15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Mørke farger og forskjellige teksturer preger denne leiligheten i St. Petersburg

mørke farger teksturer stue sofa sofa teppe

Dype, mørke farger, forskjellige teksturer og en koselig atmosfære preger denne leiligheten i St. Petersburg, Russland. Prosjektet ble designet av INT2architecture i 2016 og fullført i 2017. Den moderne leiligheten ligger i sentrum av byen i toppetasjen i en gammel bygning fra begynnelsen av 1800 -tallet. Huset ble opprinnelig bygget i eklektisk stil og har blitt ombygd av flere arkitekter over tid.

anheng lampe møbler møbler mørke farger sofa stoler stue

Hovedmålet med dette prosjektet var å skape mest mulig funksjonell plass for kortsiktige opphold på 4-5 personer. Resultatet av ambisjonene til arkitekter og interiørdesignere er en komfortabel leilighet som ligner en hotellsuite. Leiligheten strekker seg til 215 kvadratmeter og huser en stue, to soverom med to bad, kjøkken, arbeidsrom, vaskerom og dampbad.

mørk veggfarge grå tremøbler stue taklampe

Ideen om å kombinere mørke farger på vegger og tak med forskjellige teksturer er en del av hovedkonseptet til den moderne leiligheten i St. Petersburg. De dype fargene ble brukt målrettet og smart kombinert med materialer og lys, slik at et fantastisk vakkert interiør ble skapt. De mørke fargene brun, grå og grønn ble dyktig kombinert med forskjellige trekonstruksjoner, granitt og sementfliser.

mørke farger på vegger takgulv kjøkkenkrok

Den dype blågrå og grønne ble brukt som veggfarge på begge badene, hvor de perfekt fremhever de lyse servantene i tre. Kremfargene på flisgulvet og det ovale, frittstående badekaret i hvitt skaper en fin kontrast og gir rommet stil og eleganse. Soverommene og stuen er stort sett holdt i lyse farger.

mørke farger veggbygning spisestue kjøkkenkrok peis tre

I stua ble det tatt en beslutning om møbler i mørke farger, som kommer til sin rett foran den hvite veggen og sørger for en ensartet stil. Valget av interiørmøbler for studien falt også på den samme fargemateriale-kombinasjonen. Veggene i dette rommet er malt de samme mørkegrå med en blå støping. Det lyse parkettgulvet og det hvite taket åpner det smale rommet og sørger for at rommet ikke virker trangt og overveldende. Mørkt tre dekker gulvet, frontveggen og taket over kjøkkenet og skiller på denne måten kokeplassen fra den lyse, nøytrale fargen. En peis skaper en spesielt koselig og varm atmosfære i den åpne stuen.

stue peis bord stoler mørke farger tekstur

granitt bordstoler stoffdeksel sennep farge lyst tre

vegghylle bord stoler lenestoler sofa teppe parkett

runde alkove karnappvindu lese hjørne ende bord stol soverom

soverom nøytral farge parkett på gulv TV kommode

grå teppe vegg farge hvit garderobe soverom

soverom hvit veggmaling seng teppebelagt gulv

bad sement fliser grå beige forfengelighet tre

mørk veggfarge bad frittstående badekarstige

bad toalett flislagt gulv speil liten vask

* Du kan finne flere INT2arkitekturprosjekter her

Previous Post
De beste ideene for svart -hvite stuer
Next Post
Design av et bad laget av tre – ideer for rustikke baderomsmøbler