15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Fine møbler til stuer fra Minotti

trendy-møbler-stue-beige-brun-fargevalg

Hvert moderne interiør kommer først og fremst med matchende Møbler til stue definert – slik at beboerne og deres gjester skal føle seg komfortable. Det er derfor Minotti -møbler komplimenterer enhver interiørdesign. De flotte elementene i de elegante møblene gir en varm følelse og skaper en behagelig og hjemmekoselig atmosfære. Takket være flere tiår med erfaring, talentfulle designere og grundig forskning, har møbelfirmaet skapt helt unike design.

Møbler til stuer fascinerer med elegant design

Glassbord-lys-grå-polstret-sofa-stue

de Møbler til stue von Minotti fascinerer og inspirerer alle rundt om i verden som er interessert i interiørdesign og leter etter kunstneriske interiørdesignideer. Hver stue drar fordel av et edelt fargevalg, enkle former og komfortable stoffer. Brune, naturlige toner, polstrede sofaer, elegante skinndekkede stoler og polstret polstret kontrast med dekorative elementer i sterke farger – blå, gul, oransje. Designerne ser det som sitt oppdrag å gjøre disse utmerkede møblene mer komfortable og kvalitative enn noensinne, de streber etter å lage en drømmestue som fullstendig oppfyller kundens forventninger.

Møbler for stuer – selskapets historie

lys-beige-møbler-for-stue

Det hele startet i 1950 da Alberto Minotti grunnla selskapet for Møbler til stue  grunnlagt. Takket være den ekstremt originale designen og den originale utførelsen av detaljer tok det ikke lang tid før den ble populær. På bare ti år har det lille familiebedriften vokst til et stort selskap. Uansett var det Roberto og Renato Minotti som senere overtok selskapet og gjorde det kjent over hele verden på 1980 -tallet.

Kunstnerisk tilnærming til produksjon

blå-dagseng-svart-skap-stue

 De to brødrene samlet ekstraordinære samlinger på markedet. Deres kunstneriske og innovative teknikker har bidratt sterkt til selskapets økende popularitet. Den tradisjonelle produksjonen kan gjenkjennes av møblene. Minottis produksjonsprosess er basert på eksperimentering og eldgamle produksjonsteknikker. Denne utrolig vellykkede kombinasjonen er årsaken bak de unike møblene til Minotti.

 Møbler til stue-elegant krystalllysekrone

Møbler-for-stue-elegante-krystall-lysekroner

Grå polstret sofa-Minotti-kolleksjon

grå-polstret-sofa-Minotti-samling

Grå hjørnesofa i stua

Hjørnesofa-lys-lilla-veggbelysning-stue

Luksuriøs stuemøbler-grønn lenestol

luksuriøs-stue-møbler-grønn-lenestol

Farger aksenter i Azure stol i stuen

Azure-blå-stol-farge aksenter-stue

Previous Post
26 bilder av bad med tre -aksenter
Next Post
Forbedre forlengelsesveggen – dekorere ideer for mer pepp og stil