15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Forbedre forlengelsesveggen – dekorere ideer for mer pepp og stil

Beautify forlengelsesvegg dekorativ film krydder ideen

Siden stuen er sentrum for familielivet og mesteparten av tiden blir brukt der, er det viktig at den utstråler en hyggelig atmosfære. Hvis du har eldre møbler du ikke lenger synes er så vakker, kan du krydre det selv. Fordi du ikke alltid har mulighet til å kjøpe nye møbler. Men selv med nye møbler du nylig har anskaffet, kan du smart legge til interessante aksenter eller skjule skadede områder. I dag vil vi vise deg hvordan du gjør Forskjønne forlengelsesveggen og dekorere det pent uten mye innsats og penger.

 Forskjønne forlengelsesveggen – male de gamle frontene på nytt

Forskjønne forlengelsesveggen maling rosa skapdører i tre

Du vil bli overrasket over forskjellen en enkel malingsjobb kan gjøre. Så hvis det er for godt for deg å overlate den gamle veggenheten til det store avfallet, er dette en måte å bringe den på nytt. Eller i det minste nesten … Uansett vil du motta et antikt smykke. Du kan bruke en gjennomsiktig lakk til dette, eller du kan velge en ny, mørkere nyanse.

Hvis du er maler, kan du legge skjønne blomstermønstre eller hva du ellers kan tenke deg på forlengelsesveggen. Det er ingen grenser for fantasien din. Du vil bli overrasket over resultatet!

Forskjønne forlengelsesveggen – veggtatoveringer gir rommet karakter

Veggdekorasjoner for vegg for å krydre fargen på den gamle veggenheten

Er maleri for komplekst for deg? Og har du ingen følelse av å male? Da kan vi roe deg ned med en annen variant. Se deg om etter tatoveringer som passer din smak, og fest dem på den gamle forlengelsesveggen. Fordi de stadig populære veggtatoveringene bare passer til veggen, som navnet antyder. Alt du trenger å være oppmerksom på her er at overflaten er fri for fett og støv, slik at tatoveringen også lett kan sitte fast. Hvis du har et design med smale og små elementer, bør du også passe på å ikke rive dem ved et uhell.

Veggklistremerket er en god idé hvis du er fornøyd med den generelle tilstanden, fargen og mønsteret på forlengelsesveggen. Ellers kan du også bruke følgende idé på forhånd.

Forskjønne forlengelsesveggen – selvklebende dekorativ film

Tilbyggsvegg Ommaling av trefronter Ideer

En dekorativ film er egnet for større områder og kan endre hvert møbel fra grunnen. Du trenger ikke å holde deg til bare en farge. Du har også muligheten til å kombinere flere farger med hverandre for å angi fargeaksenter. Så hvis du finner en hvit forlengelsesvegg for slett, kan du markere noen av skapdørene med hvilken som helst farge.

Å holde det på er heller ikke så vanskelig. Det er mange guider på Internett, inkludert videoer. Du kan også få trinnene forklart for deg i butikken der du kjøper filmen. Du trenger en klut for å tørke bort blemmer. Hvis du ikke stoler på dine evner, kan du også søke hjelp fra noen som har erfaring.

Lys opp forlengelsesveggen

Forbedre forlengelsesveggen Monter glassdøren Installer LED -belysningen

Alle vet effekten av god belysning. I stua bør dette skape en koselig og rolig atmosfære der du kan føle deg komfortabel etter en hard arbeidsdag. Du kan også bruke belysning til å forskjønne en gammel (men også ny) forlengelsesvegg. Å eie disse utstillingsvinduene, kan du markere dem med LED -lys. Men du kan også bruke effektiv belysning til å markere området bak fjernsynet, for eksempel.

Å redesigne eller dekorere en skjøtevegg kan være en veldig morsom opplevelse som hele familien kan ta del i. Ta en dag eller to og planlegg sammen med partneren din eller barna. Tross alt skulle alle i familien like den gamle påbyggveggen til slutt. Meninger er viktige her. Uansett hvilken variant du velger å pynte, ønsker vi deg selvsagt masse suksess og et tilfredsstillende resultat.

Den gamle veggenheten kan knapt sees – her er frontene dekket med høyglanset folie

Forskjønne forlengelsesvegger LED -belysning Glass har et moderne utseende

 Moderne versjon av den klassiske veggenheten – med belysning

Forskjønne forlengelsesvegg med farge krydre den gamle veggenheten

 Stilige høyglanserte skapdører – mal om den gamle veggenheten

Forskjønne skjøtevegger Vaser tilbehør gir et snev

Hvis den gamle ensfargede veggenheten ser kjedelig ut, kan du pynte på forlengelsesveggen med en aksentfarge

Tilleggsvegg pynt ideer med hvit, mørk maling

 Moderne veggenhet med høyglansede fronter

Tilleggsvegg pynter gamle veggenheter, maler ideer

Tilleggsvegger pynter blå aksenter med maling

Vegghyller i tillegg maler ideer hvitt høyglans

Forskjønne forlengelsesveggen Ommaling av tremøbler

Tilleggsvegger pynter gamle veggenheter med levende ideer

Previous Post
De beste ideene for svart -hvite stuer
Next Post
Innred en liten leilighet i skandinavisk stil