15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Stue møbler – designideer

stor hvit hjørnesofa stue møbler

For at stua skal se moderne og koselig ut, trenger den den rette Stue møbler. Vi presenterer deg de grunnleggende typer møbler og tilbyr deg noen spennende designideer. Hver stue trenger den riktige sofaen – dette møbelet er en uunnværlig del av interiøret. Det tilbyr koselige sittegrupper for beboere og deres gjester og kan utføre mange funksjoner. Det kan også sette aksenter og tjene som dekorasjon.

Moderne sofa stue møbler

liten-moderne-sofa-hvit-stue-design

Sofa i stua for en liten leilighet. Det er mindre enn vanlig og er nok for en eller maks to personer. Den hvite fargen får møbelet til å se større ut. Kombinert med et lite salongbord og TV, og du har skapt et koselig interiør. Den enkle konstruksjonen kompenseres av fine stoffer, for det meste skinn.

TV -skap og sofa – stuemøbler

luksuriøst brunt sofasett TV skap stue

En stor hjørnesofa eller et komfortabelt sofasett i kombinasjon med en TV er en garanti for mange hyggelige kvelder med venner, hvor du kan se en fotballkamp eller ditt favoritt TV -program. Passende Stue møbler For større rom er disse komfortable skinnsofaene hvor alle venner kan finne et sete.

Ryggløs sofa – komfortable stuemøbler

moderne-sofa-svart-skinn-møbler-stue

 Ikke bare det – de store sofaene er også praktiske og tar mindre plass sammenlignet med lenestoler og stoler. Komfortabelt og praktisk – skinn er vanligvis enkelt å rengjøre og det ser alltid bra ut. Klassisk moderne sofaer har en firkantet form og en enkel design.

Halvsirkelformet sofa med osmannisk bord – koselig og praktisk

beige halvcirkelformet sofa osmannisk bord

Moderne og behagelig er ordene som beskriver dette designet. Den halvcirkelformede sofaen ser veldig attraktiv ut. Kombiner disse Stue møbler  med det matchende ottomanske salongbordet og dekorér rommet med grønne planter eller legg fargede puter på sofaen.

Lenestol til stua

koselig-brunt-skinn-lenestol-moderne-stue

hvit lenestol i klassisk stil

Velg den matchende lenestolen med stoffdeksel, hvis farge vil passe til det generelle fargeskjemaet. Størrelse Stue møbler tiltrekker seg vanligvis alles oppmerksomhet, så lenestolen bør velges med stor forsiktighet. Lenestoler i skinn er tilgjengelig som tilleggsutstyr på markedet.

Moderne lenestol i svart og hvitt skinn

lenestol i svart-hvitt-puristisk skinn

moderne rød lenestol med minimalistisk design

moderne-rød-lenestol-stue interiør

Previous Post
De beste ideene for svart -hvite stuer
Next Post
Innred en liten leilighet i skandinavisk stil