15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

HM leilighet i Wien – utmerket luksusdesign av Destilat

kjøkken øy spisebord hvite stoler parkett tak design gardiner

Vi vil at du skal ha en elegant HM leilighet i Wien som er designet av Destilat. Dette er en gammel wiensk leilighet med et areal på 130 m². Eieren ønsket et design som ikke endrer det typiske utseendet på den gamle bygningen, men er integrert i de moderne møblene.

HM leilighet i Wien – kjøkken og spisestue

leilighet kjøkken tregulv spisestue lounger tak

Som et resultat ble kjøkkenet til HM leilighet i Wien innebygd i stuen for å få et ekstra rom som nå skal fungere som et barnerom. Det spesielle med dette rommet er at det gir utsikt over den indre gårdsplassen. Videre, her og i noen andre områder, har gulvet av sementfliser blitt eksponert, slik at rommet får noen fargeaksenter som er veldig velkomne i den ellers monokrome innredningen. En del av det tilstøtende, tidligere badet ble også lagt til barnerommet. Dette skapte en nisje i veggen som nå kan brukes perfekt til sengen, og gir mer handlingsrom. Resten av det tidligere badet på HM leilighet i Wien fungerer nå som gjestetoalett.

HM leilighet i Wien – barnerommet med sementfliser

barneromshylle leilighet wien teppe sementfliser taklampe

Til det nye badet på HM leilighet i Wien For å designe ble det tidligere inngangspartiet brukt. Dette hadde også en garderobe, slik at det var nok plass til å bygge det store badet, som ligner en velvære -oase. Flislim ble brukt til å dekorere vegger, gulv og badekar, som var smart bygget inn i en veggnisje, noe som gir badet et mykt og smidig utseende.

På badet i wienerleiligheten ligger badekaret i en veggnisje

bad leilighet vask badekar badekar flis selvklebende dusj

Badstuen, som lover avslappende stunder, er også gjemt bak den store speilveggen. Hva i det nye badet på HM leilighet i Wien også Det som umiddelbart merkes er at den nye gangen ikke er atskilt fra badet med vegg og dør. I stedet er det et gardin som kan trekkes om nødvendig.

Leilighet uten dør – badet er atskilt fra gangen med et gardin

bad gardin design naturlig utseende moderne vienna gammel bygning

Soverommet til HM leilighet i Wien beholdt igjen parkettgulvet, men ble forlenget med et lite tilstøtende rom. På denne måten ble de innebygde garderobene laget, som i likhet med badet kan dekkes av gardiner som strekker seg fra taket til gulvet.

Leilighet i Wien med et moderne soverom

gammel bygning leilighet wien seng teppe grå tregulv

Når det gjelder møblene i HM leilighet i Wien Når det gjelder bekymringer, ble disse delvis valgt i henhold til designen til kunden selv. Taklampene, som er plassert over spisebordet og i barnerommet, er designet av kundens kone. Andre møbler kommer fra designerkolleksjonen. Slik er for eksempel “Camouflage” kjøkkenet laget av sementfiber, samt spisebordet “4tothefloor” av massivt tre.

Moderne hvitt kjøkken i HM -leiligheten i Wien

leilighet kjøkken hvitt spisebord spisestue parkett teppe

 Gammel leilighet med vakre ornamenter i taket

gammel bygning kjøkken moderne spisestue stue kjøkkenbenk bilder

 HM leilighet med enkel stue

hm leilighet i vienna stue sofa grå veggmaleri

Den enkle designen som vises i hele leiligheten støttes av farger i naturlige toner. Disse inkluderer gråtoner som kan finnes på soverommet, på sofaen, på teppet på barnerommet og gardinene, samt forskjellige nyanser av fargen beige. Dette gjenspeiles spesielt på badet. Ellers har veggene en helt hvit farge. Tregulvet av parkett og noen tepper i en koselig beige tone gir varme aksenter.

HM leilighet med badstue bak speildører

leilighet wien bad vaske badstue speil

Badet på HM -leiligheten i Wien kan komme inn fra gangen og soverommet

leilighet bad bad tepper speilet dør badekar servant beige

Utsikt fra inngangsdøren til gangen

hm leilighet i wien gangdør hvit parkett

  Gardinene i gangen kan trekkes

hm leilighet i vienna parkett hall gardin inngangsdør

Planløsningen for HM -leiligheten i Wien

hm leilighet i vienna planløsning

Et design av Destillat.

Previous Post
De beste ideene for svart -hvite stuer
Next Post
Innred en liten leilighet i skandinavisk stil