15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

De beste ideene for svart -hvite stuer

sorte og hvite møbler stue

De minimalistiske interiørdesignerne liker å bruke et svart -hvitt fargevalg som grunnlag for interiøret. Noen ganger som gulv, noen ganger som veggdekorasjon – svart -hvite kombinasjoner finnes i nesten alle kataloger. Disse fargene ser aldri kjedelige ut og får designet til å se mer spennende ut. Hvis du ikke kan bestemme fargene i stua, er et minimalistisk svart -hvitt interiør alltid en elegant og praktisk løsning. Svart og hvit stue er alltid inne og tilbyr mange alternativer for dekorasjon

Svart og hvit stue i minimalistisk stil

svart og hvit stue

Vi viser deg de beste designene for svart og hvit stue i en minimalistisk stil, og kanskje du kan finne en idé som passer ditt hjem. De er praktiske og kan passe både i huset og i leiligheten. Kombinasjonen mellom svart og hvitt er klassisk og gir en mulighet til improvisasjon.

Svart hvit stue – bord og sofa

moderne svart -hvitt interiørstue

Mesteparten av tiden er materialene i den minimalistiske stua stabile, og møblene er solide. Den hvite fargen tiltrekker alles oppmerksomhet, så det er ikke plass til et bord eller en sofa, som lett kan bli skadet. Stabilt tre, marmor, stein og skinn gir det et moderne utseende. Stoffer som silke, lin, jacquard eller taft brukes til svart og hvit stue Design foretrukket.

Svart hvit stue design ideer – yin og yang symboler

svart og hvit stue ying yang

Svart og hvit stue kan dekoreres på forskjellige måter. For eksempel kan du bruke Yin og Yang -symbolene, sjakkbrett, striper, sebrastriper, grafiske tegninger, retro svart -hvite bilder eller andre spennende motiver som dekorasjon. Det viktigste er å velge et ledemotiv og holde fast ved det. Så la deg inspirere av forslagene våre og lag ditt eget design!

Fra Abigail

moderne design – svart og hvit stue

skinnmøbler i svart og hvitt

 Ytterligere 100 ideer for stuer

svart hvit veggdekorasjon i stua

svart og hvit veggdekorasjon stue

34 hvite stue stue ideer for moderne hjem

Previous Post
Tredelt designer villa med trinnvis konstruksjon på stranden
Next Post
Møbler ideer – ren glamour i Hollywood -stil