15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kjøkkenøy med sofa – en funksjonell innredningside for kjøkkenet

kjøkken øy med sofa svart skinnmarmor

Designene på møbler er utrolig forskjellige. Og designerne fortsetter å komme med nye, interessante og funksjonelle ideer som de forbløffer potensielle kunder med. Med dette i bakhodet, vil vi introdusere deg for et ekstremt interessant kjøkken som en møbleringside, den ene Kjøkkenøy med sofa eier.

Kjøkkenøy med svart skinnsofa og gule puter

kjøkken øy med sofa skinn svart kasteputer grønn

Den effektive kjøkkenøya med sofa er ikke bare et ekte blikkfang, den har også sin praktiske side. Det er det perfekte valget for små leiligheter der kjøkkenet ligger midt i stua og det ikke er mye plass til kjøkkenskap, spisestue eller en stor sofa. Men kjøkkenet kombinerer alt i ett og er en så flott løsning for å spare plass. Men dette kjøkkenet er også veldig godt egnet som praktisk blikkfang.

Kjøkkenøy med sofa – kjøkken i elegant høyglans i svart

kjøkken høyglans sofa svart fliser hvit grå

Designet kommer fra The Myers Touch. Kundens ønske var et kjøkken hvor man kunne se ut i hagen. Samtidig bør den også passe inn i resten av den eldre delen av huset, men også ha et visst skille fra den moderne. Resultatet er et kjøkken som har en kjøkkenøy med sofa og et lyst flisegulv som matcher eikegulvet på gangen. Selve kjøkkenet er laget av moderne høyglanset svart, mens apparatene er fra Miele og Gaggenau.

Kjøkkenet og øya med moderne design

kjøkkenøy med sofa høyglansede svarte blomster vase marmor

Nå kan eierne nyte hagen med hele familien eller med venner fra kjøkkenøya med sofa, mens de spiser middag på den innebygde skinnsofaen. Takket være de mange og store vinduene på kjøkkenet, kan du se hagen fra hvor som helst på kjøkkenet.

Kjøkken med moderne hvitevarer og lyst flisgulv

kjøkken moderne øy kjøleskap metall høyglans

Designidé fra Myers Touch.

Previous Post
De beste ideene for svart -hvite stuer
Next Post
Design av et bad laget av tre – ideer for rustikke baderomsmøbler