effektiv minimalistisk konstruksjon. Dørhåndtaket er preget av enkle geometriske former – terningen er fokuset og definerer hele konseptet. Kombinasjonen mellom dørhåndtaket og låsen ser enkel, men veldig effektiv ut. Outline er egnet for både glass- og tre- eller metalldører. minimalistiske hjem vil garantert dra nytte av designet.

Dørhåndtak i rustfritt stål med et arkitektonisk utseende

Inngangsdørhåndtak i rustfritt stål

Designerne Miriam Vazquez og Alex Leuzinger jobbet sammen om flere prosjekter og fant ut at deres samarbeid resulterte i kreative design og arkitektoniske design. Du grunnla studioforma arkitektkontor i Zürich og har gledet deg til å øke populariteten og populariteten siden den gang. Møbelkolleksjonen hennes inneholder flere modeller av dørhåndtak, hyllesystemer av tre, moderne bord, stoler og matchende lamper. De har allerede en mengde erfaring innen interiørdesign og finner alltid en balanse mellom stilig utseende og funksjonalitet. Koblingselementet i produktlinjen er den geometriske formen. Innovativt, veldig interessant og stilig – slik kan merkets møbler og hjemmetilbehør beskrives.

minimalistisk dørhåndtak

Husinngang rustfritt stål dørhåndtak design

Kubeformen preger designet

Design inngang i betongvegghus

Finnes også i gylden farge

Inngangsdørlås dørhåndtak design

Design en stilig inngang til hjemmet ditt

Rustfritt stål minimalistisk dørhus inngang

Previous Post
De beste ideene for svart -hvite stuer
Next Post
Innred en liten leilighet i skandinavisk stil