15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne pendellamper kombinerer funksjonalitet og estetikk

Designet av Norm Architects

moderne belysning stue

Designstudioet Norm fra København har utviklet et tverrfaglig design som passer for industriell, kommersiell og moderne arkitektur. Det unge selskapet ble grunnlagt i 2008 av arkitektene Kasper Ronn og Jonas Bjerre Poulsen. Bare noen få år senere etablerte designerkontoret seg takket være sin individuelle stil. Ifølge deres filosofi skal et produkt være preget av estetikk og funksjonalitet. Med kreativitet, passende materialer og godt utførelse har du brakt nyttige, vakre og inspirerende produkter til markedet.

Moderne taklampe med et originalt design

moderne-anheng-lys-minimalistisk-design

‘Mass Light’ er navnet på deres nye moderne taklamper. Designet kombinerer flere sfæriske former i en ensartet struktur, som er koblet til en marmorlampeholder og henger på lange svarte kabler. På denne måten ble en spennende kombinasjon av tradisjon og modernitet skapt – det minimalistiske utseendet kombineres med materialet marmor fra klassisk arkitektur.

Elegant pendellampe med marmorlampeholder

Taklampe moderne design

Gatelyktene som arkitektene så i byer som Barcelona, ​​Paris eller New York tjente som inspirasjon for deres design. Så du har den tradisjonelle gatebelysningen i en moderne Taklampe konvertert til stue. Marmoren er kanskje ikke det tradisjonelle valget for moderne belysning, men den spiller en stor rolle her og gir designet et varmere utseende. Det hvite glasset står i kontrast til den mørke marmoren og den svarte kabelen.

Sluttresultatet fascinerer med sin kontrasterende og glitrende konstruksjon, som skiller seg ut med et elegant design. På kundens forespørsel er denne moderne belysningen tilgjengelig i to versjoner – som konstruksjon eller som individuelle sfæriske pendellamper. de Taklampe tiltrekke alles oppmerksomhet og er veldig egnet for det moderne interiøret.

Av K.H. Christova

små hvite pendellamper

elegant belysning med et stilig design

originale-anheng-lys-moderne-design

Lampeholder i marmor

moderne pendellampe i marmor

hvite moderne lamper

moderne taklamper i marmor

moderne belysning – skisse

moderne hengende lysskisse

moderne pendellamper – design av Norm Architektur

Anheng lyser standard arkitektur

Previous Post
De beste ideene for svart -hvite stuer
Next Post
Innred en liten leilighet i skandinavisk stil