15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne belysning kombinerer kunst og teknologi i ett

Design belysningssystem metall LED -lys

Fragiles -prosjektet omdefinerer begrepet kunst. de moderne belysning kombinerer skulptur og høyteknologisk lys på en innovativ måte.

Moderne belysning med et skulpturelt utseende

Belysning innfelt lys moderne husdekorasjon

I dag er det moderne belysning mye mer enn et tillegg til interiøret. Den har et skulpturelt utseende og brukes ofte som dekorasjon i interiøret. Med forståelse for denne nye funksjonen designet designeren Davide Giulio Aquini en gulvlampe av sement og metall. En metallramme med innebygde LED-lys er koblet til figurer laget av sement. Å lage figurene er en veldig enkel prosess – ballonger er dekket med sement. Designeren venter på at sementen tørker og sprer deretter ballongene. Resultatet er effektive, unike skulpturer. Deretter integrerer designeren LED -lys på gulvet i hver skulptur og belyser interiøret. Sluttresultatet – rett og slett fascinerende!

Moderne sement- og metallbelysning

Lampe laget av italiensk betongmetall

Med kreativ bruk av sement ønsket designeren å kontrastere materialets skjørhet med metallets stabilitet. Lysene av høy kvalitet er laget i Italia og er en del av den unge designerens kolleksjon. Davide Giulio Aquini startet sin karriere som møbeldesigner. Møblene hans var opprinnelig laget av tre. Med et moderne utseende og fargetoner, etablerte italieneren seg raskt som et navn i møbelverdenen. Over tid begynte han å eksperimentere med forskjellige former og materialer. Derfor kan kombinasjoner av metall og tre ses oftere og oftere i samlingene hans. Det startet for noen år siden, moderne belysning for private boliger. Påvirket av den minimalistiske innredningsstilen bestemte han seg for å bygge en gulvlampe av uvanlige materialer. Slik ble designet / på tysk – de skjøre lampene /. Du finner flere bilder i bildegalleriet nedenfor.

Moderne lampe med metallramme

Skjør samling fra italienske produsenter

Små sprekker og støt får skulpturene til å se ultramoderne ut

Skulpturdekorasjon italiensk design

Moderne skulptur – detaljer

Lyssystem betong detalj aksent

Sluttresultatet – sementskulpturer

Belysningskunstform skulptur sement

Designerbelysning fra Italia

Belysning eggeskall betong hvit farge

Sluttresultatet – italiensk designerbelysning

Skinn gulvlampe betong metall

Gulvlampe fra Davide Aquini

Belysningslampe metall LED innfelte lamper

Previous Post
De beste ideene for svart -hvite stuer
Next Post
Innred en liten leilighet i skandinavisk stil