15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Veggdekaler -ordtak – interessante ideer avhengig av rommet

Veggdekal-ordtak-stue-idé-svart-skrift

Veggdekaler er veldig populære akkurat nå og brukes i økende grad til å dekorere veggene. Og ikke uten grunn heller. De gir en fantastisk aksent til hvert rom og legger til et interessant tillegg til innredningen i rommet. Et veggklistremerke trenger ikke nødvendigvis bare å bestå av motiver. Det finnes også effektive Ordtak til veggdekaler, som enten er innbydende eller skal være morsomme eller har som mål å formidle et bestemt budskap til leseren. Det er matchende veggdekaler -ordtak for alle rom i leiligheten, og i denne artikkelen vil vi gi deg noen interessante eksempler, avhengig av rommet.

Veggdekorasjoner til kjøkkenet

Foto: www.wall-art-design.de

Veggdekal-ordtak kjøkken-idé-kaffe-kjærlighet

Veggdekaler -ordtak til kjøkkenet kan for eksempel velges på en slik måte at de gir appetitt. Eller du bare ønsker “god appetitt” på forskjellige språk. La fantasien løpe løpsk! Hvis du har en spisestue, kan du legge slike ord der også. Her er noen eksempler:

Veggdekal-ordtak -kueche-idee-engelsk

Veggdekal -ordtak for soverommet

vegg-dekal-ordtak-soverom-oransje-vegg

Bilde: www.wall-art-design.de

I dette rommet skal selvfølgelig ordtaket ha noe med søvn å gjøre. Men temaet “kjærlighet” er også veldig egnet. Siden soverommet vanligvis ikke er beregnet for utenforstående, kan personlige meldinger også velges for veggdekaler. Det er mange interessante alternativer for sene stiger eller elskere.

veggdekal sitater soverom-alltid-kyss-meg-god natt

Korridoren

vegg-dekal-ordtak-hall-velkommen-gjester

Ta imot gjestene dine med et effektivt ordtak på veggen, eller si farvel til dem med et klokt budskap. Uansett vil gjestene dine bli imponert.

Stuen

veggdekal-ordtak-stue-marilyn-monroe

Kloke veggklistremerker som har et bestemt budskap og som dyrker den innenlandske velsignelsen, er også egnet for stuen. Kom med et interessant ordtak eller velg ett av følgende:

Barnehagen

Veggdekal-sitater, baby room-winnie-the-pooh-quote

For barnerommet kan du velge veggdekaler som gjenspeiler gledene et barn tar med seg. Eller du kan sitere noen linjer fra et barnerim. En annen god idé er å sette barnets navn på veggen i tillegg til dette.

Veggdekal-ordtak-babyrom-barneseng

Veggdekal-ordtak-babyrom-skytsengel-baby seng

Foto: www.wall-art-design.de

Badet

vegg-dekaler-ordtak-bad-dekor-ideer

Gjør badet enda mer avslappende med et meningsfullt ordtak mens du tar et hyggelig bad. Er du singel? Da kan du også finne på noe morsomt. Eksempler på veggdekaler som sier baderom finner du her:

vegg-dekal-ordtak-bad-blå-skriving-velvære-oase

veggdekal-ordtak-bad-skjønnhetssone-blomst

Bilder: www.wall-art-design.de

Previous Post
De beste ideene for svart -hvite stuer
Next Post
Innred en liten leilighet i skandinavisk stil